Terug Met Je Ex? 2 Heldere Tips!

Een serieuze relatie die ten einde loopt: het is nooit makkelijk om met de gevolgen hiervan om te gaan. Je blijft met een raar gevoel achter. Want als je echt eerlijk bent met jezelf moet je toegeven dat je eigenlijk nog van je ex houdt. En dat je terug met je ex wilt beginnen. Want al dat moois dat jullie samen hadden, dat kan je toch niet zomaar verloren laten gaan? Wil je terug met je ex, dan vind je hier alvast enkele tips. Met deze tips zal je een goede kans maken om je stukgelopen relatie nieuw leven in te blazen.

Terug met je ex dankzij meer zelfvertrouwen

Je hebt er alles aan gedaan om de relatie in stand te houden maar uiteindelijk is ze, ondanks alle moeite, toch op de klippen gelopen. Tegelijk heb je de indruk dat het zo niet hoéfde af te lopen, dat er eigenlijk nog meer in zat. Probeer voor jezelf na te gaan waar het is misgelopen, en spaar hierbij vooral jezelf niet. Onbewust denkt zowat iedereen wel dat het niet aan zichzelf ligt, maar aan de ander.

Als je denkt dat je weet waaraan het ligt, bouw je eigen persoontje dan weer opnieuw op. Begin met een goede basis aan zelfvertrouwen te leggen en vind weer plezier in wat je doet. Blijf actief op sociaal vlak, ontmoet vrienden en spreek over je emoties. Je hart luchten werkt verlichtend voor je ziel en maakt je optimistischer. Door meer met andere mensen om te gaan zal je ook niet constant met je ex in je hoofd zitten en ‘s nachts liggen piekeren.

Toon vooral dat je leven is verdergegaan en dat je je goed voelt. Ga zeker niet zitten piekeren en treuren over wat voorbij is. Absolute afrader is ook om het slachtoffer te spelen en sentimenteel te doen. Dat komt alleen maar over als zwakte en maakt je zeker niet interessant. Val je ex niet lastig met telefoontjes en emails, dat werkt alleen maar irriterend. Geef je ex daarentegen de ruimte en rust om zich te bezinnen over jullie relatie.

Terug met je ex door middel van nieuwe spanning

Iemand die zich goed in zijn of haar vel voelt, wordt meteen veel aantrekkelijker voor de buitenwereld. Je wordt dan sneller populair en er zal meer in positieve zin over je gesproken worden. Op die manier zal je ex merken dat je interessant gevonden wordt. Dit maakt je ex opnieuw nieuwsgierig naar je.

Je zal je ex kunnen tonen dat je de draad van het leven weer hebt opgepikt. De bedoeling is om hierdoor een nieuwe spanning te creëren. Dit betekent dat je inspeelt op het verlangen van je ex om je opnieuw te ontmoeten. Als je ex merkt dat je ook voor anderen weer aantrekkelijk bent geworden, dan kan je ex zelfs jaloers worden. In dat geval weet je zeker dat je ex nog van je houdt. Want jaloezie en liefde gaan vaak samen.

Als je weet dat je ex opnieuw geïnteresseerd is, is het van groot belang om het juiste moment te kiezen om weer contact op te nemen. Je kan eens voorzichtig peilen of je ex het ziet zitten om mekaar weer eens te zien en wat bij te praten. Als je hierin slaagt, zorg dan dat je ontspannen bent bij het eerste gesprek. Opdringerig en pusherig zijn is nooit goed. Laat blijken dat je geleerd hebt uit je fouten en dat je graag opnieuw wilt beginnen. Dan maak je een goede kans om terug met je ex iets nieuws op te kunnen bouwen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG