JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Veel mensen lopen na een gebroken relatie rond met de vraag of het zinvol heeft om terug naar je ex te gaan. Je weet wat de consequenties zijn als je beslist om terug te keren naar je ex. Er moet heel wat worden uitgepraat en dat zal al best veel uren kosten.

Tijdens het gesprek kunnen er woorden en tranen vallen want je weet niet hoe zwaar je ex het heeft gehad met de gebroken relatie en bovenal weet je nooit zeker voor de volle 100% of je ex je nog wel terug wilt.

Je kunt mits je het niet te bont maakt, misschien je ex terug krijgen. De volgende tips zullen gaan om te kijken of het zinvol is om terug samen een relatie te gaan beginnen.

Terug naar je ex gaan, kan je mits je ex jou terug wilt zien. Soms kunnen daar een paar weken over gaan omdat je ex eerst de weg moet terugvinden zonder jou. De ene mens verwerkt een breuk al gemakkelijker dan de andere mens en je moet, of je nu wilt of niet, rekening houden met je ex. Doe je dit niet dan ga je gezien worden als een opdringerig iemand. Dus je weet niet wat je ex op dit moment en je doet er goed aan je ex even opzij te laten liggen.

Je voelt nog passie en kriebels voor je ex

Het kan gebeuren dat je na een bepaalde tijd nog gevoelens hebt voor je ex die toch maar niet willen doorgaan. Dit is mooi en dus wordt het tijd om met die gevoelens iets te doen.

Je hebt nu 2 opties: ofwel ga je naar je ex toe maar dan moet je dit op voorhand even aankondigen in een korte sms of je laat je ex naar jou toe komen en je beleefd een gezellige avond.

Jij kent je ex beter dan wie dan ook en je moet op het gevoel afgaan wat jou ex zou kunnen willen. Terug naar de ex gaan kan een optie zijn maar stuur dan even kort een sms. Vraag hou het met je ex gaat en of zij al plannen heeft op een avond die je in gedachten hebt.

Het gesprek van de avond

Stel dat jij van plan bent om je ex uit te nodigen bij je thuis dan zou je ervoor moeten zorgen dat je jou appartement in een romantische sfeer zet voor die avond. Er staat veel op het spel en wie weet verover je nu je ex terug, dat zou pas een verrassing zijn! Je steekt wat kaarsjes op en je zou het licht een beetje kunnen dimmen.

Mocht je ex komen rond het avondeten, maak dan iets klaar wat ze graag eet of prepareer een paar toastjes of hapjes voor je ex mocht ze komen na het avondeten. Vergeet geen goede fles wijn op tafel te zetten en als allerlaatste moet je zorgen dat je het beste humeur in huis haalt. Alles mag nog zo goed zijn, als je humeur het laat afweten, kun je het vergeten.

Laat zien dat je attent bent

Het is heel belangrijk op een avond als deze dat je laat zien dat je attent bent door middel van het kopen van een kleinigheidje. Je weet ondertussen al van je vorige relatie wat je ex nu precies graag heeft en het kan goed zijn om daarop in te spelen. Je ex drinkt graag een cocktail, koop je ex een fles cadeau waarmee je ex lekkere cocktails kan maken.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl