• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Terug Naar Je Ex? Let Op Met Sociale Media!

Liefdesverdriet… Veel mensen kennen dit gevoel wel. Je voelt je alleen en achtergelaten. De liefde van je leven heeft de relatie beëindigd en je bent hier helemaal kapot van. Van liefdesverdriet kun je je vreselijk voelen terwijl je het liefst hier zo snel mogelijk overheen wil komen. Maar wat is nou de beste oplossing voor een gebroken hart? Weet je zeker dat je ex de ware is en ben je er helemaal kapot van dat de relatie nu over is? Ik ga jou hierbij helpen. Terug naar je ex is zeker mogelijk!

Terug naar je ex is natuurlijk niet makkelijk. Je moet hierin namelijk veel tijd en moeite steken. Maar als jij zeker weet dat je ex de ware is moet je je ex zeker niet laten lopen. Ben jij er klaar voor om weer gelukkig te worden met je ex? Volg dan mijn tips op zodat jullie weer samen kunnen zijn!

Terug naar je ex

Eerst moet je eens goed gaan nadenken over de situatie en wat er de afgelopen altijd allemaal gebeurd is. Weet je waar het precies aan ligt dat de relatie voorbij is? Denk hier eens goed over na. Zo krijg je ook een beter beeld van waarom je ex de relatie heeft verbroken en voel je je misschien beter omdat je weet waarom het zo is gegaan.

Was jij te lief, of juist niet lief genoeg? Bedenk dit eerst voor jezelf en vraag dit niet meteen aan je ex!

Je moet namelijk de eerst komende tijd even geen contact zoeken met je ex. Dit is voor jouw eigen bestwil. Zo denk je natuurlijk veel aan je ex maar als je constant contact opneemt met je ex is dit voor jou, en je ex vervelend.

Op deze manier denk je alleen maar meer aan je ex dan eigenlijk nodig is. Ook je ex zal zich hieraan gaan irriteren omdat de kans groot is dat je ex even rust wil. Het is dus belangrijk om geen stalker te worden omdat je wanhopig op zoek bent naar aandacht van je ex. Terug naar je ex heeft tijd nodig.

De social media is tegenwoordig belangrijk en dat is niet altijd even handig. Je ziet namelijk je ex voorbij komen op de social media waardoor je weer herinnert wordt aan je ex. Ook kan het lijken dat je ex gelukkig is zonder jou op de social media.

Dit kan makkelijk gezegd gewoon bedrog zijn. Veel mensen zullen niet op de social media zetten dat ze ongelukkig zijn en liefdesverdriet hebben. Het lijkt misschien zo dat je ex het prima vindt zonder jou, maar dat is vaak niet het geval!

De belangrijkste tip is om afleiding te zoeken en jij kan zelf invullen hoe. Heb je nog een heleboel schoolwerk? Of moet je nog veel ander werk inhalen? Dan heb je hiervoor nu ruim de tijd. Ook een leuke hobby werkt natuurlijk rustgevend en je bent bezig zodat je niet meer aan je ex denkt. Bedenk alvast eens wat je morgen kunt gaan doen en zorg dat je planning wat voller staat dan normaal om niet meer aan je ex te denken.

Na een paar weken kun je weer contact opnemen met je ex en eventueel iets afspreken. Praat dan over veilige onderwerpen en niet over de verbroken relatie. Dit zal uiteindelijk nog wel komen. Terug naar je ex gebeurt nog wel!

Michelle vd Berghe is relatiecoach en zal ook jou kunnen helpen om je ex terug te krijgen. Al vele mensen gingen jou voor en hebben inmiddels haar succesvolle boek gelezen. Wacht dus niet langer! Klik hier & ga naar ons liefdesverdrietacademie!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG