Terug naar je ex? Ontdek hier hoe!

Terug naar je ex. Graag, maar hoe?

Velen vragen zich wel eens af of het verstandig is om terug te gaan naar je ex. Er is eigenlijk maar weinig over te zeggen. Als je zeker weet dat jij en je ex bij elkaar horen, is het natuurlijk goed om er helemaal voor te gaan. Nu het uit is, vind je dat waarschijnlijk nogal lastig. Waarschijnlijk weet je niet echt wat je moet doen. Moet je contact zoeken of kun je dat beter laten? Je bent bovendien erg onzeker geworden, omdat je ex jou ineens niet meer wil. Ben je niet knap genoeg meer of ben je niet aantrekkelijk of leuk meer? Dat zorgt ervoor dat je steeds slechter over jezelf gaat denken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op het gebied van het terugkrijgen van je ex is er van alles dat je wel en niet moet doen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Terug naar je ex?

De meest voorkomende vraag is: moet ik contact zoeken met mijn ex? Het antwoord hierop is nee. Natuurlijk mag dat op een gegeven moment wel weer, maar als het net uit is, is het gewoon niet verstandig. De kans is ook groot dat je je laat leiden door emoties en je verkeerde dingen zegt. Je moet niet je ex gaan smeken om terug te komen maar het is ook niet de bedoeling dat je ruzie gaat maken bijvoorbeeld. Het is dus verstandig om het allemaal even te laten rusten, hoe moeilijk dat ook is. Het is vreemd om ineens je ex niet meer in jouw leven te hebben en je zult er hoe dan ook aan moeten wennen. Dat is vervelend, maar na een tijdje zul je je zeker weten wat beter voelen en ben je er klaar voor om je ex terug te gaan winnen!

Eindelijk is het zover: jullie hebben weer een afspraak. Zie het dan ook niet meteen als een date maar gewoon als een afspraak met een vriend of vriendin. Het meest belangrijke is hoe je je gedraagt op dat moment. Het is natuurlijk heel verleidelijk om je ex ineens een kus te geven, al is dit maar uit gewoonte. Je zult echt moeten wennen aan het feit dat jullie geen stel meer zijn, dus let goed op wat je allemaal zegt. Beeld je gewoon in dat je daar zit met een gewone vriend of vriendin en praat dus ook over normale dingen.

Vermijd praten over de breuk of over eventuele nieuwe relaties. Wie weet heeft jouw ex al een nieuwe relatie en dan kan het behoorlijk ongemakkelijk worden. Ook op dat soort momenten moet je eigenlijk laten zien dat het je maar weinig doet. Je wil niet meteen overkomen als iemand die wanhopig graag zijn/haar ex terug wil!

Terug naar je ex dankzij dit geweldige boek!

Wil je weten wat je nog meer kan doen om je ex terug te krijgen? Dan kun je ook kiezen om het gratis rapport te downloaden. Dat kan door hieronder je voornaam & e-mailadres in te voeren! Doe het nu, je hebt er alleen maar aan te winnen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG