Terug Verliefd Op Je Ex Vriend? Zo Win Je Hem Terug…

Een relatie kan soms stuk gaan om de meest stomme dingen. Zo is het vorig jaar ook gegaan bij mijn ex en mij. We waren al een aardige tijd samen toen we er allebei achter kwamen dat het niet meer ging. We leefden langs elkaar heen. Dat kwam vooral doordat mijn ex vaak nachtdiensten had terwijl ik op gewone kantoortijden aan het werk was. Dat hou je dan een tijd vol, maar het lukte niet voor altijd.

Hoe ik weer verliefd op mijn ex vriend werd

We hadden het gewoon allebei heel erg druk in die periode. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar bij ons het het grote gevolgen. Zeker nu ik weer verliefd op mijn ex vriend ben. Dat begon toen we elkaar een poos na onze breuk tegen kwamen in de supermarkt. Ik zag mijn ex eerst. Gelijk bedacht ik me wat een knapperd het is. Vervolgens probeerde ik direct dat gevoel van me af te schudden, maar helaas voor mij lukte dat niet.

Wij moeten elkaar blijven zien

We spraken een beetje over koetjes en kalfjes. Het was me duidelijk: ik ben nog steeds verliefd op mijn ex vriend. Ik verzon de smoes dat ik nog wat spullen voor mijn ex had zodat we bij mij thuis konden afspreken. Wij horen gewoon bij elkaar ook al wil ik het zelf nog niet geloven. Ik kan niet anders. Zo is het nu eenmaal.

Tegen wil en dank verliefd op mijn ex vriend

Eerlijk gezegd ging het toch een beetje tegen mijn gevoel in. We hadden immers samen een punt achter onze relatie gezet. Voor mezelf had ik dit boek, en dit hoofdstuk uit mijn leven, een jaar geleden al afgesloten. Dankzij mijn lieve familie en vrienden kwam ik er al snel aardig over heen. Wat zullen die nu wel niet denken? Waarschijnlijk zullen ze zeggen dat de bom weer snel barst als we besluiten het nog een keer met elkaar te proberen.

Ondertussen heb ik een belangrijk besluit genomen. Omdat ik gek wordt van de onzekerheid ga ik het mijn ex gewoon maar recht voor z’n raap vragen. Ik moet het weten. Anders kan ik niet verder en heb ik ook geen oog meer voor anderen. Het is heel eng ja, maar ik wil niet afwachten. Als mijn ex binnenkort bij mijn op visite komt stel ik mijn vraag. Als ik het dan nog durf tenminste, maar toch blijf ik verliefd op mijn ex vriend.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG