Terugwinnen ex partner – Bewezen Methode!

Terugwinnen ex partner, hoe gaat dat in zijn werk?

Het terugwinnen van een ex partner gaat niet altijd gemakkelijk. In dit artikel enkele bewezen technieken om relatief snel terug bij je ex te komen. Als je in een fase komt te zitten waarin je de relatie gaat verbreken omdat het gewoon niet meer gaat dan kan die fase erg pijnlijk zijn. Voel je je compleet machteloos en fut en je wilt maar één ding en dat is je ex terug veroveren zodat je leven weer zonniger wordt? volg dan deze tips en wie weet lukt het wel om je ex opnieuw te veroveren.

Gevoel van je ex terughalen

Toen je begon te daten met je ex was er iets wat jou zo speciaal maakte. Je ex zag iets in je want anders was ze niet verliefd op je geworden. Je moet je heel goed afvragen wat dat gevoel was. Als je er zelf niet uit komt, kun je eventueel om hulp vragen want het is heel belangijk bij het terugwinnen van je ex, dat je datzelfde gevoel terug zoekt en krijgt.  Laat vooral zien dat je jouw charmes nog altijd niet verloren hebt. Mocht je bij de eerst volgende afspraak hier al succes boeken dan ziet de toekomst er al wat rooskleuriger uit.

Terugwinnen ex – onderneem actie volgens een bewezen stappenplan

Als je fase één hebt doorlopen en je denkt dat het tijd is om met je ex af te spreken dan kun je polsen of hij of zij er ook voor klaar is. Indien dat niet het geval is, laat het dan nog even rusten. Indien dat wel het geval is, zorg er dan voor dat je alles romantisch aanpakt. Probeer eerst de situatie goed in te schatten of er nog een minimale kans bestaat dat jou ex nog kansen ziet om bij je terug te komen.

Je kunt dit doen door na een tijd voorzichtig een paar berichtjes te sturen via internet of via de gsm. Als er positief wordt gereageerd dan moet je niet twijfelen en zeker en vast met je ex af spreken. Mocht het zo zijn dat je ex je nog afsnauwt of dat ze nog kwaad is, laat haar dan even bekoelen want soms vraagt dit veel tijd. Als je dan extra gaat aandringen en je ex heeft het gevoel dat je hem of haar geen rust gunt, dan riskeer je dat je ex afhaakt, en wil je ex wellicht niets meer met je te maken hebben. Een kleine kans op ene verzoening na dit scenario is dan ook nihil.

Zorg dat er een perfect evenwicht is tussen jezelf en je ex

Als twee mensen besluiten om terug bij elkaar te komen dan moet er gezorgd worden voor een perfecte balans. Hoe je die balans perfect kunt krijgen dat is door te praten, anders te communiceren, door naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. In feite zou je als je wilt praten met elkaar ergens naar een rustig parkje gaan en dan iets gaan drinken. De natuur heelt veel wonden en het gefluit van de vogeltjes kan vaak helpen 😉

Praten helpt want zonder te praten zal de relatie niet lang in stand blijven. Realiseer je wel dat je rustig moet blijven bij je ex ook al ben je geëmotioneerd. Als er al eens een traantje wordt weggepinkt, is dat niet zo heel erg.

Het terugwinnen van je ex kan vaak heel veel moeite kosten. Soms kost het meer moeite dan je wellicht had gedacht. Je mag nooit bij de pakken blijven zitten want voor elk probleem bestaat er een oplossing.

Om af te sluiten heb ik nog een goede tip voor het terugwinnen van je ex: als je besluit om ergens met je ex af te spreken, ga dan ergens waar je ex het altijd naar zijn/haar zin had. Zo laat je zien dat je ex veel voor je betekent en dat je het echt meent om alles goed te maken. Als je ex dat eenmaal door heeft, heb je al een grote stap gezet!

Volg mijn professionele ex terug methode waarbij ik je zal begeleiden om je ex terug te winnen!

Wil je meer hierover weten? Lees dan ook professionele ex terug methode

Terugwinnen ex partner - Bewezen Methode! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties