• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De beste tips om je ex te verleiden

Tips Om Je Ex Te Verleiden

Er zijn verschillende manier om je ex te verleiden. In dit artikel bespreken we het begrip ‘object’ of ‘doelwit’ (in het engels veelal ‘target’) dat gebruikt wordt binnen de wereld van de grootste verleiders ter wereld. Zij gebruiken dit woord herhaaldelijk als ze uit zijn op de persoon die ze willen veroveren. Voornamelijk zullen we het in dit artikel hebben over de manier hoe mannen het beste hun ex vriendin kunnen verleiden, maar we gaan ervan uit dat ook vrouwen hier bruikbare tips uit kunnen halen.

Je ex verleiden op een feestje

In de meeste gevallen worden verleidingstechnieken of strategieën gebruikt op slechts 1 specifiek ‘doelwit’, om slechts één vrouw en niet een groep vrouwen te verleiden. Dus alles wat je zegt is in principe gericht op één vrouw binnen de groep. Dit is de eerste verleidingsstrategie die we hier gaan beschrijven.

Het is de bedoeling dat je, als je bijvoorbeeld op een feestje bent en je ex is daar ook, een bepaald soort dynamiek creëert  in het groepje waar ze staat.. Je laat zien wat je waard bent maar vooral ook hoe anders je bent dan de rest. Je laat in je verbale en non verbale communicatie zien dat je in staat bent snel problemen op te lossen door je vooral assertief op te stellen. De eerste strategie die we hier beschrijven is  je ex vriendin al snel daarna isoleren van de rest van de groep.

Welke risico’s loop je met deze tips om je ex te verleiden?

Zorg in ieder geval dat je een heel zelfverzekerde uitstraling hebt, want vrouwen zijn zeer intuïtief en je valt al snel door de mand zodra je ook maar iets van onzekerheid laat merken. Geen enkele vrouw zou dan zin hebben om zichzelf met jou van de groep te isoleren. Als je ex vriendin samen met haar beste vriendin in de groep staat te praten, en je maakt één of andere onhandige opmerking, dan kun je je verdere verleidingspogingen wel vergeten. Zorg dus dat je een sterke indruk achterlaat op de groep.Dit kun je o.a. bereiken door in het begin, zodra je je in de groep mengt, een aardige opmerking te maken. Je vertelt ze bijv. waarom ze, als groep, zo bijzonder zijn

Er bestaat nog een andere manier om je ex te verleiden

  • Je verleid alle vrouwen in de groep
  • Je zorgt dat je controle krijgt over alle mannen in de groep. Hoe? door te laten zien dat je controle hebt over alle vrouwen!

Zodra je deze strategie volgt, vergroot je ook de denktijd. Die heb je wellicht nodig. Want stel dat je je ex opeens op een feestje tegenkomt en ze staat te praten met haar vriendinnen? Je moet dan wel snel je plannetje klaar hebben om je ex te verleiden. In een dergelijk geval kun je dan het beste deze strategie gebruiken.

De voordelen van het verleiden van je ex in groepsverband

De voordelen zijn zeker waardevol:

  • Je stimuleert competitiestrijd onder de vrouwen
  • Je komt niet dreigend over, want je communicatie is gericht op de groep. Zorg er wel voor dat je ludieke vragen stelt waarmee je ‘gelijkgestemden’ creëert. Je vragen zijn altijd gericht op een ‘ja’ antwoord.
  • Je creëert sneller social proof, want hoe hilarischer je opmerkingen en vragen zijn, des te hoger de emoties oplopen en vrouwen ook eerder bereid zijn om positief te reageren
  • Zodra je je op de groep richt, laat je daarmee tegelijkertijd zien dat je er niet alleen maar op uit bent om je ex vriendin te verleiden. Je ex vriendin ziet hoe leuk de groep je vindt en daarmee stijgt ook meteen je sociale waarde

Laat zien dat je doel niet in de eerste plaats is dat je je ex wilt versieren

Laat gewoon zien dat het enige dat je interesseert is om een leuke avond te hebben. Maak grapjes en zorg dat je geloofwaardig overkomt. Terwijl je grapjes maakt aarzel je niet om zo nu en dan één van de omstanders aan te raken (bijv de ene keer is dat een schouderklopje, de andere keer een stevige stomp tegen de arm van één van de andere mannen, en dan weer knipoog je naar één van de andere vrouwen – en dus zeker niet je ex).  Zorg er voor dat je je ex zo min mogelijk aankijkt, knipoog vooral naar de andere vrouwen nadat je net iets grappigs hebt verteld.

Door het aanraken van de groepsleden laat je zien dat je een ‘coole guy’bent . Ook kun je spelletjes verzinnen om de groep te amuseren. Denk bijv. aan raadspelletjes of handlezen. Als je je ex wilt verleiden begin je in dit geval dus meer met de groep te verleiden.

Enkele concrete voorbeelden en goede tips om je ex te verleiden

Begin met een leuke openen die gericht is aan alle groepsleden. je zegt bijv. “hee, jullie lijken me een aardig stel mensen, ik moet even met jullie praten”. Vervolgens gebruik je een ‘False Time Constraint: “maar ik heb helaas niet veel tijd want mijn vrienden wachten op me”. Ga door met amusante verhalen te vertellen en zorg dat je de aandacht vasthoudt. Gebruik een mix van positieve en negatieve aandachttrekkers. Positief zijn bijv. grapjes, spelletjes etc. Negatief is bijv. als je je rug naar de groep keert en een bepaalde desinteresse laat zien. Opeens lijk je dan meer ‘afwezig’ en dat zorgt voor wat verwarring (wat uiteindelijk heel positief is 😉

Ga door met verhalen te vertellen over de toekomt, creëer bijv. amusante scenarios, fantasieverhalen die je bijv. met de groep wilt gaan doen in de toekomst. Laat vooral zien hoe creatief je bent. Vergeet niet dat je doel de fun is, en het hebben van een leuke avond.

Kom je op een feestje waar de sfeer niet geweldig is, overdrijf dan niet met je houding. Zorg er altijd voor dat je net even wat positiever bent dan de rest. Hopelijk heb je wat gehad aan deze tips om je ex te verleiden.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG