• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tips Om Je Ex Terug Te Krijgen? 3 Geniale Adviezen Speciaal Voor Jou

Mis jij jouw ex en wil je hem of haar zeker weten terug? Dan is de volgende stap overgaan tot actie! Eigenlijk bestaan er geen gouden regels als jij je ex wilt terugwinnen. Ieder persoon is een eigen individu met een eigen wil en karakter, en juist dat maakt het zo gecompliceerd en moeilijk. Uiteraard zijn er wel een aantal fantastische tips die over het algemeen bij iedereen wel werken.

Tip 1: Laat jouw ex zien en voelen dat je er helemaal voor wil gaan om hem of haar terug te winnen.

Natuurlijk ken jij jouw ex zelf het beste en weet je precies waar je hem of haar echt mee kunt verrassen. Bij deze tip gaat het er echt om dat je iets speciaals bedenkt. Natuurlijk kun je jouw ex ook gewoon vertellen wat je te zeggen hebt, maar dat is een beetje doorsnee. Het is veel leuker om meer uit te pakken. Gegarandeerd dat jouw ex zich speciaal zal voelen!

Tip 2: Geef jouw ex de tijd en ruimte om na te denken

Bij stap 1 is het vooral belangrijk dat jij jouw ex laat inzien en voelen dat je voor hem of haar wilt gaan. Bij stap 2 is het belangrijk om jouw ex de ruimte en tijd te geven om overal over na te denken. Het is vooral belangrijk om jezelf niet op te dringen. Als jouw ex jou terug wilt dan komt hij of zij vanzelf wel naar jou toe.

Tip 3: Vraag jouw ex om duidelijkheid

Je hoeft natuurlijk geen eeuwigheid op jouw ex te wachten tot er een reactie komt van zijn of haar kant. Als het te lang duurt, denk hierbij ongeveer aan 2 weken, dan mag jij echt wel zelf vragen hoe nu verder. Natuurlijk heb je jouw ex al laten inzien dat je hem of haar terug wilt maar dit betekend niet dat alles er om draait. Jouw leven gaat ook verder.

Bovenstaande tips werken vrijwel voor iedereen die ons raadpleegt om adviezen te verkrijgen om een relatie te herstellen. Natuurlijk is dit geen garantie dat het ook bij jou zal werken maar met een beetje tact kom je al heel ver! Het is vooral belangrijk om niets te forceren. Laat gewoon jouw gevoelens zien dan komt alles goed. Dan weet je in ieder geval zeker dat jij er alles aan hebt gedaan om jouw ex ervan te overtuigen.

Deze tips om je ex terug te winnen kunnen je hiermee ongetwijfeld verder helpen. Helaas bestaat er ook de kans dat jouw ex jou niet terug wilt. Dit is pijnlijk maar het is dan belangrijk om dit goed te verwerken en weer verder te gaan met je leven. Als het wel lukt om weer voor elkaar te gaan, leer dan van het verleden en werk samen aan een mooie toekomst. Leer van de fouten van het verleden, leef in het nu en werk samen aan een mooie toekomst.

Een aantal tips om jouw ex te verrassen kunnen uiteenlopend zijn van romantisch tot spontaan. Een romantische verrassing kan bijvoorbeeld zijn een diner bij kaarslicht of bloemen laten bezorgen. Er zijn zoveel verschillende tips maar het ligt ook aan jouw ex hoe je hem of haar echt goed kunt verrassen en natuurlijk waar jij jezelf het beste bij voelt. Het is belangrijk dat jij jouw ex speciaal laat voelen en dat je echt om hem of haar geeft. Als het uit je hart komt is het niet moeilijk om de ander ervan te overtuigen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG