Je ex terugwinnen moeilijk? Doe de test! >>>Klik Hier

  • Home

Je bent op zoek naar tips om je ex terug te krijgen. Wel, daarvoor zul je wel enige moeite moeten doen, maar gelukkig is het zeker niet onmogelijk. Waarschijnlijk heb je al gezocht naar geschikte tips, maar heb je deze nog niet gevonden. Het internet staat namelijk vol mee, terwijl sommige tips juist dingen zijn die je absoluut niet wilt doen.

Als je je ex terug wilt, kun je het beste  goede tips volgen die echt kunnen werken, want je krijgt zelden een tweede kans, laat staan een derde kans. Het kan nog wel eens moeilijk voor je zijn om bijvoorbeeld ten eerste afstand te nemen van je ex, maar dat zal het dan ook zeker waard zijn.

Volg onze tips om je ex terug te krijgen

Zoals eerder gezegd, is het noodzakelijk om afstand te nemen van je ex en van de situatie. Vermijd even de plaatsen waar jullie vaak samen kwamen of waar je gewoon altijd aan je ex moet denken. Ruim het huis eens helemaal op en haal de dingen van je ex ook weg. Op deze manier zul je zo min mogelijk aan je ex denken, en dat is precies wat je wil. Als je aan je ex denkt, zul je juist verdrietig worden omdat je ex nu niet meer in jouw leven is.

Afstand nemen is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat een ander je kan gaan missen. Door continue in iemands leven te zijn, realiseer je je misschien niet goed hoe veel je eigenlijk van die persoon houdt en dat je niet zonder hem of haar kan.

Ontvang De Gratis Training

tips om je ex terug te krijgen

Pas als je dan alleen bent, ga je dit merken. Dit werkt ook zo bij je ex en ook bij jou. Hoe meer je je realiseert dat je ex echt weg is, hoe verdrietiger je ervan zal worden. Het is dus eigenlijk de bedoeling om je ex zich verdrietig te laten voelen omdat jij er niet meer bent.

Ten slotte is het dan de bedoeling om na een periode van rust en geen enkel contact, wel weer contact te zoeken en om iets af te spreken met je ex. Zie dit niet meteen als een afspraakje zoals jullie die vroeger hadden, maar als een afspraakje die je ook met vrienden maakt. Gewoon om eens lekker bij te kletsen bijvoorbeeld.

Je kan natuurlijk wel op een plek afspreken waar jullie een leuke herinnering hebben, zodat jouw ex ook even terug denkt aan die leuke tijd. Dat is helemaal niet verkeerd. Op die manier kan je ook even beginnen over hoe leuk jullie het daar hebben gehad bijvoorbeeld.

Dit zijn kleine dingen die zorgen dat jullie weer samen gaan lachen en jullie je beide gaan realiseren wat jullie voor elkaar voelen. Je moet natuurlijk niet overdrijven door heel vaak herinneringen op te halen, een keer zou al genoeg moeten zijn om te zorgen voor een leuk gesprek!

Je ex terug met Michelle vd Berghe!

Uiteraard wil je meer dan alleen dat gesprek, want je wil echt je ex weer terugwinnen. Dit ga jij doen met het boek van Michelle vd Berghe, waarin zij in detail uitlegt hoe je je ex kunt terugwinnen!

Bekijk ook de video met de 10 gouden tips:

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG