Tips om je ex terug te krijgen? Ontdek ze allemaal hier!

Je wilt graag tips om je ex terug te krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

We begrijpen heel goed dat je kampt met liefdesverdriet nadat je bent afgewezen. Zo maak je samen toekomstplannen, deel je je leven samen en zo ben je ineens elkaars ex. Nou ja, natuurlijk niet zomaar. Jullie zullen vast niet over één nacht ijs zijn gegaan toen jullie besloten om uit elkaar te gaan. Of misschien was het wel een besluit van één van de twee en is de ander het er helemaal niet mee eens. Als je helemaal niet wilt dat je ex je ex is, lees dan verder voor tips om je ex terug te krijgen.

Tips Om Je Ex Terug Te Krijgen

Omdat iedere persoon en dus ook iedere relatie anders is, zijn er natuurlijk geen kant en klare oplossingen om je ex terug te winnen. Er spelen meerdere factoren mee die van invloed kunnen zijn. Maar er zijn wel een aantal algemene tips om je ex terug te krijgen die je in acht kunt nemen en die je zeker hierbij kunnen helpen.

Belangrijk is om geduld te hebben. Dingen hebben tijd nodig en je kunt zaken niet forceren of versnellen alleen omdat jij dat wilt. Als je je hiervan bewust bent, lukt het je hopelijk om geduld te hebben en deze ook te bewaren. Want net zoals het tijd nodig heeft om over een relatie heen te komen, zal het tijd nodig hebben om weer bij elkaar te komen.

Daarnaast is het belangrijk om niet in de slachtofferrol te kruipen. Het is natuurlijk makkelijk om jezelf zielig te vinden en hierin te blijven zwelgen. Maar hier schiet niemand iets mee op. Je helpt er jezelf niet mee, want op deze manier kom je niet verder. Maar ook zal het je niet helpen om je ex voor je terug te winnen. Want iemand die zichzelf zielig vindt, zal dit ook uitstralen en is niet echt aantrekkelijk.

>> Lees ook hier onze uitgebreide special voor het terugkrijgen van je ex

Een van de andere belangrijke tips om je ex terug te krijgen is om hem of haar met rust te laten. Ga dus niet als een soort van stalker berichtjes sturen, bellen of op andere manieren contact zoeken. Vaak gaat iemand pas iets missen als het er niet meer is en dit geldt voor personen dus ook zo. Als je ex een tijdje niets van je hoort, kan hij of zij gaan beseffen dat hij of zij je mist. Dit zal meer effect hebben dan dat iemand moet van je wordt omdat je hem of haar de hele tijd lastig valt.

Wat in het verlengde daarvan ligt, is dat je ook de vrienden en familie van je ex niet te veel op blijft zoeken. Tenminste niet met de bedoeling om het over je ex te hebben en via hen te weten wat hij doet en met wie hij omgaat.

Richt je dus vooral op jezelf en neem de tijd om jezelf beter te leren kennen en jezelf te verwennen. Hierdoor zal je zelfvertrouwen groeien en zul je dit ook uitstralen.

Tips Om Je Ex Terug Te Krijgen – Wat Kan Je Zoal Doen?

Als je bovenstaande tips ter harte hebt genomen, wordt het natuurlijk op den duur wel tijd om actie te ondernemen. Want als je niets doet, zul je je ex nooit terugkrijgen. Als je zaken de tijd hebt gegeven en geduld hebt gehad, kun je op een gegeven moment weer contact gaan zoeken met je ex.

Probeer dit op een relaxte manier te doen en neem ook hier tijd voor. Laat je ex merken dat je hem of haar mist en probeer te onderzoeken of dat andersom ook zo is. Laat je ex eerlijk en oprecht weten waar jouw fouten zitten en dat je deze wilt veranderen. Hopelijk gaan deze tips om je ex terug te krijgen je helpen en dat jullie er samen voor zorgen dat jullie relatie nieuw leven in wordt geblazen.

spotify

Beluister mij op Spotify!

Regelmatig publiceer ik podcasts op Spotify en Youtube!


Vind mij op zoekwoord Liefdesverdriet.nl of klik op de knop hiernaast/hieronder


(in 3 weken al meer dan 1000x beluisterd)

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG