Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tips Om Je Ex Terug Te Winnen!

Het is de diepste vorm van verdriet: liefdesverdriet. Helaas moet iedereen dit meemaken, want het resultaat is het risico waard. Mocht je net met een gebroken hard achter de computer zitten, en de woorden “tips om je ex terug te winnen” in Google hebt ingetikt, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst geven wij enkele voorbeelden van bruikbare tips om je ex terug te winnen.

Afweging: Vechten of schepen verbranden?

De eerste overweging die je voor jezelf zult moeten maken is of de relatie in kwestie ‘reanimatie-waardig’ is. Sommige relaties eindigen nu eenmaal omdat beide partijen niet op een gezonde, liefhebbende manier met elkaar om kunnen gaan.

Wij raden je dan ook aan om eerst een nachtje rustig te slapen, zodat je al je geniale plannen kunt overdenken, en je ’s ochtends tot de conclusie kunt komen dat die geniale plannen mankementen vertonen. Als je nog steeds sterk de behoefte tot hereniging voelt, zul je wat actie moeten ondernemen.

Tips om je ex terug te winnen:

Hier draait het natuurlijk allemaal om: hoe je je droomman of -vrouw terug? Hieronder volgen een aantal handige tips. Deze tips vormen een klein voorbeeld van ons informatieproduct over het terugwinnen van je ex.

Om te beginnen is het erg belangrijk dat je niet te hard van stapel loopt. Als er iets angstaanjagend is dat is het een stalker. Dit moet je dan ook ten alle tijden voorkomen. Bij je ex voor de deur kamperen en zijn of haar autobanden leeg laten lopen of spullen stelen is dan ook geen optie.

Een goed uitgangspunt is den wens van je ex opvolgen. Denk hier eens grondig over na en bedenk voor jezelf hoe je er voor zou kunnen zorgen dat deze problemen worden opgelost. Je zult een aantal moeilijke beslissingen moeten overwegen.

Het beste is dat je de spullen van je ex even tijdelijk inpakt, zodat je niet steeds weer geconfronteerd wordt met al die geweldige herinneringen. De eerste stap tot verbetering begint bij jezelf, dus zal alle focus nu op jezelf moeten liggen. Er is namelijk een reden voor het feit dat uw “soulmate” u verlaten heeft.

Wanneer je een en ander met jezelf hebt weten op te lossen, wordt het tijd om het gesprek met je ex aan te gaan. De directe aanpak is in dit opzicht meestal de beste aanpak. Dit betekent overigens niet dat je de dag na de beëindiging van je elatie op de stoep verwensingen moet gaan staan roepen. Een goede dialoog is vitaal in het heroveringsproces.

Alle tips om je ex terug te winnen verliezen hun kracht, als je beter belooft en het vervolgens niet nakomt. Je zult uiteindelijk een goed gesprek moeten kunnen moeten voeren met je ex, waarin je hem of haar het vertrouwen geeft dat jij te vertrouwen bent. Vervolgens kun je in dit gesprek allerlei zaken rustig bespreken, suggesties doen en eventuele afspraken maken over een “proefperiode”. De fout hoeft overigens niet alleen bij jou te liggen, ook al denk je dat alle schuld bij jou ligt. Je zult beiden naar oplossingen moeten zoek om hier samen uit te komen.

Mocht je enige verbetering zien in het contact met je ex, investeer dan ook echt in je nieuwe relatie. Voorkomen is vaak gemakkijker dan genezen en een herstart moet wel van twee kanten komen. Jullie moeten beiden achter de gemaakte afspraken staan.

Ik hoop dat mijn tips je hebben geholpen. Je kunt verder ook nog een ander veel uitgebreider artikel lezen over het terugkrijgen van je ex. Je vindt het hier

Hoe krijg ik mijn ex terug : waarom je nog steeds je ex niet terug hebt

Wij zijn beschikbaar voor eventuele vragen en via onze site kun je ook een van mijn informatieproducten over het terugwinnen van je ex, het overwinnen van je liefdesverdriet bestellen. Deze informatieproducten bevatten uitgebreide tips en handleidingen over wat je wel en niet moet doen in bepaalde situaties. Mijn tips en adviezen hebben over de jaren al vele relaties succesvol tot nieuw hoogtes gebracht.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG