• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Valt Een Gebroken Relatie Alsnog Te Redden?

Terwijl jij thuis zit met liefdesverdriet gaat het leven van de rest van de wereld verder. Je hebt eigenlijk helemaal nergens zin in en weet niet wat je moet doen aan jouw liefdesverdriet. Er zijn hiervoor vele tips.

Het is in ieder geval belangrijk dat je je erbij neerlegt en dat je accepteert dat je nu vrijgezel bent. Dat betekent niet dat je meteen op zoek moet naar een ander. Blijkbaar heb jij nog gevoelens voor je ex. Je moet je ex niet laten lopen als je er zeker van bent dat de gebroken relatie alsnog te redden is!

Een van de veelgestelde vragen is of een verbroken relatie nog wel te redden is. Het antwoord hierop is ja. Het is zeker mogelijk om je ex weer terug te krijgen, maar je hebt wel een aantal goede tips nodig.

Maar liefst 95% van de mensen pakt het op de verkeerde manier aan. Je hebt niet meerdere kansen om je ex terug te winnen, dus moet je het ook meteen goed aanpakken. Ik heb voor jou een aantal goede tips die jou kunnen helpen.

Zoek afleiding

Ten eerste, je hebt het al vaker gehoord, afleiding.

Afleiding zorgt ervoor dat jij even niet aan je ex hoeft te denken. Bovendien is het ook wel fijn dat je wat meer tijd hebt voor jezelf. Je hebt nu de tijd om veel te gaan sporten of allerlei andere leuke dingen te doen.

Er zit nog een groot voordeel aan het niet bezig zijn met je ex. Het is namelijk belangrijk dat je de eerst komende tijd geen contact hebt met je ex. Als jullie meteen na de breuk alweer contact leggen is de kans groot dat er ruzie zal ontstaan.

Geef elkaar de tijd om na te denken over wat er gebeurd is. Op deze manier komen jullie er ook beide achter of jullie elkaar echt missen.

Vraag eens aan je vrienden hoe zij erover denken. De mening van je vrienden is ook erg belangrijk. Zij hebben gezien of jij echt gelukkig was met je partner, en hebben een hele andere kijk gehad op jullie relatie.

Jouw vrienden kunnen jou helpen om ten eerste het verdriet te verwerken, en ten tweede om je te helpen om een beslissing te maken.

Kies eens voor jezelf. Laat jezelf verwennen. Ga eens lekker uit eten, naar de sauna, neem een massage of ga eens shoppen. Dit zal jou tevens helpen om het verdriet te vergeten en je zal een stuk vrolijker worden omdat je er achteraf beter uit zal zien dan ooit tevoren.

Natuurlijk heb jij nog meer tips nodig om jouw gebroken relatie alsnog te redden. Het coachingprogramma van Michelle vd Berghe kan jou hierbij helpen. Hierin leer je hoe je moet omgaan met liefdesverdriet, hoe je je ex terug krijgt, en wat je moet doen als je je ex eenmaal terug hebt. Je krijgt allerlei goede tips en er wordt uitgelegd wat je nou juist wel of niet moet doen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG