Ware liefde zou nooit moeten eindigen...
Ik help je uit de stress vanwege
je ex, je partner, je relatie(breuk)
en zelfs nog veel meer dan dat!

ONTDEK HOE JIJ JE EX WEER TERUG WINT
DANKZIJ HET ONLINE COACHINGPROGRAMMA
(tijdelijk aanbod)

Krijg controle over je ex en je emoties
in plaats van dat je ex en je emoties dat hebben over jou.

Herken je dit? 

Je ex vertelt je zomaar vanuit het niets
'ik stop ermee' of
houd je aan het lijntje.

Of jullie hadden echt wel een fijne relatie,
plannen en je ex liet niets merken van zijn/haar plan
 jou te dumpen.

Je begrijpt er helemaal niks van.
Wat doe je dan?

Na een tijdje in verwarring te hebben geleefd, realiseer je je opeens:
"Holy sh*t, wat heb ik gedaan?
Wat is er gebeurd?
Hoe kan ik dit ooit weer goed krijgen?
Ons verhaal is namelijk nog lang niet klaar!'
En wat als mijn ex straks verliefd wordt op een ander?

Wanneer je vol in de emotie zit, kun je niet helder nadenken. De kans is groot dat je je ex hebt gesmeekt om het nog een kans te geven.

Wat je ook doet, je ex wil niks van je weten of vertelt dat jullie maar vrienden moeten blijven.

Of je nu lieve dingen zegt, rustig blijft, of juist bloemen etc. stuurt, het maakt allemaal niet uit.

Je ex heeft je gezegd dat hij/zij 'ruimte wil' en ergens wil je je ex dat ook geven.

Maar stel, je geeft je ex ook die ruimte en je houdt je keurig aan die 30 dagen geen contact regel.

Er is een kans dat je ex een ander ontmoet. Wat doe jij dan?

Je wil toch enigszins controle houden over je ex, maar opeens besef je:

"mijn ex heeft controle over mij!"

IK LEER JE DE EXACTE STAPPEN EN REIK JE DE TOOLS AAN
HOE JE DAT KUNT VERANDEREN

Vanuit het ledenportaal krijg je toegang tot al het materiaal zoals de video's,
waarin ik allerlei onderwerpen behandel die spelen na de breuk.

Ook kun je het bijbehorende Ebook en werkboek downloaden, krijg je toegang tot de mp3's met visualisatietechnieken (heel fijn om tot rust te komen) en krijg je een persoonlijke pagina waar je met mij kunt sparren over je te nemen stappen

Breek jezelf vrij van:

 • codependent gedrag 
 • verlatings en/of bindingsangst
 • het negatieve denken als 'ik ben niet goed genoeg'
 • hardnekkig in de herhaling vallen van aantrekken en afstoten
 • belemmerende bullsh*t overtuigingen over jezelf, zoals 'ik ben niet goed genoeg' en ander zelfsabotage

En creëer:

 • meer liefde voor jezelf en daardoor een enorme aantrekkingskracht
 • een liefdesleven van je dromen
 • meer geluk en rust in je leven
 • een aanstekelijke uitstraling van trots en zelfvertrouwen
 • een diep innerlijk gevoel dat je de moeite waard bent om van te houden

Na betaling word je direct doorgestuurd naar de registratiepagina. Je kunt dus direct beginnen met de cursus. Wanneer je alle modules hebt doorlopen zul je vele malen beter in staat zijn om de situatie te handelen.

Omdat je toegang hebt tot je persoonlijke pagina, kun je mij direct een beschrijving van je situatie insturen en je hulpvragen aan mij voorleggen. Je krijgt een reactie binnen 24 tot max 48 uur.
Afhankelijk van de drukte van aanmeldingen kun je zelfs DIRECT antwoord krijgen,
maar het is nooit langer dan 48 uur.

Dit is wat je direct gaat ontdekken:

Je emoties snel onder controle

Het is super belangrijk dat je je emoties weer snel onder controle krijgt. Er is nu een spanningsveld tussen jou en je ex. De oefeningen zorgen ervoor dat je je direct al zoveel beter voelt. Daardoor verandert je gedrag wat een positieve invloed heeft op de relatie met je ex!

Kruip in de huid van je ex

Ik leg je uit (o.a. via je persoonlijke pagina) wat je ex nu werkelijk denkt en voelt en hoe je hem/haar duidelijk kunt maken wat je werkelijke intenties zijn. Het is belangrijk dat je het beeld dat je ex van je heeft zo snel mogelijk verandert!

Een ijzersterk zelfvertrouwen

Wanneer je gedumpt bent door je ex wordt je eigenwaarde aangetast, zonder dat je het eigenlijk beseft. Onbewust speelt er veel tussen jou en je ex . Ik maak duidelijk wat dat precies is en hoe je het spanningsveld kunt breken waardoor je zelfvertrouwen met de dag groeit.

Je krijgt gedaan wat jij wilt!

Wanneer je aan de kant bent gezet, denk je vooral: hoe kan ik mijn ex overtuigen dat ik veranderd ben? En dit zo snel mogelijk? Overtuigen heeft echter geen zin. Het gaat erom dat jij gedaan krijgt wat je wilt, zonder dat je ex dat zelfs ook maar in de gaten heeft! 

Reacties na het event in maart 2019

de opnames van dit event vind je eveneens in het ledenportaal als Bonus!

Cynthia

Hij vroeg ook helemaal hoe het met mij ging

Nu even een glimlachberichtje voor jou.. Echt super bedankt voor je programma!! Het heeft helemaal geholpen! Hij reageerde niet alleen positief, maar vroeg ook helemaal hoe het met mij ging. Ik heb er niet uitgebreid op gereageerd verder, want ik volg jou instructies:)

Joost

Ons kind krijgt naar verwachting een warm gezin

Ik heb een enorm veel gehad aan je programma! Ik wil je veel erg bedanken namens mij, de baby en mijn vriendin. We werken nog hard aan onze relatie en mijn vertrouwen moet terugkomen. Vertrouwen terug krijgen na de breuk gaat geleidelijk aan voor beiden. Zoals het er nu naar uitziet gaat alles goed komen. Nogmaals heel erg bedankt! Ons kindje krijgt naar alle verwachting een warm gezin! Mocht ik nog wat kleine vraagjes hebben zal ik die naar je mailen.

Stefan

Jouw programma geeft me zoveel kracht en inzicht

Michelle, Dank voor je mail! Het geeft me echt de handvatten die ik nodig heb op dit moment. Daarnaast wil zeggen dat jouw programma me zoveel kracht en inzicht geeft en me weer in stappen die zelfverzekerde, succesvolle, ambitieuze man laat worden die ik altijd al was. Enorm bedankt daarvoor!

BESTEL HET ONLINE COACHINGPROGRAMMA INCL. BONUSSEN

De modules in het programma nu:

Hieronder een opsomming van slechts een aantal modules die je nu al in het programma aan zult treffen

1

Module 1: Begrijpen en analyseren

Je zult uiteraard wel een 'idee' hebben van de reden van de breuk, maar er kan nog veel meer aan de hand zijn. Bekijk voordat je aan de slag gaat EERST deze video (Je wordt bewuster van je eigen kracht en mogelijkheden als je de breuk begrijpt en goed kunt analyseren)

2

Module 2: Het plan

Je bepaalt welke strategie je gaat uitzetten. We gaan dieper in op de Directe- en Indirecte Methode en de Acceptatiebrief

3

Module 3: Je lichaamstaal vertelt je wie je bent

Niet alleen is het belangrijk hoe je communiceert  in gesproken taal. Als je contact hebt met je ex is het nog belangrijker hoe je je gedraagt. Je leert hoe je je ex kunt beïnvloeden met de juiste lichaamstaal

4

Module 4: 7 Mega efficiënte overredingstechnieken

Je leert hoe je overtuigd over kunt komen als je je eenmaal bewust bent van de te hanteren strategie. Er is niets zo zwak aan iemand die twijfelt aan zichzelf en niet weet wat hij of zij wilt

5

Module 5: De code van je ex gekraakt

Het gedrag van een ex partner kan vaak heel lastig zijn. Hoe interpreteer je haar of zijn gedrag? en vervolgens: hoe ga je daar mee om? Ken het effect van je eigen gedrag op die van je ex

6

Module 6: Het gebruik van social media

Waar moet je vooral op letten als je nog contact hebt met je ex via social media?
En wat als hij of zij je heeft geblokkeerd? Je ontdekt het allemaal hier

3

Module 7: Je ex heeft een ander

Dit is een vaak voorkomende situatie (en valkuil voor veel fouten) maar hoe reageer je? Zeker als je ex zegt dat je hem/haar niet moet lastig vallen omdat er een ander is De beste adviezen en tips geef ik je hier

4

Module 8: Vergroot je zelfvertrouwen

Het is enorm belangrijk dat je je niet laat kennen en dat je leert het spanningsveld tussen jou en je ex te doorbreken. Wanneer je weer het vertrouwen terugkrijgt in jezelf, meer van jezelf leert houden, zul je gaan ervaren welk een enorme aantrekkingskracht je zult hebben op je ex. Je wordt onweerstaanbaar voor je ex en zelfs je omgeving!

Bevrijd jezelf!

Je krijgt lifetime toegang tot de video's met de nieuwste insights, voor het oplossen van je situatie en het terugwinnen van je ex!

early bird

DE ALL-IN FORMULE INCL. COACHING

+ Video's, audio, ebookS,  en Coaching *)

De coaching houdt dat je 3x mij kunt contacteren over je situatie en adviezen kunt inwinnen


Tijdelijke bonus:
je ontvangt vandaag óók

Het Ebook
"Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen
"
t.w.v € 47,=

Waarom? Omdat ik uit ervaring weet dat je EERST met jezelf aan de slag moet. 

Een gebroken hart zal je altijd tegenzitten op je weg naar je ex.

Liefdesverdriet Boek

Lees dit boek eerst voordat je eigenlijk met het programma begint! Het is een geweldig boek met superveel mooie inzichten en tips om je dag goed door te komen!

Het programma
Van breuk tot doorbraak
De video's, audio, werkboek

Je ontvangt naast de video's en audio (mp3 van visualisaties en het Ebook als luisterboek) ook nog een werkboek.


Schrijf iedere dag in dit interactief dagboek voor sneller resultaat!TIJDELIJK als bonus HET EBOOK

 GENEES JE GEBROKEN HART IN 15 STAPPEN
Extra Ebook
Liefdesverdriet Boek
1-op-1 Coaching
VIA EMAIL
Coaching


Coaching via email vindt plaats vanuit je persoonlijke pagina in het ledenportaal.


Coaching houdt in dat je mij 3x kunt benaderen via je persoonlijke pagina.

Wil je écht in jezelf investeren?
je wilt stoppen met jezelf zo te pijnigen?
Dan is dit echt precies voor jou!


Wie is jouw coach?

Michelle schrijft al jarenlang voor Liefdesverdriet.nl onder haar auteursnaam 'Michelle'. In het echte leven heet zij Marjolein. Ze heeft ook een prachtige Franse achternaam. Je kunt  hier meer lezen over de weg die zij al heeft bewandeld en alle opleidingen die ze heeft gevolgd.


Michelle is professional op het gebied van relatiecoaching, het verwerken van liefdesverdriet en de daarvoor benodigde therapeutische interventies. Dit is waar ze ook een enorme passie voor heeft.


Haar hart ligt bij het coachen van mensen met liefdesverdriet en mensen die hun ex terug willen. Dat doet ze o.a. via interessante Ebooks, online programma's, maar ook via coaching en therapie.

marjoleiningocta
LV academie1

Ervaringen van cliënten:

Hier een greep uit de reacties van verschillende cliënten

Christiaan

Ik sta iedere dag op met de 4 sleutelsuccessen

Michelle is een heel betrokken coach en steunt je geweldig in je proces! Ik heb nu al heel veel gehad aan haar Ebooks en filmpjes. Sterker nog, het doet me goed om te kijken, luisteren en steeds weer van haar te leren. Ben op de goede weg mbt mijn eigen ontwikkeling. Ik maak hele grote stappen, en dat gun ik iedereent. Dankzij Michelle sta  ik elke dag op met de 4 sleutel successen die ze mij heeft aangereikt

Sylvia

Zelfs in het weekend heeft ze mijn vragen beantwoord

Ik ben Michelle vooral heel erg dankbaar dat ze mij zo goed heeft geholpen. Ik was ten einde raad maar ze wist me al snel gerust te stellen.


Tot mijn verbazing ontving ik zelf antwoord tijdens het weekend. Kortom Michelle heeft me boven verwachting geholpen!

Jacqueline

Ik word niet meer zo nerveus als mijn ex me belt

Ik heb vooral hele fijne gesprekken gehad met Michelle en af en toe boek ik weer een call want het doet me heel erg goed. Die gesprekken maken me sterk en ik merk aan mezelf dat ik niet meer zo nerveus wordt als mijn ex me belt of mijn aandacht zoekt.

 
Ik word ook heel rustig van haar fijne stem en meditaties!

Voor wie is dit programma wel en niet geschikt?

WEL DOEN ALS JE

 • Zielsveel van je ex houdt, én
 • Je wilt je er 100% voor inzetten om hem/haar terug te winnen, én
 • Open staat voor totale verandering, én
 • Bereid bent om écht te doen wat ik je vraag te doen, én
 • Een doorzetter bent, én
 • Je wilt werken aan je eventuele angsten, zelfsabottage, gebrek aan zelfliefde, belemmerende overtuigingen etc.
 • Je je leerbaar wilt en kunt opstellen
 • Vertrouwen hebt in mij als coach

NIET DOEN ALS JE

 • Niet kunt/wilt reflecteren op je eigen gedrag
 • Jezelf blijft zien als slachtoffer
 • Niet open staat voor totale verandering
 • Je communicatie niet wenst te verbeteren
 • Zoiets hebt als 'we zien wel waar we uitkomen'
 • Je bang bent om je eigen angsten onder ogen te zien
 • Je niet eerlijk bent naar jezelf
 • Je geen vertrouwen hebt in mij als coach

Conclusie:

Heb je veel meer herkenning bij bij de 'thumbs up' dan bij de 'thumbs down', dan ben je van harte welkom ;-)

JA, IK WIL MIJN EX TERUG EN HIERBIJ OOK PERSOONLIJKE HULP


ipv € 147,=

€ 97,00

Nu kun je 3 dingen doen :

1. Je verlaat deze pagina en je doet  niets dan behalve afwachten. De kans is groot dat je over een maand spijt hebt dat je niet eerder in het programma was gestapt. Je had namelijk al terug kunnen zijn bij je ex en je zoveel beter voelen!


2. Je gaat in zee met een ander programma. Dat is je volste recht en ik hoop oprecht dat je daar succes mee zult hebben. Het enige wat ik je kan zeggen is dat dit een zeer compleet programma is die ik ook nog eens behoorlijk ga uitbreiden en waar jij n.b. ook nog eens gratis voor wordt toegelaten.


3. Je stapt wel in het programma. Over een paar minuten heb je al toegang, kun je direct aan de slag en mij je situatiebeschrijving insturen zodat ik je verder kan helpen. Je krijgt hiertoe levenslang toegang.

Wat je ook kiest, ik wens je oprecht al het geluk van de wereld met het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet!

Ik wil dat je helemaal tevreden bent over mijn programma en daarom neem alle risico's voor mijn rekening.


Mocht je desondanks toch niet tevreden zijn? Laat het dan binnen 30 dagen weten en ik stort je je aankoop terug!

De meest gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Na betaling word je doorgestuurd naar de registratiepagina om je account aan te maken. Dat gaat geheel automatisch. Klik de pagina dus niet weg! Of het nu 3 uur s'nachts is of overdag, je kunt altijd terecht in het ledenportaal 

Kan ik je ook persoonlijk spreken?

Dat kan zeker! Ik kan je bellen via telefoon of we spreken af online via Zoom of Skype. Je hebt de optie tussen verschillende mogelijkheden: 30 minuten, 60 minuten en 90 minuten. De 60 en 90 minuten bundel kun je ook verspreiden over meerdere gesprekken.

De opties vind je hier

Hoe kan ik je bereiken?

Via email: [email protected]

Als je een afspraak met me boekt vergeet dan niet jouw nummer door te geven want ik bel jou zodra je een afspraak hebt ingeboekt in mijn online agenda bij Calendly.

Is er een tijdslimiet verbonden aan het programma?

Nee, ben je eenmaal klant, dan blijf je klant. Voor altijd! Je kunt dus ook over 5, 10 of 20 jaar nog terecht in het programma. Ik zorg ervoor dat dit programma tot in lengte van dagen blijft bestaan, want het leven is nu eenmaal eindig. Er is nu al een opvolger.

Zijn jullie een team?

Momenteel niet (meer). Ik ga wel op zoek naar een collega ondersteuner, want mijn agenda raakt wel snel vol, ook al doe ik dit werk full time.

Wat als ik mijn ex niet terugkrijg?

Niets is zeker in het leven, zo ook met relaties. Daar zie ik eigenlijk ook wel de schoonheid van het leven met al haar uitdagingen en levenslessen die we moeten leren. Ik ga er met jou alles aan doen om je ex wel terug te krijgen. De eerste garantie die ik je kan geven is dat als je niets doet, de kans veel groter is dat er niets zal veranderen. De tweede garantie die ik je kan geven is dat je dankzij mijn programma veel beter uit deze situatie komt!

new york marjolein

Dank je wel dat je tot hier bent gekomen!

Ik ben trots en dankbaar dat ik al zoveel ontelbare mensen heb kunnen helpen via mijn Ebooks, video's en podcasts en uiteraard ook mijn coaching en kwaliteiten als therapeut.


Ik hoop dit werk nog jaren te kunnen doen want er is niets anders wat mij nog meer voldoening geeft als mensen weer blij en gelukkig te zien!


Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn fantastische programma!

Abonneer je op mijn podcasts

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG