Je wilt je ex terugwinnen?
Alles leren over hoe je weer contact maakt?
Hoe je het beste communiceert?
Ook als hij/zij een ander heeft?

Krijg controle over je ex en je emoties
in plaats van dat je ex en je emoties dat hebben over jou.

Herken je dit? 

Je ex vertelt je zomaar vanuit het niets
'ik stop ermee' of
houd je aan het lijntje.

Of jullie hadden echt wel een fijne relatie,
plannen en je ex liet niets merken van zijn/haar plan
 jou te dumpen.

Je begrijpt er helemaal niks van.
Wat doe je dan?

Na een tijdje in verwarring te hebben geleefd, realiseer je je opeens:
"Holy sh*t, wat heb ik gedaan?
Wat is er gebeurd?
Hoe kan ik dit ooit weer goed krijgen?
Ons verhaal is namelijk nog lang niet klaar!'
En wat als mijn ex straks verliefd wordt op een ander?

Wanneer je vol in de emotie zit, kun je niet helder nadenken. De kans is groot dat je je ex hebt gesmeekt om het nog een kans te geven.

Wat je ook doet, je ex wil niks van je weten of vertelt dat jullie maar vrienden moeten blijven.

Of je nu lieve dingen zegt, rustig blijft, of juist bloemen etc. stuurt, het maakt allemaal niet uit.

Je ex heeft je gezegd dat hij/zij 'ruimte wil' en ergens wil je je ex dat ook geven.

Maar stel, je geeft je ex ook die ruimte en je houdt je keurig aan die 30 dagen geen contact regel.

Er is een kans dat je ex een ander ontmoet. Wat doe jij dan?

Je wil toch enigszins controle houden over je ex, maar opeens besef je:

"mijn ex heeft controle over mij!"

IK LEER JE DE EXACTE STAPPEN EN REIK JE DE TOOLS AAN
HOE JE DAT KUNT VERANDEREN

Vanuit het ledenportaal krijg je toegang tot al het materiaal zoals de video's,
waarin ik allerlei onderwerpen behandel die spelen na de breuk.

Ook kun je het bijbehorende Ebook en werkboek downloaden, krijg je toegang tot de mp3's met visualisatietechnieken (heel fijn om tot rust te komen) en krijg je een persoonlijke pagina waar je met mij kunt sparren over je te nemen stappen

Breek jezelf vrij van:

 • niet weten wat te doen in relatie tot je ex
 • de stress waar je dagelijks mee wordt geconfronteerd
 • het gevoel van verlies van controle
 • hardnekkig in de herhaling vallen van aantrekken en afstoten
 • het gevoel van angst je ex te verliezen aan die ander

En creëer:

 • meer rust en ruimte in je denken
 • een betere relatie met jezelf
 • een ander perspectief in je leven
 • een aanstekelijke uitstraling van trots en zelfvertrouwen
 • een diep innerlijk gevoel dat je de moeite waard bent om van te houden

INVESTEER IN JE RELATIE EN IN JEZELF 
EN WIN JE EX TERUG!

Na betaling word je direct doorgestuurd naar de registratiepagina. Je kunt dus direct beginnen met de cursus. Wanneer je alle modules hebt doorlopen zul je vele malen beter in staat zijn om de situatie te handelen.

Omdat je toegang hebt tot je persoonlijke pagina, kun je mij direct een beschrijving van je situatie insturen en je hulpvragen aan mij voorleggen. Je krijgt een reactie binnen 24 tot max 48 uur.
Afhankelijk van de drukte van aanmeldingen kun je zelfs DIRECT antwoord krijgen,
maar het is nooit langer dan 48 uur.

Dit is wat je direct gaat ontdekken:

Je emoties snel onder controle

Het is super belangrijk dat je je emoties weer snel onder controle krijgt. Er is nu een spanningsveld tussen jou en je ex. De oefeningen zorgen ervoor dat je je direct al zoveel beter voelt. Daardoor verandert je gedrag wat een positieve invloed heeft op de relatie met je ex!

Kruip in de huid van je ex

Ik leg je uit (o.a. via je persoonlijke pagina) wat je ex nu werkelijk denkt en voelt en hoe je hem/haar duidelijk kunt maken wat je werkelijke intenties zijn. Het is belangrijk dat je het beeld dat je ex van je heeft zo snel mogelijk verandert!

Een ijzersterk zelfvertrouwen

Wanneer je gedumpt bent door je ex wordt je eigenwaarde aangetast, zonder dat je het eigenlijk beseft. Onbewust speelt er veel tussen jou en je ex . Ik maak duidelijk wat dat precies is en hoe je het spanningsveld kunt breken waardoor je zelfvertrouwen met de dag groeit.

Je krijgt gedaan wat jij wilt!

Wanneer je aan de kant bent gezet, denk je vooral: hoe kan ik mijn ex overtuigen dat ik veranderd ben? En dit zo snel mogelijk? Overtuigen heeft echter geen zin. Het gaat erom dat jij gedaan krijgt wat je wilt, zonder dat je ex dat zelfs ook maar in de gaten heeft! 


Reacties na het event in maart 2019

de opnames van dit event vind je eveneens in het ledenportaal als Bonus!

Cynthia

Hij vroeg ook helemaal hoe het met mij ging

Nu even een glimlachberichtje voor jou.. Echt super bedankt voor je programma!! Het heeft helemaal geholpen! Hij reageerde niet alleen positief, maar vroeg ook helemaal hoe het met mij ging. Ik heb er niet uitgebreid op gereageerd verder, want ik volg jou instructies:)

Joost

Ons kind krijgt naar verwachting een warm gezin

Ik heb een enorm veel gehad aan je programma! Ik wil je veel erg bedanken namens mij, de baby en mijn vriendin. We werken nog hard aan onze relatie en mijn vertrouwen moet terugkomen. Vertrouwen terug krijgen na de breuk gaat geleidelijk aan voor beiden. Zoals het er nu naar uitziet gaat alles goed komen. Nogmaals heel erg bedankt! Ons kindje krijgt naar alle verwachting een warm gezin! Mocht ik nog wat kleine vraagjes hebben zal ik die naar je mailen.

Stefan

Jouw programma geeft me zoveel kracht en inzicht

Michelle, Dank voor je mail! Het geeft me echt de handvatten die ik nodig heb op dit moment. Daarnaast wil zeggen dat jouw programma me zoveel kracht en inzicht geeft en me weer in stappen die zelfverzekerde, succesvolle, ambitieuze man laat worden die ik altijd al was. Enorm bedankt daarvoor!

De modules in het programma nu:

Hieronder een opsomming van slechts een aantal modules die je nu al in het programma aan zult treffen

1

Module 1: Begrijpen en analyseren

Je zult uiteraard wel een 'idee' hebben van de reden van de breuk, maar er kan nog veel meer aan de hand zijn. Bekijk voordat je aan de slag gaat EERST deze video (Je wordt bewuster van je eigen kracht en mogelijkheden als je de breuk begrijpt en goed kunt analyseren)

2

Module 2: Het plan

Je bepaalt welke strategie je gaat uitzetten. We gaan dieper in op de Directe- en Indirecte Methode en de Acceptatiebrief

3

Module 3: Je lichaamstaal vertelt je wie je bent

Niet alleen is het belangrijk hoe je communiceert  in gesproken taal. Als je contact hebt met je ex is het nog belangrijker hoe je je gedraagt. Je leert hoe je je ex kunt beïnvloeden met de juiste lichaamstaal

4

Module 4: 7 Mega efficiënte overredingstechnieken

Je leert hoe je overtuigd over kunt komen als je je eenmaal bewust bent van de te hanteren strategie. Er is niets zo zwak aan iemand die twijfelt aan zichzelf en niet weet wat hij of zij wilt

5

Module 5: De code van je ex gekraakt

Het gedrag van een ex partner kan vaak heel lastig zijn. Hoe interpreteer je haar of zijn gedrag? en vervolgens: hoe ga je daar mee om? Ken het effect van je eigen gedrag op die van je ex

6

Module 6: Het gebruik van social media

Waar moet je vooral op letten als je nog contact hebt met je ex via social media?
En wat als hij of zij je heeft geblokkeerd? Je ontdekt het allemaal hier

3

Module 7: Je ex heeft een ander

Dit is een vaak voorkomende situatie (en valkuil voor veel fouten) maar hoe reageer je? Zeker als je ex zegt dat je hem/haar niet moet lastig vallen omdat er een ander is De beste adviezen en tips geef ik je hier

4

Module 8: Vergroot je zelfvertrouwen

Het is enorm belangrijk dat je je niet laat kennen en dat je leert het spanningsveld tussen jou en je ex te doorbreken. Wanneer je weer het vertrouwen terugkrijgt in jezelf, meer van jezelf leert houden, zul je gaan ervaren welk een enorme aantrekkingskracht je zult hebben op je ex. Je wordt onweerstaanbaar voor je ex en zelfs je omgeving!

Bevrijd jezelf van alle onrust!

WANT JA,  
IK VERTEL JE NOGMAALS WAAROM:

JIJ BENT NATUURLIJK NIET VOOR NIKS OP DEZE PAGINA TERECHT GEKOMEN.

MISSCHIEN HAD HET ZO WEL MOETEN ZIJN....

IK BEN ERVAN OVERTUIGD DAT JE HIER BENT

OP HET JUISTE MOMENT, OP DE JUISTE PLAATS

early bird

De ALL-IN-ONE FORMULE INCL. COACHING

+ VIDEO'S, AUDIO, EBOOKS,  WERKBOEK, MEDITATIES OM TOT RUST TE KOMEN

DIT IS WAT JE KRIJGT

1. 16 VIDEO'S

Toegang tot het ledengedeelte inclusief maar liefst 16 video's die dieper ingaan op de behandelde thema's in Win Hem/Haar Terug

2. EBOOK WIN HEM/HAAR TERUG + WERKBOEK

Het Ebook en werkboek behorende bij de video's

BONUS 1:

Het Ebook Win Hem/Haar terug ALS LUISTERBOEK die ik zelf voor je heb ingesproken en als mp3 bestand kunt downloaden

t.w. van
€ 39,=

Waarom? Omdat het handig is om het op je telefoon of ander mobiel apparaat te luisteren zonder dat het je tijd kost. Dus ook onderweg naar je werk bijv. in de auto.

BONUS 2:

Ebook 'Genees Je Gebroken Hart in 15 Stappen" met de beste tips om je snel weer beter te voelen


t.w. van
€ 49,=

Waarom? Omdat ik uit ervaring weet dat je EERST met jezelf aan de slag moet alvorens je je ex kunt terugwinnen

BONUS 3:

Ebook 'Brief Aan Mijn Ex' met 16 voorbeeldbrieven en honderden alinea's om zelf je perfecte brief samen te stellen

t.w. van
€ 49,=

Waarom? Omdat ik uit ervaring weet dat hoe lastig het is om de juiste woorden te vinden voor de meest krachtige brief.  

Dit Ebook bevat teksten die zichzelf keer op keer hebben bewezen

BONUS 4:

7x hypnose meditatiesVisualisaties in mp3 formaat door mij ingesproken

t.w. van
€ 77,=

Waarom? Voor de nodige rust en sterke visualisaties ga jij precies aantrekken waar jij naar verlangt. Je wordt onweerstaanbaar voor je ex omdat je de juiste dingen zult doen en zeggen

BONUS 5:

Misschien is dit voor jou de meest waardevolle bonus die je maar kunt indenken: 1-op-1 coaching: kies uit 4x je vragen insturen via je persoonlijke pagina OF 1 gesprek van 30 minuten waarin we alle puntjes op de i zetten!

t.w. van
€ 49,=

Waarom? Omdat ik van mijn klanten hoor hoe fijn ze het vinden om gespiegeld te worden, een klankbord te hebben.

BONUS 6:

Leer van het coachingsevent.

Slechts 25 mensen mochten hierbij aanwezig zijn. De opname hiervan krijg je gratis bij dit pakket!!

t.w. van
€ 97,=

Waarom? omdat je ongelooflijk veel leert van alles wat we hier bespraken over alles wat te maken heeft met een relatiebreuk

DE BONUSSEN tezamen
HEBBEN AL EEN WAARDE VAN € 360,=

Wie is jouw coach?

Michelle schrijft al jarenlang voor Liefdesverdriet.nl onder haar auteursnaam 'Michelle'. In het echte leven heet zij Marjolein. Ze heeft ook een prachtige Franse achternaam. Je kunt  hier meer lezen over de weg die zij al heeft bewandeld en alle opleidingen die ze heeft gevolgd.


Michelle is professional op het gebied van relatiecoaching, het verwerken van liefdesverdriet en de daarvoor benodigde therapeutische interventies. Dit is waar ze ook een enorme passie voor heeft.


Haar hart ligt bij het coachen van mensen met liefdesverdriet en mensen die hun ex terug willen. Dat doet ze o.a. via interessante Ebooks, online programma's, maar ook via coaching en therapie.

marjoleiningocta
LV academie1

Ervaringen van cliënten:

Een kleine greep uit de reacties van verschillende cliënten


Ik keek in de spiegel en schoot gewoon én in de lach én in de positieve tranen

Het is ongelooflijk wat ik nu voel. Ik keek in de spiegel en schoot gewoon èn in de lach èn in de positieve tranen. Ik heb me nog nooit zo 1 met mezelf gevoeld!!!! Het is alsof ik op wolken loop en kan niet stoppen met mezelf in de spiegel aankijken.

M’n blik is totaal anders, open, vrolijk, kinds, geamuseerd en nieuwsgierig. Ik ben zooooooo blij dat ik mijn proces met jou in mocht gaan en dat ik je tegen ben gekomen.


Karin

Ik merk nog dagelijks verschil in hoe ik mezelf toen zeg en hoe ik mezelf nu zie

Ik heb Marjolein (alias Marjolein (auteursnaam Michelle) van de youtubevideo's en haar website) leren kennen via haar website Liefdesverdriet.nl omdat ik door een hele moeilijke periode in mijn leven ging. Mijn partner had een punt achter onze relatie gezet. Ik was ten einde raad. Ik heb me aangemeld voor twee individuele coachingsessies en heb 3 online sessies hypnotherapie gevolgd bij Marjolein. Dit was zowel een verademing als een verrijking. Daarnaast heb ik alle podcasts en alles wat Marjolein heeft gepost op Youtube bekeken en meerdere malen beluisterd tijdens mijn wandelingen. Wat brachten ze mij rust. Ik hoefde niet te wanhopen, enkel haar adviezen te volgen. Ik ben met Marjolein via de coaching- en hypnotherapiesessies heel hard aan de slag gegaan met mezelf, mijn onzekerheden en mijn jaloezie. Dit heeft mij veel inzichten gebracht en voelde me als herboren. Ik merk nog dagelijks het verschil in hoe ik mezelf toen zag en hoe ik mezelf nu zie. Ik kan veel beter nadenken over mijn gevoelens en deze onder woorden brengen op een realistische manier met respect voor de ander.
Na ongeveer 3 maanden van radiostilte van mijn kant, heeft mijn ex partner contact met mij gezocht en heeft hij aangegeven mij vreselijk te hebben gemist en niet zonder mij te willen leven. We hebben rustig opnieuw contact gelegd en zijn nog steeds samen aan het groeien.

Marjolein is een lieve warme vrouw die ontzettend begaan is met de ander. Ze heeft heel veel ervaring op het gebied van relaties en relatietherapie. Ze gaat op een zeer persoonlijke manier met je aan de slag. Ik heb haar als een heel prettig mooi mens ervaren! Ze nam alle tijd voor mij. Niets dan lof. Echt super bedankt Marjolein!!


Marjolijn

Ik leef veel meer in het moment en neem de regie

Vannacht ook weer helemaal doorgeslapen, zo fijn dat dit steeds beter gaat.Vanmorgen hard gelopen en samen met je mail maakt dat een mooie start van de dag.
Ik leef nu veel meer in het moment, neem regie, ga het aan en ben ontregeld maar niet ongelukkig. Ik slaap ook veel beter. Af en toe zelfs zonder mellatonine, dus de rust komt terug, veel meer rust in woelige tijden, leren omgaan met alleen zijn zonder eenzaam te zijn en focus op de toekomst en ondertussen uitzingen met mijn ex tot dat ze eind oktober, begin november , dan mijn huis, heeft verlaten. Ik ben echt heel tevreden hoe het gaat op dit moment en daar wil ik je alvast enorm voor bedanken!


Arie

In het programma wordt overal aan gedacht

Ik vind je E-book echt supergoed. Echt goede uitleg, met goede opdrachten die ook rust geven, wat juist stimulerend is om de rest in alles rust weer te kunnen lezen en begrijpen. Ik begrijp gewoon wat ik fout heb gedaan en waar ik op moet letten en waar ik niet op moet letten. Het antwoord lijkt soms zo ingewikkeld en ver weg, maar het is zo dichtbij.

Maar goed.. in het programma word echt overal aan gedacht. Ik moet nog heel wat doen de komende, vanaf nu 27 dagen, maar echt je bent een TOP-Vrouw. Ik heb veel boeken gelezen, maar Dit is Zo Simpel. We maken het allemaal te moeilijk. Zelf die psychologische boeken, hoewel dit psychologische inhoud bevat, het word gewoon uitgelegd zonder moeilijke begrippen etc.

Ik ben nu aan het werk (ik ben toezichthouder) en lees nog eens wat stof door, en steeds opnieuw word ik er weer blij van, omdat dit zo opbouwend is.
Ga zo door om mensen te steunen. Ik benoem jullie (ik als ervaren deelnemer van dit programma) dat dit de beste coaching- programma is aller tijden.

Echt vanwege je werk en je leuke uitstraling, I Love You, en een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2014.
Bedankt!!!


Immanuël

Het kindje krijgt naar alle verwachting een warm gezin

Ik heb een hoop gehad aan je tips. Ik wil je veel erg bedanken namens mij, de baby en mijn vriendin. We werken nog hard aan onze relatie en mijn vertrouwen moet terugkomen. Vertrouwen terug krijgen na de breuk gaat geleidelijk aan voor beiden. Zoals het er nu naar uitziet gaat alles goed komen al ben ik nog ietwat terughoudend erin. Dessalnietemin nogmaals heel erg bedankt! Het kindje krijgt naar alle verwachting een warm gezin! Mocht ik nog wat kleine vraagjes hebben zal ik die naar je mailen.


Mark

Het lukt me ook steeds meer om een tijdje niet aan hem te denken

M’n ultieme streven is om gelukkig met mezelf te zijn en niemand nodig te hebben voor dat geluk in mij. Ik heb wel steeds vaker een moment dat ik me tevreden voel. Het lukt me ook steeds meer om een tijdje niet aan hem te denken. Dat ik dan ineens denk, hey, ik heb even niet aan hem gedacht. Dus dat is echt zo fijn.


Simone

Op miraculeuze wijze neemt mijn ex opeens contact met me op

Ik heb mij ooit uit wanhoop en liefdesverdriet ingeschreven bij jou en even later jouw coachingprogramma aangeschaft. Nu is het geval dat ik door al die ellende, toen der tijd, leunde op destructief recht. Blind was ik. Gelukkig ben ik nu succesvol en heb ik een goede baan. Zelfs ben ik nu mijn eigen onderneming aan het opstarten, wat natuurlijk een groot succes gaat worden;).
Wat schets mijn verbazing.... op miraculeuze wijze neemt mijn ex een week geleden contact met mij op.


Jessy

Ik heb net dat zetje gekregen dat ik nodig had

Leuk je te hebben ontmoet. En ontzettend dank voor het gesprek. Ik heb net dat zetje gekregen dat ik nodig had. Voel mij zekerder en zie in 1x allemaal mogelijkheden om hem gewoon te benaderen... gewoon zoals ik was en ben (maar dan zonder bak stress van vorig jaar)

En dat had ik nodig. En het sterkt mij dat je zei dat ik hem dingen gun. Dat klopt ook. Toen hij vertelde dat hij gelukkig was heb ik hem gezegd dat ik echt blij voor hem ben (tenslotte weet ik waar hij ‘stond’ toen ik hem leerde kennen en weet dat hij liefde en geluk nodig heeft)

En nu ga ik er voor. Ik hou gewoon nog van hem en ik wil die liefde niet zomaar afsluiten omdat mijn geloof en gevoel sterk zijn over hem en daarmee ons. En tenslotte heb ik nu al nee en dat kan een ja worden.

En dat heb jij mij vanochtend laten inzien.

Je bent een prettige coach!! Geniet van de zon en nogmaals dank voor het inzicht dat je mij gegeven hebt!


Christelle

De paniek ben ik kwijt door de eerste sessie

Vanuit traumagerelateerde kijk mag ik mijn vechtende, onderwerpende en hechtende deel loslaten. Het onderwerpende deel is doordat ik de afhankelijkheid minder voel al veel kleiner geworden maar om deze afstand te krijgen had ik de hulp nodig van het vechtende boze, controlerende deel en het behoeftige deel speelde vooral de eerste week enorm op en is bang voor het alleen zijn en veroorzaakte de paniek en die ben ik kwijt door de eerste sessie(veel dank!).


Caroline

Je was mijn vertrouwen dubbel en dwars waard!

Je was mijn vertrouwen dubbel en dwars waard hoor. Ik merk al bijzondere dingen na de eerste sessie. Ik loop langzamer dan ik van mezelf gewend ben maar wel lichter, normaal loop ik vaak met een hoog tempo. Dat gevoel is er nu niet. Verder heb ik eens stuk waar mijn hond omdat ze weet dat ze bijna los mag altijd een beetje trekt ondanks al jaren oefenen om dat niet te doen en vandaag trok ze dat stuk niet, vond ik bijzonder.
Verder vond (naam partner) dat ik straalde. Ik was vier jaar gestopt met roken en ben vorige week weer begonnen, afgelopen dagen 20 en meer. Na de sessie had ik er geen enkele behoefte meer aan en ben ik gestopt!
Verder valt me op dat mijn rechter schouderspier minder gespannen sinds vanmiddag maar links nog steeds hard en die voel ik. Mijn schrijf hand is rechts. Dus allemaal bijzondere dingen.


Rob

Ik vond het ook een heel prettig gesprek. Wat het gesprek voor mij heeft betekend is dat het mij houvast geeft in mijn zelfontplooiing en ontwikkeling. De veranderingen die ik bij mezelf wil creëren in mijn kern, mijn persoonlijkheid.
Namelijk het gelukkig zijn met mezelf, alleen zijn verdragen, geen onzekerheid en jaloezie meer in relaties mbt andere vrouwen of als mijn partner iets met anderen zonder mij gaat doen.
Dat is mijn doel.


Linda

Gooi het nog eens extra de wereld in...je tips en adviezen werken echt!

Ik heb goed nieuws ! Ik en mijn ex zijn namelijk terug samen :-) je coaching heeft mij echt geholpen!
ik wil u echt bedanken om me te steunen in de moeilijke periode en voor al u adviezen en tips !!!! gooi het nog eens extra de wereld in ... ze werken echt !!! :-)
geniet nog van je vakantie met je man je verdiend het inderdaad!!


Cynthia

Ik sta iedere dag op met de 4 sleutelsuccessen die je mij hebt geleerd

Ik wil je als eerst super bedanken voor je betrokkenheid! Ik heb nu al heel veel gehad aan je coaching, Ebook en filmpjes. Sterker nog, het doet me goed om te kijken, luisteren en leren. Ben op de goede weg mbt mijn eigen op de benodigde vlakken. Ik maak hele grote stappen, voor mezelf en elk ieder die het verdiend. Ik sta elke dag op met 4 sleutel successen die jij me hebt geleerd. Echt reuze bedankt!!


Ken

Hypnose zweverig? Het heeft me zoveel rustiger gemaakt!

Ik heb met Marjolein een aantal gesprekken en 3 hypnosesessies gevolgd. Ik moet eerlijk zeggen dat de website me niet direct pakte, maar toch een afspraak heb gemaakt omdat ik me zo verscheurd voelde. Na de eerste ontmoeting met Marjolein was ik onder de indruk van haar jarenlange ervaring, deskundigheid & begeleiding. Marjolein helpt je dingen een plekje geven en is ook soms kritisch als het nodig is. Ook is ze tussen de sessies door goed bereikbaar per mail. En de hypnose zweverig? Ik ben zelf een echte denker en begrijpen doe ik het nog steeds niet: maar ik was echt een stuk rustiger direct na de 1e hypnose en die rust bleef ook daarna plakken. Ik zit al een stuk verder in het loslaatproces, heb nog even te gaan maar ben al een heel stuk weerbaarder, geaarder en zit lekkerder in mijn vel. Het huiswerk dat Marjolein me gaf, gebruik ik nog dagelijks en haal ik heel veel uit. Dank Marjolein.


Linn

Dit is waarschijnlijk de beste investering die ik ooit in mezelf heb gedaan

Ik heb iets te snel mijn conclusies getrokken en ben daarna pas écht goed gaan lezen op je site en erachter gekomen dat dit eigenlijk is wat ik toch het liefste wilde. Daarom de overweging gemaakt en toch je programma aangeschaft. Inmiddels ook bijna het hele boek uit gelezen en ik ben je tot nu toe al zo enorm dankbaar! Het heeft me eigenlijk alle antwoorden gegeven op vragen over hem die tot nu toe dagelijks constant in mijn hoofd ronddwaalde zonder antwoorden. Niet wist wat ik verder moest met mijn leven. Wel dat ik moest gaan veranderen en van mijzelf moest gaan houden en mijn leven inrichten zodat ik zelf gelukkig ben, maar niet HOE. Ik had niet verwacht dat ik die handleiding OOK nog hierachter kon vinden, want dat is eigenlijk waar ik nu al zo lang constant naar op zoek was, in mijn hoofd, overdenk en overdenken, door tig zelfhulpgroepen te kopen en lezen, zelfhulp video’s van verschillende bekende coaches en toch kwam ik maar niet tot de “transformatie” waarvan ik wist dat ik die moest gaan doen maar niet HOE. Ook het vergeten van hem lukte me niet en wist dat dat wel de eerste stap was op weg naar die transformatie.

Door jouw geniale handleiding/cursus heb ik hoop en inzicht in het HOE en begrijp ik alles beter! En DIT was waar ik al die tijd naar op zoek was!

Ik heb al een aantal relaties gehad in mijn leven waarvan 1 samenwonend, maar nooit eerder zo een liefde voor iemand gevoeld en zo een goede connectie en band als met hem. Toen ik dát ervaarde, betekende plotseling alle voorgaande relaties niets meer voor me. Daarom betekent hij zo veel voor me. En ik voor hem, weet ik nu ook dankzij jouw inzichten om hem meer te begrijpen. Waardoor ik niet meer aan mezelf hoef te twijfelen.

Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt met jouw cursus, ik ben er pas 1 dag mee aan de slag maar het geeft me een enorme steun en hoop en ik ben je nu al eeuwig dankbaar! Ik zal zeker ook gebruik maken van de coachings mogelijkheden, maar voor nu wil ik er even zelf mee aan de slag en alles tot me door laten dringen en wilde ik dit graag met je delen, hoe dankbaar ik je ben. En mijn excuses aanbieden voor mijn voorgaande mail.

Dit is waarschijnlijk de beste investering die ik ooit in mezelf heb gedaan. Dankjewel.


Senna

Christiaan

Ik sta iedere dag op met de 4 sleutelsuccessen

Michelle is een heel betrokken coach en steunt je geweldig in je proces! Ik heb nu al heel veel gehad aan haar Ebooks en filmpjes. Sterker nog, het doet me goed om te kijken, luisteren en steeds weer van haar te leren. Ben op de goede weg mbt mijn eigen ontwikkeling. Ik maak hele grote stappen, en dat gun ik iedereent. Dankzij Michelle sta  ik elke dag op met de 4 sleutel successen die ze mij heeft aangereikt

Sylvia

Zelfs in het weekend heeft ze mijn vragen beantwoord

Ik ben Michelle vooral heel erg dankbaar dat ze mij zo goed heeft geholpen. Ik was ten einde raad maar ze wist me al snel gerust te stellen.


Tot mijn verbazing ontving ik zelf antwoord tijdens het weekend. Kortom Michelle heeft me boven verwachting geholpen!

Jacqueline

Ik word niet meer zo nerveus als mijn ex me belt

Ik heb vooral hele fijne gesprekken gehad met Michelle en af en toe boek ik weer een call want het doet me heel erg goed. Die gesprekken maken me sterk en ik merk aan mezelf dat ik niet meer zo nerveus wordt als mijn ex me belt of mijn aandacht zoekt.

 
Ik word ook heel rustig van haar fijne stem en meditaties!

Voor wie is dit programma wel en niet geschikt?

WEL DOEN ALS JE

 • Zielsveel van je ex houdt, én
 • Je wilt je er 100% voor inzetten om hem/haar terug te winnen, én
 • Open staat voor totale verandering, én
 • Bereid bent om écht te doen wat ik je vraag te doen, én
 • Een doorzetter bent, én
 • Je wilt werken aan je eventuele angsten, zelfsabottage, gebrek aan zelfliefde, belemmerende overtuigingen etc.
 • Je je leerbaar wilt en kunt opstellen
 • Vertrouwen hebt in mij als coach

NIET DOEN ALS JE

 • Niet kunt/wilt reflecteren op je eigen gedrag
 • Jezelf blijft zien als slachtoffer
 • Niet open staat voor totale verandering
 • Je communicatie niet wenst te verbeteren
 • Zoiets hebt als 'we zien wel waar we uitkomen'
 • Je bang bent om je eigen angsten onder ogen te zien
 • Je niet eerlijk bent naar jezelf
 • Je geen vertrouwen hebt in mij als coach

Conclusie:

Heb je veel meer herkenning bij bij de 'thumbs up' dan bij de 'thumbs down', dan ben je van harte welkom ;-)

Kies hieronder uit
'Mijn ex is een vrouw' of 'Mijn ex is een man'

Het 1.0 online coachingprogramma omvat:

Toegang tot de video's, het Ebook Win Hem/Haar Terug, het Ebook in luisterformaat (mp3), de visualisatietechnieken.
Je kunt 3x een vraag insturen vanaf je persoonlijke pagina via mail.

IK WIL MIJN EX VRIENDIN/VROUW TERUG

€ 147,00 (ipv € 247,=)

IK WIL MIJN EX VRIEND/man TERUG

€ 147,00 (ipv € 247,=)

Nu kun je 3 dingen doen :

1. Je verlaat deze pagina en je doet  niets dan behalve afwachten. De kans is groot dat je over een maand spijt hebt dat je niet eerder in het programma was gestapt. Je had namelijk al terug kunnen zijn bij je ex en je zoveel beter voelen!


2. Je gaat in zee met een ander programma. Dat is je volste recht en ik hoop oprecht dat je daar succes mee zult hebben. Het enige wat ik je kan zeggen is dat dit een zeer compleet programma inclusief 1-op-1 coaching voor een zeer schappelijke prijs.


3. Je stapt wel in het programma. Over een paar minuten heb je al toegang, kun je direct aan de slag en mij je situatiebeschrijving insturen zodat ik je verder kan helpen.

Wat je ook kiest, ik wens je oprecht al het geluk van de wereld met het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet!

Ik wil dat je helemaal tevreden bent over mijn programma en daarom neem alle risico's voor mijn rekening.


Mocht je desondanks toch niet tevreden zijn? Laat het dan binnen 30 dagen weten en ik stort je je aankoop terug!

De meest gestelde vragen

Wanneer kan ik starten?

Na betaling word je doorgestuurd naar de registratiepagina om je account aan te maken. Dat gaat geheel automatisch. Klik de pagina dus niet weg! Of het nu 3 uur s'nachts is of overdag, je kunt altijd terecht in het ledenportaal en daar alvast het materiaal raadplegen.
Het 2.0 programma met de wekelijkse video's start met ingang van 1 november. Je kunt al wel een gesprek in plannen. Vraag naar de link naar de online agenda.

Kan ik je ook persoonlijk spreken?

Wanneer je het 2.0 programma hebt aangeschaft krijg je een gesprek van 30 minuten. Wanneer je daarna nog een los gesprek wilt boeken kun je kiezen uit : 30 minuten, 60 minuten en 90 minuten. De 60 en 90 minuten bundel kun je ook verspreiden over meerdere gesprekken. Je kunt ook therapiesessies bij mij volgen. Je volgt dan minimaal 3 sessies.

De opties voor gesprekken en therapie vind je hier

Hoe kan ik je bereiken?

Via email: [email protected]

Als je een afspraak met me boekt vergeet dan niet jouw nummer door te geven want ik bel jou zodra je een afspraak hebt ingeboekt in mijn online agenda bij Calendly.

Is er een tijdslimiet verbonden aan het programma?

Nee, ben je eenmaal klant, dan blijf je klant. Voor altijd! Je kunt dus ook over 5, 10 of 20 jaar nog terecht in het programma. Ik zorg ervoor dat dit programma tot in lengte van dagen blijft bestaan, want het leven is nu eenmaal eindig. Er is nu al een opvolger.

Zijn jullie een team?

Momenteel niet (meer). Ik ga wel op zoek naar een collega ondersteuner, want mijn agenda raakt wel snel vol, ook al doe ik dit werk full time.

Wat als ik mijn ex niet terugkrijg?

Niets is zeker in het leven, zo ook met relaties. Daar zie ik eigenlijk ook wel de schoonheid van het leven met al haar uitdagingen en levenslessen die we moeten leren. Ik ga er met jou alles aan doen om je ex wel terug te krijgen. De eerste garantie die ik je kan geven is dat als je niets doet, de kans veel groter is dat er niets zal veranderen. De tweede garantie die ik je kan geven is dat je dankzij mijn programma veel beter uit deze situatie komt!

Kan ik een factuur ontvangen?

Ja je ontvangt direct na betaling automatisch een factuur

Gaat het programma mij echt iets opleveren?

Het programma gaat je sowieso verder brengen dan het punt waar je nu staat. als je niets doet gebeurt er niets. Wanneer je met de opdrachten aan de slag gaat ga je gegarandeerd veranderingen zien en transformeren!

Wat is het verschil tussen het 1.0 en 2.0 programma?

Er is een aanzienlijk verschil. Je krijgt bij beide versies toegang tot het online ledengedeelte. De 1.0 versie omvat naast Win Hem/Haar Terug ook video's, het luisterboek, visualisatietechnieken en 3x kun je een vraag insturen.
De 2.0 versie omvat dit alles ook, maar je krijgt daarnaast ook nog het Ebook Genees Je Gebroken Hart in 14 Stappen, het Ebook 'Brief aan mijn ex' en een gesprek van 30 min.
Met ingang van 1 november ontvang je wekelijks een video of audio met 1 of meerdere opdrachten en een door mij ingesproken meditatie. Dit gedurende 12 weken!

Kom in aanmerking voor vergoeding?

De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekering. Je kunt echter wel in aanmerking komen voor vergoeding via je werkgever. Informeer naar de mogelijkheden!

Wat voor begeleiding kan ik verwachten?

Met het 1.0 programma kun je 3x een vraag insturen. Met het 2.0 programma krijg je naast 1 gesprek van 30 minuten toegang tot de wekelijkse video's met opdrachten en meditaties. Je ontvangt die elke gedurende 12 weken. De 2.0 klanten starten op 1 november.

Hoeveel tijd heb ik nodig om het programma te volgen?

Elke week ontvang je een video met 1 of meerdere opdrachten en een door mij ingesproken 30 minuten durende meditatie. Beluister deze minimaal 3x per week. De benodigde tijd voor de opdracht(en) varieren van 10 min tot 60 min per week.

new york marjolein

Dank je wel dat je tot hier bent gekomen!

Ik ben trots en dankbaar dat ik al zoveel ontelbare mensen heb kunnen helpen via mijn Ebooks, video's en podcasts en uiteraard ook mijn coaching en kwaliteiten als therapeut.


Ik hoop dit werk nog jaren te kunnen doen want er is niets anders wat mij nog meer voldoening geeft als mensen weer blij en gelukkig te zien!


Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn fantastische programma!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG