BESTELPAGINA VOOR EMAILCOACHING

Op deze pagina vind je de 4 verschillende mogelijkheden
voor coaching via email
(evt. ook in combinatie met consult per telefoon of Skype)
Betaling kan via Ideal, Paypal, of bankoverschrijving

>>> Liever toch een of meerdere consults via Skype of Telefoon? Klik hier

Hoe wordt coachingstijd berekent bij emailcoaching?

Je bestelt een pakket emailcoaching naar keuze (je kiest bijv. voor een pakket van 30, 60 of 90 min. Pakket 4 (zie hieronder) betreft een combinatie van persoonlijke coaching als zelfcoaching.

Coaching per email houdt in dat je je situatie voor een persoonlijke analyse en advies instuurt op het moment dat het jou uitkomt.

Je kunt net zoveel emails sturen als je maar wilt totdat je coachingstijd is verbruikt. (coachingstijd gaat in zodra de mail is ontvangen en deze wordt gelezen (leestijd) en eindigt bij het versturen van het antwoord (tijd die nodig is voor het opstellen van het antwoord).

Na ieder antwoord ontvang je een overzicht van de resterende tijd. In de regel houdt het versturen van een enkele vraag en mijn antwoord hierop in dat het je slechts 1 of 2 minuten aan tijd kost. Wanneer je een A4-tje instuurt en je hebt meerdere vragen in verband met een complexe situatie, dan kan de gespendeerde tijd variëren van 10 tot wel 15 minuten .

Ben je reeds klant van het ebook dan ontvang je een kortingscode van 5%. Ben je reeds klant van het Van Breuk Tot Doorbraak dan ontvang je een kortingscode van 10%. (mail voor kortingscodes naar de klantenservice [email protected]). De kortingscode kun je invoeren op de volgende betaalpagina

Betaling via overschrijving op onze zakelijke rekening

BIC: KNABNL2H
IBAN: NL36 KNAB 0282 6400 88
Ten Name Van: Optitude Coaching & Publishing

* Vergeet niet je e-mail adres te vermelden in de omschrijving. Vervang tevens het “@” tekentje in je e-mailadres door [at]. Dit is nodig omdat sommige banken geen vreemde tekens accepteren in de omschrijving.

** Zodra je een bankoverschrijving gedaan hebt, stuur ons dan ONMIDDELLIJK even een screenshot van betaling door naar, zodat we weten dat je betaald hebt. Je krijgt dan een reply van ons (de garantie) en geven we je toegang tot het ledengedeelte (binnen een dag)

*** Dit is wat er gebeurt na jouw betaling: we hebben onze online betalingen uitbesteed aan de betalingsprovider Paypro. Na een succesvolle betaling zul je automatisch worden doorgestuurd naar de registratiepagina voor leden. Je kunt met andere woorden binnen de 2 minuten al aan de slag! Heb je vragen of lukt het niet met de betaling, stuur ons dan een e-mail zodat we je kunnen helpen! We zullen binnen een dag reageren.

Met dank!

Michelle van den Berghe

Optitude Coaching & Publishing NL36 KNAB 0282 6400 88 KvK nr. 58715274
Copyright © LIEFDESVERDRIET VERWERKEN – TERUG BIJ JE EX All rights reserved