Verliefd Op Je Ex Man? Win Hem Terug!

Bijna iedereen kent het wel. Je lijkt zo’n fijne relatie te hebben met de man of de vrouw van je dromen en dan plots, pats boem! Je wordt gedumpt en je ex vraagt een scheiding aan. Wanneer je gedumpt bent zijn er twee mogelijkheden. Je bent volledig klaar met je ex en wilt niks meer met hem te maken hebben of je bent nog steeds verliefd op je ex man.

Niet meer verliefd op je ex man

Wanneer je niet meer verliefd op je ex man bent is er geen probleem, jullie kunnen beide jullie eigen weg gaan en elkaar met rust laten. Tenzij er kinderen in het spel zijn. In dat geval moeten jij en je ex man rekening houden met het feit dat er overleg plaats moet vinden over de kinderen én dat deze, mochten zij nog erg jong zijn, van “ouder” gewisseld moeten worden.

Dit kan, als je niet verliefd bent op je ex man, gewoon en normaal verlopen zonder rare dingen te gaan doen. Let wel op, houdt rekening met de kinderen. Deze zijn naar alle waarschijnlijkheid het meest de dupe van jullie scheiding. Ga daarom, ook al hebben jullie een hekel aan elkaar respectvol met elkaar om.

Als je wél nog verliefd op ex man bent..

Mocht je nog verliefd zijn op je ex man, dan is het in sommige gevallen mogelijk om hem terug te winnen. Wel zijn er een aantal zaken waarmee rekening moet worden gehouden. Deze zaken ofwel tips voor het terug winnen van je ex man zullen hieronder worden beschreven.

Ten eerste is het belangrijk dat je je ex de rust en ruimte geeft die hij nodig heeft. Het is van belang om hem niet continu op te zoeken, te bellen, te mailen, te sms’en, te WhatsAppen of iets dergelijks. Laat hem de eerste 2 maanden zo goed als met rust. Mocht je ex contact met jou opnemen, zorg er dan voor dat je rustig blijft. Hem geen verwijten naar zijn hoofd slingert of hem laat zien hoe rot je je voelt. Zeg dat het goed gaat en houdt het kort. Mocht jij jezelf weer beter voelen, dan is het mogelijk om met je ex af te spreken.

Zorg ervoor dat je zelfverzekerd en blij overkomt wanneer je je ex weer ziet, spreekt of tegen komt. Dit is namelijk een kant van jou waar hij, naar alle waarschijnlijkheid, eerder ook op gevallen is.

tot slot heb je wel eens van de wet van de aantrekkingskracht gehoord? Dit houdt in dat als je iets écht heel graag wilt, het (zo goed als )voor elkaar komt. Houdt dus voor ogen dat het wel weer goed komt tussen jou en je ex man.

Heel veel succes met het terugwinnen van je ex man.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG