JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        LIEFDESVERDRIET    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Vrienden blijven met je ex. Hoe verder na de breuk?

Hoe moet het nu verder? De relatie is ten einde en jullie zijn uit elkaar. Het ging niet meer, terwijl jullie geen ruzie of zo hadden. Gewoon op elkaar uitgekeken en niet meer verder kunnen.

We zijn niet boos op elkaar

Wil je vrienden blijven met je ex, dan is het goed wanneer je niet boos op elkaar bent. Toch is het niet zo eenvoudig om gewoon vrienden te zijn. Je hebt een heel verleden achter de rug. Met hele mooie momenten, mindere momenten en allerlei herinneringen. Plotseling werden jullie wakker en wisten dat het beter was om er maar een punt achter te zetten, want er was niets meer dat jullie bijeen hield. Dus hoe kun je gezien deze situatie vrienden blijven met je ex?

Het is goed om bij jezelf te rade te gaan.

* Wil ik dat wel?

* Of liever niet?

* Hoe zal ik reageren op een eventuele nieuwe vriend of vriendin?

* Hoe zal mijn ex reageren wanneer ik een nieuwe partner zou hebben?

* Hoe zullen eventuele nieuwe partners reageren op het feit dat we nog steeds vrienden zijn?

Vragen die schreeuwen om aandacht. Want een gewaarschuwd mens telt voor twee. Iemand die antwoorden heeft, die ook hout snijden, op deze vragen, zal in een van de bovenstaande situaties het hoofd koel houden.

Vrienden blijven met je ex – is dat wel mogelijk?

Alles kan. Maar is het verstandig? Wat levert het op? Waarom zou je het doen? Vrienden blijven met je ex kan ook worden uitgelegd als zwakte. Voordat je zo’n besluit neemt, is het goed een vakman te raadplegen. Zoek hulp. Ga niet zo maar proberen iets te doen waar je mogelijk later veel spijt van krijgt.

Stel de vragen en laat je helpen antwoorden te vinden die niet oppervlakkig zijn. Antwoorden, waar je werkelijk iets mee kunt.

Wanneer je uiteindelijk besluit dat vrienden blijven met je ex iets is wat je graag wilt, en je hebt dat goed besproken en overwogen, dan is het aan de tijd dat met jouw ex te bespreken. Want wie zegt dat jouw ex partner ook die behoefte heeft? Toets dat altijd!
Is het terughoudendheid of vreugde? Laat dit jouw richtlijn zijn om te beslissen of je in de toekomst vrienden blijven met je ex waar kunt maken. Of het voor jou loont en wat het voor jou oplevert? Want daar draait het -ook- om.

Ik heb in de afgelopen ontelbare koppels gezien die na de relatiebreuk toch vrienden konden blijven met elkaar. Een relatiebreuk hoeft niet per se dramatisch te zijn. Je kunt elkaar ook in liefde loslaten omdat je eenmaal het beste gunt voor elkaar.

Wanneer je veel moeite hebt met het loslaten van je ex en je wilt toch vrienden blijven. Ik kan je in 3 online sessies snel helpen met het verwerken van je liefdesverdriet via hypnotherapie. Talloze mensen heb ik via deze vorm van therapie kunnen helpen! Lees deze pagina voor meer informatie

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

  1. Goed.,

    Ik ben erg hardnekkig in de verkeerde beslissingen maken zie ik nu.
    We gaan aan de slag., en Ik ben benieuwd hoe het zich zal gaan ontwikkelen.
    U heeft Uw best gedaan, gezien de mooie duidelijke site, nu ik.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl