JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Waarom een relatie verbreken?

Waarom een relatie verbreken als er nog veel te winnen is? Er zijn talloze redenen waarom een relatie verbroken kan worden. Vreemdgaan, teveel ruzies of discussies of ten slotte een dagelijkse sleur waar je doorheen wilt. Dit zijn enkel voorbeelden.

Het kan ook zijn dat jouw partner niet goed bij jou past, of dat het allemaal niet zo liep als je had gewild. Elke relatie heeft weer andere problemen en er is niet slechts een reden waarom een relatie verbroken zal worden.

Vaak zijn het meerdere problemen die zich opstapelen. De kans is groot dat dit op een gegeven moment zal uitlopen op een ruzie die als gevolg de breuk heeft. Maar is ruzie een reden waarom je een relatie zou moeten verbreken?

Waarom een relatie verbreken? Je kunt nog vechten voor jezelf.

Zoals al eerder gezegd, zijn er veel redenen waarom een relatie verbroken kan worden. Dit is bij jou helaas gebeurd en misschien weet je niet waarom de relatie verbroken is. Je weet wel zeker dat jij gelukkig was met je ex en je je ex nu enorm graag terug wilt. Daarvoor heb je een aantal tips nodig die jou op weg kunnen helpen. Je wil zo snel mogelijk weer gelukkig zijn met je ex, en dat is mogelijk!

Het is ten eerste belangrijk om door te gaan met jouw leven. Of je je ex terugkrijgt of niet, de wereld om jou heen staat niet stil. Jouw werk of school gaat gewoon door, en ook het leven van iedereen gaat gewoon door.

Waarom een relatie verbreken soms wel de beste optie is

In plaats van dat je je afvraagt waarom je ex de relatie heeft verbroken zou ik je liever dit willen adviseren: blijf niet te lang stilzitten maar ga zo snel mogelijk weer aan de slag. Dit is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat je niet teveel aan je ex hoeft te denken. Het is met de social media lastig dat jij je ex hier misschien vaak op ziet. Je kan gelukkig op de social media uitschakelen dat je berichten krijgt van je ex.

Je wilt niet zien dat jouw ex zulke gelukkige berichten plaatst op de social media. Gelukkig betekent dit niet meteen dat je ex oprecht gelukkig is. Als iemand liefdesverdriet heeft, zet diegene dit vaak niet meteen op het internet. Liefdesverdriet wordt ook wel gezien als zwakte, en zwaktes wil je niet laten zien aan anderen. Geloof de gelukkige berichten van je ex dus niet, want de kans is groot dat je ex net zoveel verdriet heeft als jij.

Om je ex terug te krijgen zul je je verdriet moeten verhullen. Het is niet leuk voor je ex om jou zo verdrietig te zien. Het is overigens ook totaal niet aantrekkelijk en met wanhopig en zielig zijn gaat het je niet lukken. Je moet juist laten zien hoe leuk jij bent! Geloof erin dat je leuk bent, en dan zul je dat ook uitstralen. Je ex zou dan geen reden meer hebben waarom hij of zij de relatie zou moeten verbreken.

Op het internet kun je nog veel meer tips vinden, maar de tips die ik in Win Hem/Haar Terug beschrijf zijn nog altijd de beste tips.Veel mensen hebben met deze tips hulp kunnen vinden bij het terugwinnen van hun ex. Zij hadden liefdesverdriet, net als jij. In mijn boeken en programma zul je veel antwoorden vinden op je vragen. Ik geef je niet alleen tips om je ex terug te winnen, om je liefdesverdriet te verwerken of je relatie te redden, maar ik laat je ook eerlijk zien waarom een relatie verbreken soms wel de beste optie is.

Meer weten? Je kunt ook nog dit artikel lezen: redenen om je relatie te verbreken

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl