5

Waarom Liegt Mijn Ex? Ontdek De Waarheid Hier!

Waarom liegt mijn ex

In deze video onthult Michelle enkele tips die je moet inzetten als jij je afvraagt waarom je ex vaakt liegt…

Wil je weten waarom je ex liegt en of dat inderdaad zo is, lees dan goed dit artikel want ik ga je tips geven wat je moet doen als dit het geval is in jouw situatie

In de achterliggende tijd zijn er veel mensen geweest die mij hebben gemaild met de vraag waarom hun ex liegt. Wel het liegen kan verschillende redenen hebben, en misschien is het wel zo dat je ex helemaal niet liegt maar dat jij dat juist denkt omdat je in paniek bent, en dat kan zijn omdat hij of zij is vreemd gegaan, of je bent zelf depressief of negatief ingesteld waardoor je bepaalde situaties heel anders ziet dan in het geval je dat niet bent.

Maar je constateert dat je ex gedrag laat zien dat niet overeenkomt met wat hij of zij heeft gezegd ten aanzien van de redenen die hij of zij had om de relatie te beëindigen.

De eerste reden die ik wil noemen is het belang van een goed en interessant sociaal voorkomen, ofwel dat je goed bestand bent tegen sociale druk

Ik heb al eerder iets verteld over het gebruik van facebook, maar zoals gezegd op facebook proberen we altijd beter voor de dag te komen dan in werkelijkheid. We hebben geen zin dat vrienden zien dat het niet goed met je gaat, we willen liever dat  onze omgeving zo snel mogelijk vergeet dat er problemen zijn. het is natuurlijk veel leuker als je kunt zeggen hoe geweldig het met je gaat en hoe gelukkig je bent. Het is dus heel normaal dat er sprake is van een discrepantie tussen werkelijkheid en facebook, dus vergeet even alle interpretaties mocht je die hebben want je kan wel eens totaal op het verkeerde spoor zitten.

Trek het je ook niet aan wat je ex tegen zijn of haar vrienden zegt over de breuk of welke emoties hij of zij laat zien, dus het is vaak zo dat als zijn vrienden vragen: hoe gaat het nu met je, voel je je al beter dan gisteren of…. Wat hebben jullie nu eigenlijk geregeld wat de kinderen betreft” ja, dan zijn we natuurlijk eerder geneigd te zeggen dat alles prima gaat gewoon puur om redenen dat we geen zin hebben om over deze problemen te praten.

het sociale voorkomen is voor een ieder van ons heel belangrijk  in de zin dat het zo positief mogelijk wordt afgeschilderd

Waarom liegt mijn ex: de 2e mogelijkheid is verwarring

Je ex kan je een reden geven waarom hij of zij niet verder wil met je, maar je voelt dan als het ware dat het niet helemaal klopt. Dat kan inderdaad het geval zijn en dat komt omdat degene die een puntachter de relatie zet vaak ook in de war is. De breuk neemt ook vaak andere consequenties met zich mee he, zoals veranderingen, bijv verandering van woning, van dagelijkse routine, of wellicht ook van baan vooral als jullie collega’s waren. Die veranderingen kunnen soms dan ook heel ingrijpend zijn. Je kunt je dan heel onzeker voelen of je dan de juiste beslissing hebt genomen

Dus jij bent degene die aan de ene kant staat die heel graag de juiste informatie wil,maar aan de andere kant staat je ex voor wie het heel moeilijk was om de relatie te beëindigen. Hij of zij voelt zich dan verplicht om je een verklaring te geven maar eigenlijk is je ex daartoe nog helemaal niet in staat vanwege die onzekerheid of het wel de juiste beslissing was.

Waarom liegt mijn ex? Ga niet af op wat je vrienden op facebook zeggen

Het is dus heel goed mogelijk dat je ex goede bedoelingen had maar gewoon niet in staat was om je een juist antwoord te geven, gewoon omdat hij of zij gewoon zelf enorm in de war is. Dat hoeft dus helemaal niet per sé met liegen te maken hebben. Het kan zelfs zo erg zijn dat je ex de ene dag iets heel anders zegt dan de andere dag, dus het is heel belangrijk dat je ex even de tijd geeft om tot zichzelf te komen zodat hij of zij beter in staat is om na te denken en tot inzicht te komen.

Dus in feite hier geldt hetzelfde als wat ik zojuist over facebook zei, ga niet af op wat je vrienden vertellen over wat je ex hen vertelde.

En dan de laatste mogelijkheid en dat is dat je ex inderdaad een lafaard is, hij zegt je bijv. ik heb minder gevoelens voor je gekregen en tegelijkertijd duikt hij bed in met de buurvrouw. Voor vrouwen geldt natuurlijk hetzelfde.

Dus als je ex tegen je liegt probeer voor jezelf eens na te gaan onder welke categorie de reden van het liegen valt en trek niet te snel conclusies. Neem dus niet altijd alles voor waarheid aan.

Denk ook niet meteen zodra je informatie hebt ingewonnen en concludeert dat je ex liegt, dat hij of zij ook altijd heeft gelogen tijdens jullie 10 jaar durende relatie want dat is natuurlijk onzin.

Ik hoop dat je wat gehad hebt aan de tips in dit artikel. Mocht je mijn gratis videos en gratis rapport willen ontvangen, schrijf je dan in op liefdesverdriet.nl

Klik hier om een reactie achter te laten 5 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG