Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wanneer Gaat Mijn Ex Me Missen? (VIDEO)

Wanneer gaat mijn ex me missen

Wanneer gaat mijn ex me missen nu we al 2 maanden uit elkaar zijn. ... In onderstaande video vertelt Michelle vd Berghe, Nederlands topcoach op het gebied van relatieproblemen, liefdesverdriet & het terugwinnen van je ex, er alles over!

(de transcriptie van de video hieronder)

Je ex is vertrokken en je vraagt je af wanneer je ex je gaat missen. In deze video geef ik je de waardevolle tips om het gevoel van gemis bij je ex te bevorderen. Blijf dus kijken tot het eind!

Hallo, mijn naam is Michelle van den Berghe, relatiecoach op liefdesverdriet.nl. Ik adviseer al jaren lang mensen hoe ze hun relatie kunnen herstellen en het hart van hun ex weer terug kunnen winnen, ook al lijkt de situatie moeilijk. In deze video ga ik het hebben over de vraag ‘wanneer ontstaat er nu een gevoel van gemis bij je ex’. Dit is inderdaad een hele belangrijke vraag, en eigenlijk de meest essentiele vraag als het erop aankomt om je ex weer terug te krijgen.

Je ex zal je in de eerste plaats niet missen als je maar blijft zeggen ‘ik hou van je, kom toch bij me terug’ of ‘oh wat ben ik stom geweest’, of als je dagen lang hem of haar blijft achtervolgen met smsjes of telefoontjes of contact zoekt op facebook.

Wanneer gaat mijn ex me missen? Wakker het vlammetje weer aan!

Vergeet niet dat de gevoelens van je ex niet helemaal weg zijn, ook al denk je van wel. Het gaat erom dat je zijn of haar oude gevoelens weer weet te aan te wakkeren, net als een vlam dat gedoofd is en weer aangewakkerd moet worden. De meest belangrijke regel die je zult moeten onthouden is dat je de situatie zo moet keren dat je ex het gevoel heeft dat JIJ hem verlaten hebt. Anders gezegd: je zult de rollen dus om moeten draaien.

Misschien klinkt het wat onmenselijk maar je ex zal als het ware pijn moeten lijden. Je ex kan dat alleen voelen als jij er niet meer bent.

Ik weet dat je het heel moeilijk vindt om geen contact meer te hebben met je ex, maar vergeet niet dat alles begint bij gedachten. Hoe kun je jezelf nu in zo’n goed mogelijke positie plaatsen om niet meer in de verleiding te komen om je ex te bellen.

Wanneer gaat mijn ex me missen? Zoek afleiding!

In de eerste plaats zoek zoveel mogelijk afleiding door bijv. te gaan sporten. Sporten maakt stoffen in je hersenen vrij die je een goed gevoel over jezelf geven en je dus niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker maken. Of ga iets doen wat je al heel lang niet meer hebt gedaan.

Het gaat erom dat je weer zo snel mogelijk een goed gevoel over jezelf krijgt, want daardoor zul je straks ook anders gaan reageren als je ex weer contact met je opneemt

Ga bij jezelf eens na waarom je zo overstuur bent van het feit dat de relatie over is. Het gemis bij je ex zal niet ontstaan als je continu aan hem of haar denkt.

Als je van dieren houdt, zoek contact met huisdieren en praat met ze. Heb je geen huisdier, vraag dan aan een vriend of vriendin of je tijdelijk zijn of haar hond mag lenen. Dieren hebben een ongelooflijke therapeutische werking als je over je liefdesverdriet heen wilt komen, en ze hebben alle geduld om naar je te luisteren en je te troosten.

Je ex gaat je missen als jij laat zien dat het goed met je gaat

Noteer elke gedachte die bij je opkomt over je ex op papier, maar doe dat niet langer dan 10 minuten en ga dan wat anders doen. Je zult al snel merken dat je je beter voelt zodra je je gedachten op papier hebt gezet.

Maak bij het opstaan s’morgens een planning voor de dag en probeer die zo goed mogelijk te vullen. Zorg dat je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd.

Stel ook geen vragen aan zijn of haar vrienden, maar laat vooral aan jullie gemeenschappelijke vrienden zien dat het goed met je gaat.

Vermijd alle vrienden die negatief zijn ingesteld. Zeg vooral tegen je vrienden dat je niet wil dat zij vragen stellen over de relatiebreuk.

En wat als je ex opeens contact met je opneemt? Vlieg je dan weer in zijn/haar armen? Of vuur je opeens alle vragen op je ex af die al wekenlang in je gedachten borrelen? Ik hoop van niet want dat zou echt het allerslechtste idee zijn en je ex nog verder van je wegduwen.

Nee laat je ex eerder een stap naar voren doen, en zet zelf dan 2 stappen achteruit.

Doe absoluut het tegenovergestelde van wat je ex van je verwacht. Op het moment dat je ex namelijk weer contact met je opneemt dan heb jij de leidende positie en die zal je dan ook niet moeten verliezen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG