Wanneer Gaat Mijn Ex Me Missen?

Een veel gestelde vraag die mensen zich afvragen als ze pas uit elkaar zijn gegaan. Wanneer gaat mijn ex me missen? Een vraag waarop moeilijk een antwoord te geven is. Stel dat jullie uit elkaar zijn gegaan met slaande deuren. Dan moet je je voorstellen dat het even duurt voordat je ex is uitgerust en bekomen is van alle commotie.

Mensen hebben eerst rust nodig en tijd die alle wonden heelt. Pas dan als dat gebeurd is na een maand, gebeurt het dan je ex je opeens gaat missen. De periode van rust is voorbij en nu komt er een leeg gat. Het gemis wordt groter en ook de drang om samen te zijn neemt toe.

Een ex kan je ook gaan missen als je ineens met een ander op het toneel verschijnt. Die ander hoeft niet per se je nieuwe geliefde te zijn. Een goede vriend/ vriendin volstaat al om je ex te laten inzien dat je ex je moet missen. Sommigen mensen krijgen een gevoel van angst omdat ze ineens jou zien met een ander. Ze willen dat niet en dat geeft ze dikwijls stof tot nadenken.

Wanneer gaat mijn ex me missen na de breuk?

Als jullie een relatiebreuk hebben en jullie zijn uit elkaar gegaan zonder slaande deuren, dan loop je de kans dat je ex jou heel snel gaat missen, soms al na 2 dagen! Dat komt omdat jullie nauwelijks ruzie hebben gemaakt en op een vredige manier uit elkaar zijn gegaan. Meestal om de brokken te lijmen, volstaat praten en dan is alles opgelost. En als je je ex jou gaat missen, zul je vast en zeker een sms ontvangen. Het is dan aan jou om erop in te gaan of niet.

De meeste exen beginnen hun geliefde te missen na een 2 tal weken. Soms een drie weken, dat hangt ervan af hoe jullie uit elkaar zijn gegaan. De meesten ex liefjes gaan terug naar elkaar als ze elkaar hard missen en als het gemis blijft voortduren. Voordat jullie terug naar elkaar gaan, is het noodzakelijk om eens goed te praten om in de toekomst zo’n toestanden te vermijden. Een ding is zeker: wanneer dat je ex je mist, wil zeggen dat je uniek bent!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG