4

Wanneer Komt Je Ex Terug? Je Ontdekt Het Hier!

Wanneer komt je ex terug?

In deze video vertelt Michelle je wat over wanneer je ex terugkomt. Het is een zeer interessante video en zeker het bekijken waard als jij je ex graag zou terugwillen!

==> klik op deze link als jij je ex bijzonder graag terug wilt!

Lees hier de transcriptie:

Wanneer komt je ex terug: de bekende vraag op Liefdesverdriet.nl

Je vraagt je af wanneer je ex terug komt. Op deze vraag zijn vele antwoorden mogelijk, maar er geldt wel een wetmatigheid waar je niet aan onderuit kunt komen. In deze video ga ik hier dieper op in, dus blijf goed kijken tot het eind.

Hallo mijn naam is Michelle van den Berghe, relatiecoach op liefdesverdriet.nl.  Al vele jaren lang help ik mensen om bij hun ex terug te komen. Vaak wordt mij dan ook de vraag gesteld: ‘Michelle kun je mij zeggen wanneer mijn ex weer terug komt. Dit en dat is er gebeurd en ik wil graag weten welke kansen ik nog heb. Zojuist had ik gezegd dat er vele antwoorden mogelijk zijn omdat er veel verschillende situaties zijn, maar ook heb ik gezegd dat er een wetmatigheid geldt die de beslissende factor is als het gaat om de vraag of je ex nu terug komt of niet.

Je vraagt je af wat die beslissende factor dan. Het antwoord is eigenlijk simpel: dat ben JIJ, en jij alleen. Wat je zal zeggen of doen zal bepalend zijn voor je kansen. Dat is dan ook waarom ik mijn programma ‘Van Breuk tot Doorbraak’ heb ontwikkeld, om in ieder geval ervoor te zorgen dat de mensen die hun ex zijn kwijtgeraakt te helpen met hun de juiste weg te wijzen.

Maar om nu even verder in te gaan op de wetmatigheid waar ik het net over had wil ik je zeggen dat na het bestuderen van vele relaties mij duidelijk is geworden wat nu precies aantrekt en wat afstotend is. In vele gevallen gaan partners die gedumpt zijn zich op een foute manier gedragen die ervoor gaat zorgen dat hun ex nog meer negatieve gevoelens krijgt. Je hebt vast al gehoord van de wet van de aantrekkingskracht. Deze houdt in grote lijnen in dat hoe ongrijpbaarder je bent, des te aantrekkelijker je ook zult zijn. Dus als jij je ex maar steeds vertelt dat je hem of haar zo mist, dat je nog nooit zulke sterke gevoelens voor iemand hebt gehad en dat je niet zonder hem of haar kunt leven, dan zul je onaantrekkelijk zijn voor je ex als nooit tevoren, dus kijk hiervoor uit!

Allereerst zul je je moeten afvragen of je ex terug krijgen wel de beste oplossing is. Het feit dat het uit is gegaan heeft natuurlijk zo zijn redenen. Was het echt zo dat je ex zo geweldig was of is de reden van je liefdesverdriet omdat je het gevoel hebt iemand aan je zij te hebben, of ben je bang dat niemand anders je leuk zal vinden?

Dit zijn belangrijke vragen en ik zou je willen aanraden om hier eens goed over na te denken. Je ex zal namelijk niet terug komen als hij zielige verhalen over je hoort via vrienden. Maar misschien denk je wel dat je ex juist bij je terug komt als hij of zij hoort dat je zoveel verdriet hebt. Nou, vergeet het maar!

Wanneer komt je ex terug als hij/zij gisteren nog zo aardig was

Je relatie is verbroken op een bepaald moment en misschien dacht je op dat moment wel zoiets als “he, hoe kan dat nou? Gisteren deed hij of zij nog zo aardig”. Maar vergeet niet, je ex heeft al dagen, weken of misschien al jaren nagedacht of hij of zij er een punt achter moest zetten. Het besluit om de relatie te verbreken is dus al langer geleden genomen. Dit gaat vooral op als er een heftige ruzie heeft  plaatsgevonden. Maar vergeet niet dat er veel meer nodig is dan ruzies om ware liefde te vernietigen. Als jullie ruzie hebben gehad dan zal dat niet de reden zijn geweest van de breuk. De ruzie was slechts de druppel die de emmer van onbeantwoorde primaire behoeften deed overlopen. Maar wanhoop niet want als jullie voor elkaar bestemd zijn dan komt je ex heus wel terug. Echte liefde verdwijnt namelijk niet zomaar.

Je zult veel geduld nodig moeten hebben en wellicht ook je trots moeten overwinnen om je ex voor je terug te winnen. Zoals ik net al zei: echte liefde kan niet zomaar weg zijn.

Veel mensen vinden hun ex partner op den duur toch weer terug. Maar na de breuk moet je je ex gewoon toch die ruimte geven hoe moeilijk dat ook is. Vergeet ook niet dat je ex net zo eenzaam en gekwetst kan zijn als jij, en zich wellicht ook afvraagt waar het toch fout heeft kunnen gaan..

Je wilt toch vechten om je ex terug te krijgen en niet passief toekijken? Klik dan op deze link.

Vechten voor je grote liefde is een teken dat je van je ex houdt, en het zal je ook bevrijden van schuldgevoelens op de lange termijn. Je zult namelijk bevrijd zijn van het geval dat je maar hebt afgewacht. Dus onderneem actie en klik op de link onder deze video en volg mijn gratis videoserie om je ex terug te krijgen. Maar denk wel goed na of je je ex echt terug wilt, of alleen maar om dat je in je eer bent aangetast.

Klik hier om een reactie achter te laten 4 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG