6

Wat Doe Je Als Je Ex Een Ander Heeft?

wat doe je als je ex een ander heeftWat moet je doen als je ex een ander heeft

Heeft je ex een ander en weet je niet wat je moet doen. In dit artikel geef ik je het beste advies om als winnaar uit de bus te komen. Blijf dus goed lezen tot het eind! Het komt vaak voor dat je na je relatiebreuk ontdekt dat je ex een ander heeft, en soms komt het voor dat dat nou juist de reden was van de relatiebreuk.

Er zijn veel mensen die mij de vraag stellen wat ze moeten doen als hun ex een ander heeft. Ze vragen of ze nog een kans hebben bij hun ex. Mijn antwoord hierop luidt: dat hangt af van de situatie. Er zijn namelijk 3 situaties en daarvan zijn er 2 gevallen waarbij het goed mogelijk is om je ex nog voor je terug te winnen terwijl het bij één geval heel lastig blijkt te zijn.

Dit is in het geval waarbij er in de relatie feitelijk niets aan de hand was en de een hopeloos verliefd is geworden op iemand anders.

Dat is heel moeilijk te accepteren vooral als die nieuwe liefde iemand blijkt te zijn die of minder aantrekkelijk is dan jij of minder te bieden heeft.

Je vraagt je dan natuurlijk af hoe het in hemelsnaam kan dat je partner dan verliefd is geworden op die ander. Maar ja dat is nu ook het geheim van de liefde.

Verliefd worden gebeurd niet alleen omdat de ander zo mooi is of zoveel geld heeft. Dat kan een reden zijn maar dergelijke liefdes duren nooit lang. Maar als je ex tijdens jullie relatie in een andere relatie stapt dan is dat vaak omdat hij of zij op zoek is om de leegte te vullen die er tussen jullie is ontstaan. In dat geval is er een veel grotere kans om je ex terug te kunnen krijgen. Immers hier kun je op den duur met z’n tweeën aan werken.

Dit geldt ook voor het 3e geval, dat is het geval als je ex na de relatiebreuk een verhouding heeft gekregen met een ander, dan ook is er nog een kans dat het goed kan komen.

De vraag is hoe je nu weer contact kunt krijgen met je ex in het geval dat jouw situatie betrekking heeft op geval 2 of 3. Ik zou je willen aanraden om je in de eerste plaats heel neutraal op te stellen jegens je ex, maar ook jegens zijn of haar vriend of vriendin. en alleen pas dan contact met je ex op te nemen nadat je wat afstand hebt genomen en tot rust bent gekomen.

Wat zeggen en niet zeggen als je ex een ander heeft

Ook wil ik je aanraden om als je ex begint over zijn of haar relatie met die ander niet het verhaal af te kappen, blijf luisteren tot het eind en respecteer dat je ex die relatie heeft.

Je moet maar denken dat ook al vind je het geen gezonde relatie die je ex nu heeft met die ander, hij of zij er op een gegeven moment toch wel achter komt.

Het heeft geen zin om je ex ervan te overtuigen om bij die ander weg te gaan, want stel dat je ex naar je zou luisteren, dan zou je ex toch altijd het gevoel houden dat zijn of haar beslissing wellicht niet de juiste was, omdat hij die affaire niet goed heeft kunnen afsluiten en dus niet de zekerheid heeft of die andere relatie nu een kans op slagen had kunnen hebben of niet.ex terug

De ontdekking dat die nieuwe relatie van je ex niet de juiste is moet echt door je ex zelf worden gedaan. En dan nu een mooi verhaal. Ik heb ooit een bijzonder geval meegemaakt bij van mijn klanten.

Hij vertelde me dat hij zijn ex bij hem thuis had uitgenodigd voor een etentje.

Op het moment dat ze aan tafel zaten had hij zijn mobieltje gepakt en een filmpje van haar gemaakt waarbij hij zei :

‘Ik zit nu hier met Joke gezellig te praten tijdens een dinertje bij mij thuis.

Nu is het zo dat Joke mij heeft verlaten voor een ander en ik geef haar die vrijheid want daar heeft ze voor gekozen.

Joke heeft erg de behoefte om zich vrij te voelen en die ervaring heeft ze dan ook nodig en dat respecteer ik volledig. Echter ik ben ervan overtuigd dat ze vroeg of laat bij me terug zal komen omdat ze nu eenmaal de vrouw is van mijn leven”

Joke bleek erg onder de indruk van deze liefdesverklaring. Voor haar was die liefdesverklaring puur en echt hetgeen haar deed besluiten om naar haar ex terug te gaan. Voor haar was dat het mooiste bewijs dat haar ex haar echt lief had.

Dus ik hoop dat je hierbij inziet dat het erg belangrijk is om de relatie van je ex te respecteren. Toon je begrip. De relatie is voor hem/haar op dat moment erg belangrijk.

Verder wil ik je nog zeggen dat er veel mensen zijn die denken “ik moet opschieten want hij/zij zal me anders vergeten. Maar nee, dat is een illusie.

Op een gegeven moment komt je ex gewoon terug bij de realiteit en pas dan is het moment geschikt om weer contact op te nemen.

Een relatie duurt overigens doorgaans of 3 maanden of 7 jaar. Als je na 7 jaar nog steeds bij elkaar bent dan is de kans groter dat je langer bij elkaar blijft. De honeymoonperiode, dat is de periode in het begin van een relatie duurt doorgaans 1 à 1,5 maand.

Ik hoop dat ik je enigszins gerust heb kunnen stellen met deze informatie.

Wat Doe Je Als Je Ex Een Ander Heeft? by
Klik hier om een reactie achter te laten 6 reacties