JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De relatie met je partner leek wel een sprookje, zo verliefd waren jullie. Cupido had zijn pijlen recht in de roos geschoten en een passionele relatie was het gevolg. Maar geleidelijk aan kwamen er spanningen die voor relatieproblemen zorgden. De relatie kwam onder zware druk te staan en jullie gingen uiteen. Toch ben je nog verliefd op je ex en zoek je naar antwoorden op de vraag: wat doen om je ex terug te krijgen?

Wat doen om je ex terug te krijgen? Hoop doet leven

Vaak denken mensen dat hun relatie zo een sterke basis heeft dat ze alle stormen zal overleven. Maar in de liefde kan vanalles gebeuren en een scheiding kan als een donderslag bij heldere hemel toeslaan. Dit is des te pijnlijker als je nog positieve gevoelens koestert voor je ex.

Je zit met het gevoel dat het zo niet hoefde af te lopen en dat er nog een waterkansje is op een verzoening. Als je nog hoop koestert, dan mag je zeker de moed niet verliezen. Want een tijdelijke scheiding kan een goede manier zijn om je relatie nieuw leven in te blazen. Door afstand te nemen kan je een beter beeld krijgen over wat er mis is gelopen.

Je Ex Weer Terug… Enkele Tips

Om te weten wat doen om je ex terug te krijgen is het goed om in eigen boezem te kijken. Waar is het volgens jou verkeerd gegaan en hoe is het zover kunnen komen? Probeer hierbij aan de twee zijden van de medaille te kijken, want bij een relatiebreuk is er zelden één enkele schuldige.

Ga terug in de tijd en kijk hoe jullie relatie geëvolueerd is. Zijn jullie veranderd tegenover vroeger en is er minder sprake van fysieke aantrekkingskracht? Of situeert het probleem zich vooral op het vlak van communicatie? Neem een paar dagen de tijd om hierover te bezinnen en neem dan opnieuw contact op met je ex om af te spreken voor een goed gesprek.

Wat doen om je ex terug te krijgen? is een vraag die je naar eigen inzicht kan beantwoorden, afhankelijk van jullie persoonlijkheden en karakters. Iedere partner heeft zijn of haar specifieke kenmerken waarop kan ingespeeld worden. Dit vereist de nodige voorzichtigheid en geduld van beide zijden. Want alleen danzij een goede wisselwerking kan je komen tot een vernieuwde relatie die een goede doorstart kan nemen.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl