• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat Doen Om Je Ex Terug Te Krijgen? Hoop Doet Leven!

De relatie met je partner leek wel een sprookje, zo verliefd waren jullie. Cupido had zijn pijlen recht in de roos geschoten en een passionele relatie was het gevolg. Maar geleidelijk aan kwamen er spanningen die voor relatieproblemen zorgden. De relatie kwam onder zware druk te staan en jullie gingen uiteen. Toch ben je nog verliefd op je ex en zoek je naar antwoorden op de vraag: wat doen om je ex terug te krijgen?

Wat doen om je ex terug te krijgen? Hoop doet leven

Vaak denken mensen dat hun relatie zo een sterke basis heeft dat ze alle stormen zal overleven. Maar in de liefde kan vanalles gebeuren en een scheiding kan als een donderslag bij heldere hemel toeslaan. Dit is des te pijnlijker als je nog positieve gevoelens koestert voor je ex.

Je zit met het gevoel dat het zo niet hoefde af te lopen en dat er nog een waterkansje is op een verzoening. Als je nog hoop koestert, dan mag je zeker de moed niet verliezen. Want een tijdelijke scheiding kan een goede manier zijn om je relatie nieuw leven in te blazen. Door afstand te nemen kan je een beter beeld krijgen over wat er mis is gelopen.

Je Ex Weer Terug… Enkele Tips

Om te weten wat doen om je ex terug te krijgen is het goed om in eigen boezem te kijken. Waar is het volgens jou verkeerd gegaan en hoe is het zover kunnen komen? Probeer hierbij aan de twee zijden van de medaille te kijken, want bij een relatiebreuk is er zelden één enkele schuldige.

Ga terug in de tijd en kijk hoe jullie relatie geëvolueerd is. Zijn jullie veranderd tegenover vroeger en is er minder sprake van fysieke aantrekkingskracht? Of situeert het probleem zich vooral op het vlak van communicatie? Neem een paar dagen de tijd om hierover te bezinnen en neem dan opnieuw contact op met je ex om af te spreken voor een goed gesprek.

Wat doen om je ex terug te krijgen? is een vraag die je naar eigen inzicht kan beantwoorden, afhankelijk van jullie persoonlijkheden en karakters. Iedere partner heeft zijn of haar specifieke kenmerken waarop kan ingespeeld worden. Dit vereist de nodige voorzichtigheid en geduld van beide zijden. Want alleen danzij een goede wisselwerking kan je komen tot een vernieuwde relatie die een goede doorstart kan nemen.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG