Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat Is De Beste Manier Om Je Ex Terug Te Winnen?

Dat ene moment dat je hoort: “het is over tussen ons” is waarschijnlijk een van de meest moeilijke momenten in het leven.

Je bouwt een band met iemand op en je geeft alles voor elkaar, je hoort het nog steeds in je hoofd: wij twee voor altijd bij elkaar.

De hele dag door lieve berichtjes sturen naar hem of haar.

Als je echt verliefd was, zal je het nooit zomaar weer vergeten en is er maar een vraag die echt belangrijk is voor je:

wat is de beste manier om je ex terug te winnen?

Het valt soms heel zwaar, en het is heel lastig. Mensen om je heen zeggen dat het niet voor niets je ex is. Jij wil maar een ding, weer samen zijn met je ex.

Eigen ervaring

Ook ik maakte dit mee, mijn ex ging vreemd en maakte vervolgens een eind aan onze relatie. Nog wel op mijn verjaardag…

Ik had het haar kunnen vergeven, ze was alles voor me.

Ik worstelde met allerlei vragen in mijn hoofd, en wilde maar een ding weten: “hoe kan ik haar terugwinnen?”

Ik bleef maar proberen totdat ik het uiteindelijk niet meer zag zitten.

Ik zakte in een enorme put en het leek onmogelijk om daar weer uit omhoog te klimmen.

Geen contact meer met je ex, terwijl ze alles voor je is, dat viel me zwaar.

Ik ging zoeken op het internet en zocht naar informatie over hoe ik terug bij mijn ex kon komen.

De beste manier om je ex terug te winnen

Uiteindelijk, vele uren later, verspild aan lezen van boeken en internetsites kwam ik erachter dat er eigenlijk niet een standaard beste manier om je ex terug te winnen is.

Je ex is je ex, en is niet de ex van een ander. Jij weet zelf hoe ze is, en hoe je haar moet benaderen.

Ik begon uiteindelijk weer contact met haar te zoeken, met een enorm pijnlijk gevoel in mijn hart spraken we over haar nieuwe vriend.

De jongen met wie ze vreemd gegaan was.

Mijn Conclusie

Dankzij een aantal boeken, geschreven vanuit een stijl die niet gebaseerd is op eigen ervaringen, ben ik erachter gekomen hoe je het beste met je liefdesverdriet om kunt gaan. Om op die manier de baan vrij te maken om opnieuw te praten met je ex. Dit was voor mij een goed begin om haar terug te winnen. Een ideale voedingsbodem om het opnieuw te kunnen proberen.

Dank je wel Marjolein (auteursnaam Michelle)…

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG