JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        RELATIEPROBLEMEN    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Soms kan sleur zomaar in een relatie binnensluipen. Mocht zo’n moment aanbreken, of zo’n situatie zich voor doen, dan stel je jezelf voortdurend de vraag wat je kunt doen om je relatie weer leuk te maken?

Het belangrijkste is dat je weer met elkaar in gesprek gaat.

Het kan namelijk wel eens voorkomen dat je eigenlijk al lange tijd niet meer echt goed met je partner hebt gepraat. Dingen worden gewoon, terwijl ze eigenlijk bijzonder moeten zijn. Je hebt misschien allebei een druk leven en leeft eigenlijk een beetje langs elkaar heen.

Dat is funest voor een goede relatie. Daarom is het belangrijk dat je weer met elkaar in gesprek gaat en open kaart speelt. Zowel jij als je partner moeten kunnen zeggen wat er speelt.

Door het gesprek aan te gaan kun je een gespannen sfeer doorbreken en iets moois creëren. Het zal misschien niet gemakkelijk zijn, maar op de lange termijn kunnen jullie je relatie er verder mee helpen.

Want wanneer er niet gepraat wordt, dan kan ieder een eigen leven gaan leiden met alle gevolgen die daarbij horen. Denk dan bijvoorbeeld aan een andere relatie binnen je eigen relatie.

Om die situaties te voorkomen is het goed met elkaar in gesprek te gaan.

Het is de eerste stap die gezet moet worden om een relatie weer leuk te maken.

Maak tijd voor elkaar

Niet alleen praten is belangrijk om een relatie weer leuk te maken. Door elkaar aandacht te geven, zullen beiden zich geliefd en erkend weten in een relatie.

En dat is natuurlijk precies waar een relatie voor bedoeld is. Dat hoeft niet altijd heel groots te zijn. Je kunt bijvoorbeeld eens een lekkere maaltijd voor je partner koken.

Of je huurt een film en zet een avond in de week apart voor jullie samen.

Een moment waarin anderen niet tussen kunnen komen, maar waarin je elkaar aandacht geeft. Boek weer eens een romantisch weekendje weg naar het binnen- of buitenland.

Verras je partner met een ontbijt op bed. Er zijn zoveel mogelijkheden om aan je relatie te werken en er iets moois van te maken.

Daarom is het tijd om in actie te komen en er zelf een positieve draai aan te geven. Je kunt wachten tot de ander in actie komt, maar misschien moet je zelf de eerste stap zetten naar je partner toe.

Verwijten maken heeft geen zin. Wanneer je het op een eerlijke manier bespreekbaar maakt, oplossingen aanreikt, of initiatieven aandraagt, dan zal je partner dat zeker begrijpen.

En mocht je uiteindelijk toch zo uit elkaar gegroeid zijn dat er een punt achter gezet moet worden, dan kun je altijd voor een tijdje uit elkaar gaan. Langzaam aan kun je dan op afstand weer aan een goede relatie werken.

Je relatie leuk maken heeft alles te maken met de bereidwilligheid om ergens in te investeren en echt voor te gaan.

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl