Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat Kan Je Doen Om Je Relatie Te Redden? 3 Fantastische Tips!

Je kent het gevoel, constant in angst en spanning zitten. Je weet dat het niet lekker loopt met je relatie en bent altijd bang voor dat ene moment. Het moment dat je partner een ernstig gesprek met je wilt aangaan. Je doet er alles aan om dat te voorkomen. Altijd ben je druk bezig als je partner wilt zitten om te praten. Het probleem is dat je dit niet voor eeuwig kunt volhouden. Bovendien moet je dit ook niet willen volhouden. Het beste wat je kunt doen is een oplossing zoeken, dus wat kan je doen om je relatie te redden?

Wat kan je doen om je relatie te redden, tip 1:

Eén van de belangrijkste aspecten in een relatie is communicatie. Praat met elkaar en wees open tegen elkaar. Zolang je alles opkropt ga je je niet goed voelen. Bespreek met elkaar waar het fout gaat. Jullie zijn niet voor niets ooit verliefd geworden en een relatie aangegaan. Dit gevoel kan niet zomaar weg zijn. Dat gevoel zit nog ergens. Waar hebben jullie elkaar ontmoet? Wat zijn jullie gemeenschappelijke hobby’s? Wat hebben jullie gedaan op jullie eerste date? Ga al die dingen na en maak een uitstapje naar het verleden.

Tip 2:

Wees niet te aanhankelijk. Dat is zeker iets wat onaantrekkelijk is. Laat zien dat je zelf een leven hebt en ook voor jezelf kan zorgen. Maar wees niet té zelfstandig. Het moet natuurlijk niet de bedoeling zijn dat je partner denkt dat je alleen verder wilt. De momenten die je het te zwaar krijgt kan je het beste afleiding zoeken. Sporten is goed voor lichaamsbeweging en maakt je bovendien gelukkiger. Als je een iets minder intensieve afleiding wilt kun je bijvoorbeeld gaan puzzelen. Dat is een ontspannende bezigheid, waarbij je genoeg moet nadenken waardoor je wordt afgeleid.

Tip 3:

Zorg goed voor jezelf. Ook al voel je je naar, blijf goed voor jezelf zorgen! Besteed nog steeds genoeg aandacht aan je uiterlijk en zorg ervoor dat je voldoende blijft eten. Op deze manier blijft je partner je aantrekkelijk vinden.

Wil je graag nog meer tips weten? Download dan nu meteen ons gratis rapport of neem eens een kijkje in ons liefdesverdrietacademie!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG