Wat moet je zeggen om je ex terug te krijgen

Vandaag ga ik een techniek met je bespreken die erg bekend is onder een groot aantal specialisten op het gebied van communicatie. Deze techniek is gebaseerd op het brilliante werk van de Russische psychologe Bluma Zeigarnik, genaamd het Zeigarnik effect. Het is iets wat je enorm goed kunt gebruiken als je niet goed weet wat je moet doen of zeggen om je ex terug te krijgen. Deze psychologe ging uit van de veronderstelling dat onze hersenen het niet fijn vinden als we bepaalde taak niet afmaken omdat we het dan niet goed kunnen onthouden. Een tijd later heeft de Nederlandse psychologe Annie van Bergen dit verder en dieper onderzocht en kwam zij tot de ontdekking dat onafgemaakte taken juist wel beter kunnen worden onthouden.

Denk ook eens bijvoorbeeld aan het feit dat bij het kijken van een spannende tv serie je graag wilt weten hoe het allemaal afloopt. Als je een week later naar de volgende episode kijkt merk je dat je niets bent vergeten wat zich in de vorige afleveringen heeft afgespeeld. Je bent immers zo gefocused op het verhaal omdát het voor jouw gevoel nog niet af is.

Je vraagt je af hoe je deze wetenschap kunt gebruiken als je je ex wilt terugwinnen. Wel, het is een prima en logische methode die je zeker niet moet vergeten om toe te passen als je je ex weer in je armen wilt sluiten. Ik ga je laten zien hoe je dit moet doen.

Pas communicatie toe gebaseerd op het principe van “cliffhangers”

Als je echt wat mysterieus bij je ex wilt overkomen, je wilt e.e.a. zodanig laten verlopen dat je ex zich als een magneet tot je voelt aangetrokken, lees dan aandachtig verder. Stop in ieder geval met hem of haar continu terug te bellen. Stop met het sturen van smsjes, emails en het liken van posts op zijn of haar facebook.

Om werkelijk je doel te bereiken: het terugwinnen van zijn of haar hart, moet je er eerst voor zorgen dat je en fictief persoon rondom jezelf creëert. Je moet onweerstaanbaar zijn voor je ex, charismatisch worden, een oncontroleerbaar persoon, sterk en indrukwekkend. Is dat onmogelijk? Ben je te afhankelijk van je ex? Ja zeg je misschien, maar dat was vroeger alleen zo. Lees en begrijp hoe het principe van je manier van schrijven en het aannemen van een bepaalde attitude positief kan inwerken op het imago dat je ex van je heeft.

De titel van deze alinea komt wellicht geheimzinnig over. Je vraagt je af wat een ‘cliffhanger’ is? Het is heel eenvoudig. Het is in feite een element dat een zekere spanning teweeg brengt, die als het ware een onafgemaakte cirkel creëert rondom een onderwerp, zonder dat deze ooit gesloten wordt. Hierdoor wordt de wil om te weten wat volgt gestimuleerd. Hoe kun je dit toepassen als je niet weet wat te zeggen of te doen om je ex terug te krijgen en hoe kun je dit bijv. ook toepassen bij het sturen van smsjes of het opstellen van een email? (hahaha, ik pas hier, wellicht zonder dat je het merkt, het Annie van Bergen effect toe want ik heb het nog steeds niet verteld….gaat het belletje nu rinkelen??)

Een methode die je spaarzaam moet gebruiken, maar altijd werkt in wat voor situatie dan ook

Voordat ik je wat voorbeelden ga geven van cliffhangers, wil ik nog wel benadrukken dat de beschreven methode alleen kan werken als het goed doordacht, en beheerst wordt toegepast. Als je je ex continu overspoelt met korte boodschappen, je vraagt continu om aandacht dan zal het effect nul zijn. Nee, je zult heel geduldig moeten zijn. Het contact verbreken is nodig, maar af en toe moet er toch contact worden opgenomen. De manier waarop dat gebeurt is het geheim die ik ook in mijn programma van Breuk tot Doorbraak en Ebook Win Hem Terug en Win Haar Terug beschrijf.

OK, ik zal je nu wat voorbeelden geven. Het gaat er eigenlijk om dat je je hengel uitgooit en wacht totdat je vis vangt, en observeert hoe je ex reageert. Kondig iets aan, maar geef verder geen details. Wees eerder wat afstandelijk.

Hier wat concrete voorbeelden zodat je weet wat je moet zeggen als je contact opneemt met je ex:

– << Hoi! ik kom net uit een crazy sollicitatiegesprek…je raadt nooit met wie ik ga samenwerken !! >>

– << Ahhhh, zojuist een dodelijke ontmoeting gehad. Ik kom net iemand tegen waarvan ik vrijwel zeker weet dat je er onpasselijk van zou worden!>>

– << er overkomt mij zojuist iets ongelooflijks, ik moet je erover spreken. Je zal denken dat je hallucineert! >>

Het is heel goed mogelijk dat je ex vervolgens contact met je opneemt. Geef nog geen uitleg. Het doel is niet om het cirkeltje te sluiten, maar om zijn of haar verlangen er meer over te weten te stimuleren. Wees dus mysterieus. Probeer het gewoon eens uit. Spoedig heb je de rollen omgedraaid en zal je meer in de gedachten blijven van je ex dan andersom. Immers hij of zij zou graag meer over je willen weten.

Nog meer behoefte aan gratis tips? Schrijf je dan in op deze pagina en ontvang gratis mijn rapport en videoserie waarin ik je nog meer psychologische trucs zal leren als je niet weet wat je moet zeggen om je ex terug te krijgen.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG