13

Wat sms je naar je ex? Hier 4 voorbeelden om het contact te initieren

Wat sms je naar je ex als het contact al enkele dagen, of misschien wel enkele weken nihil is geweest. Je mist je ex en je wil graag weer contact met hem of haar opnemen? Dat zal zeker het geval zijn als je al enige tijd geen contact meer met je ex hebt gehad, en vooral ook als je het zwaar hebt gehad tijdens de periode van radiostilte.  Hopelijk heb je in die periode wel serieus aan jezelf gewerkt, en heb je het nodige inzicht bereikt om te weten wat te doen mocht je ex je vertellen dat hij/zij toch weer mogelijkheden ziet.

Het sturen van een smsje lijkt dus een goed idee om de periode van radiostilte te breken en het contact te herstellen, maar je weet niet goed hoe je dat het beste kunt aanpakken. In dit artikel ga ik je dit aan de hand van een 4-tal voorbeelden laten zien hoe je dat eventueel zou kunnen doen. Ik zeg niet dat het in alle situaties zal werken, immers iedere situatie is ook uniek. Mocht je mijn persoonlijke hulp nodig hebben aarzel dan niet contact met mij op te nemen.

Onlangs maakte ik ook nog deze video. Laat je inspireren met de tips!

Wat sms je naar je ex : prikkel eerst zijn/haar nieuwsgierigheid

Zeker als er tussen jou en je ex al een tijd lang geen contact meer is geweest zul je uitermate voorzichtig moeten zijn met het kiezen van je woorden. Wanneer je voor de eerste keer een smsje stuurt zul je met name de nieuwsgierigheid van je ex moeten prikkelen, en vooral de zin moeten opwekken om iets terug te sturen. Je ex zal dus voldoende redenen moeten hebben om op je smsje te reageren. Het voordeel van het sturen van een tekstbericht of smsje is dat je ex jouw berichtje nog kan teruglezen.

Daarom zul je dus ook nooit in je berichtje moeten laten doorschemeren dat je je ex ontzettend mist en al zeker zul je niet moeten vragen of je ex ook aan jou heeft gedacht.

Wat je wel zou kunnen doen, maar pas alleen nadat je een berichtje hebt gestuurd waarbij je zijn/haar nieuwsgierigheid hebt gewekt, kun je vervolgens heel kort maar krachtig je excuses aanbieden voor je eigen gedrag. Maar pas op dat je daar niet te lang op door gaat, ook al doet jouw ex dat wel. Het gaat erom dat je duidelijk maakt dat je je verantwoordelijk voelt voor wat er is gebeurd en dat je volledig de beslissing van je ex accepteert.

Op deze manier zijn je kansen veel groter dat je ex, na dit eerste smsje, contact met je zal opnemen. Immers het ijs is vanaf dat moment gebroken en dit eerste sms contact is positief geweest. Doe je het dus goed, dan zal je ex zich gaan afvragen wat je allemaal denkt en doet nu je zo ‘anders’  over komt. Hij of zij zal zich gaan afvragen “wat is er met haar/hem gebeurd ?”

Een smsje waarin je vraagt hoe het gaat met je ex

Het kan zeker geen kwaad als je je ex laat merken dat je benieuwd bent hoe het met hem/haar gaat. Maar zorg dat je het goed ‘inpakt’ . Voorbeeld :  « Hoi! ik hoorde net je lievelingsliedje op e radio en ik moest opeens aan jou denken. Weet je nog toen jij…..(je haalt een positieve herinnering op). Hahaha wat hebben we toen gelachen zeg. Ik hoop verder dat het goed met je gaat! »

Dit smsje is relatief eenvoudig maar  heel effectief om je ex in te laten zien dat je nog steeds positief kunt terugkijken op de relatie, zonder nare bijkomende gevoelens. Daarmee leg je ook meteen de drempel laag en je ex zal minder moeite hebben om contact met je op te nemen na zo’n sms bericht.

Een smsje met een aankondiging van ‘goed nieuws’

Wat sms je naar je ex als het super goed met je gaat of als je iets geweldigs hebt meegemaakt. Naast het goede bericht link je het goede nieuws ook meteen aan je dankbare gevoelens jegens je ex. Vertel je ex dat je hem/haar dankbaar bent voor alles wat hij/zij tijdens de relatie voor je heeft gedaan, en dat je er nu achter bent welk een positieve invloed dit heeft op je leven en de successen die je nu boekt. wat sms je naar je ex

Voorbeeld “ik ben net geslaagd voor ……en ben zo blij!!. Maar natuurlijk heb ik dat ook grotendeels aan jou te danken. Je hebt nooit aan me getwijfeld en wist me altijd aan te moedigen. Dat je dit dus maar goed weet. Dank dank dank voor al je goede zorgen. Ik ben zoo happyy!! ” In een dergelijk berichtje straal je ongelooflijk veel enthousiasme en blijdschap uit en je wijt dat enthousiasme aan de inbreng van je ex. Beter kan eigenlijk niet. Immers, je streelt daarmee de ego van je ex 😉

Een smsje waarin je medeleven toont

Misschien weet je toevallig dat je ex iets naars heeft meegemaakt? Aarzel dan niet hem/haar sterkte te wensen, maar val niet in de valkuil om met je ex mee te gaan kniezen. Integendeel! Jouw enthousiasme en opgewekte toon moet aanstekelijk gaan werken op je ex, waardoor hij/zij gaat verlangen naar jouw aanwezigheid.

Wens je ex dus sterkte maar zeg ook dat het allemaal goed komt met hem/haar omdat je weet hoe sterk je ex is en dat hij/zij hier echt wel doorheen komt. Je mag gerust je ex vertellen dat je aan hem/haar denkt in deze moeilijke tijd.

Aan de hand van deze 4 voorbeelden is je vraag ‘wat sms je naar je ex’  hopelijk hiermee al grotendeels beantwoord. Mocht je specifieke hulp nodig hebben bij het terugwinnen van je ex, aarzel dan niet contact met mij op te nemen!

In dit geweldige Ebook vind je de meest fantastische tekstberichten om te smsen naar je ex of partner. Ontdek de meest krachtige psychologische beïnvloedingstechnieken in dit super waardevolle boek en maak indruk op je ex!

90 ex terugwinnen tekstberichten handboek

Lees anders ook nog dit artikel: de 3 beste manieren om je ex te smsen

Klik hier om een reactie achter te laten 13 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG