Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat Te Doen Bij Relatieproblemen?

Je relatie met je partner was al een tijdje in moeilijk vaarwater maar bleef aanvankelijk overeind. Jullie dachten dat het voor eeuwig was maar uiteindelijk is het sprookje nu ten einde. Precies omdat jullie al die jaren zo goed op mekaar waren ingesteld, zit je nu met een vreselijk gevoel van leegte. Je weet niet eens wat te doen bij relatieproblemen, want je hebt er nooit bij stilgestaan dat het jou kon overkomen. De volgende tips kunnen hierbij helpen.

Hoe weet je wat te doen bij relatieproblemen?

Een jarenlange relatie brengt een bepaald soort van routine met zich mee. Jullie kennen mekaar door en door en jullie zijn helemaal met mekaar vertrouwd. Toch komt de klap hard aan als er problemen opduiken. Dit komt vaak doordat jullie als partners bepaalde problemen of onderhuidse spanningen onbewust hebben genegeerd om de lieve vrede te bewaren.

Ooit komt dit dan toch weer boven water onder de vorm van een conflict. Maar ook al zorgt dit voor stress en ruzie, toch kan een zoektocht naar de oorzaak opheldering brengen. Je hoeft het nooit op te geven als jullie bereid zijn om de reden van de breuk op te lossen. Hiervoor komt het van pas om de evolutie van jullie relatie onder de loep te nemen. Veel mensen weten niet meteen wat te doen bij relatieproblemen, maar een grondige analyse helpt bijna altijd.

Ga na of je je partner wel voldoende aandacht hebt gegeven door middel van attenties en blijken van waardering. Misschien ben je op affectief vlak tekort geschoten en heb je alle liefde als te vanzelfsprekend beschouwd. Als er een van de twee partners voelt dat hij te weinig terug krijgt voor wat er gegeven wordt, dan is er een probleem.

Wat te doen bij relatieproblemen: nuttige tips

Als je enkele handige tips volgt, dan zal het zeker niet ondenkbaar zijn dat je je relatie kan redden. Beide partners moeten hierbij de hand in eigen boezem steken en kijken waar ze zich kunnen verbeteren tegenover de ander. Daarna kan je via een gesprek met je partner kijken waar jullie vooruitgang kunnen maken in de toekomst.

Hierbij is een effectieve communicatie cruciaal. Vaak denken partners dat het beter is om de dingen op hun beloop te laten als er onderhuidse spanningen zijn. Je denkt dat alles zich wel zal uitklaren en dat een discussie niet echt hoeft. Toch kan het nuttiger zijn om de problemen te bespreken als ze zich voordoen. Als jullie veel van mekaar houden, dan kunnen jullie wel tegen een eerlijke en oprechte discussie.

Om te weten wat te doen bij relatieproblemen is zo een gesprek heel nuttig. Dit is de eerste stap naar een verzoening. Het is wel noodzakelijk dat beide partijen het verlangen hebben om opnieuw te beginnen. Als de liefde er nog steeds is, dan kan de vlam weer opflakkeren en kan jullie relatie een nieuwe start nemen. Vergeet nooit dat echte liefde tegen een stootje kan en dat geen echte relatie perfect is.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG