• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat Te Doen Om Je Relatie Te Redden? Maak Alvast Geen Ruzie!

Het is een veelgestelde vraag, wat te doen om je relatie te redden. Want het is niet leuk om te gaan scheiden van je echtgenoot / echtgenote. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn, maar hieronder staan een aantal tips die je kunnen helpen om je ex terug te winnen en je relatie te redden.

Geen ruzie

Als je relatie verkeerd dreigt af te lopen, moet je vooral geen ruzie maken. Als jullie misschien allebei afvragen wat te doen om je relatie te redden, kun je er rustig over praten. Maak dus absoluut geen ruzie, doe juist open en luister met geduld naar je partner.

Als je partner geen behoefte heeft om te praten, moet je toch proberen er op aan te dringen. Negeren en zwijgen is geen optie. Dring je niet te erg tegen je partner op, dan wordt het meer stalken.

Probeer het een paar keer, en als dat nog niet werkt, dan kun je misschien proberen een andere oplossing te vinden, zoals een kleine verrassing of iets anders kleins. Daarover meer in het volgende kopje.

Lukt het wel met je partner te praten? Dat is heel goed, want dat is een teken dat niet allen jij maar ook je partner de relatie niet wil verliezen. Luister met geduld naar elkaar en laat elkaar uitpraten. Praat over dingen waar je partner zich over stoort en jij ook aan hem of haar, zodat jullie het samen kunnen oplossen.

Ga je partner vooral niet tegenspreken, want dan kan er een discussie ontstaan. Brengt je partner wel iets tegen jou in, moet je verstandig zijn en rustig blijven. Heb het ook over eventuele oplossingen, wat jullie kunnen doen om de relatie weer helemaal op te pakken. Zo kun je rustig en geduldig je partner weer voor je terug winnen. Dan hoeven jullie je niet meer druk te maken over de vraag wat te doen om je relatie te redden.

Verrassingen

Het kan zijn dat je met je partner hebt gepraat, of dat hij of zij daar helemaal geen behoefte aan heeft. Wat te doen om je relatie te redden als je partner niet met je wil praten? Dat kan ook op deze manier. Verzin een kleine verrassing, het hoeft niet veel geld te kosten, maar als hij of zij merkt dat je je best voor hem / haar doet, zal je partner dat zeker accepteren. Je kan laten weten hoe erg je om hem of haar geeft. Doe niet te slijmerig, maar wees jezelf. Als je partner ook om jou geeft, zal hij of zij dat heus accepteren.

Wat te doen om je relatie te redden? Deze vraag zal waarschijnlijk niet meer spelen als je deze tips uitvoert.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG