JE EX TERUGWINNEN MOEILIJK? 
Je bent in de categorie:        Hoe krijg ik mijn ex terug    

Volg mij ook op:

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De liefde, het onderwerp der onderwerpen. Het enigste in een mensenleven dat echt van belang is. Het onderwerp waar muzikanten het meest over zingen en waar schrijvers het meest over schrijven. Het kan toch zo zalig zijn, verdrinken in elkaars ogen of in elkaars armen.

Maar o wee, als er daar een einde aan komt. Als die ene persoon, de ware Jakob of Jakobina, jou opeens niet meer moet hebben. Wat dan?

Het is ons allemaal al eens overkomen. Mij zelfs al meerdere keren, jammer genoeg.

Ik viel in een diep gat, niets kon mij er bovenop helpen. Woede, dat voelde ik vooral.

Waarom toch? Voelde mijn ex zich niet meer aangetrokken tot mij? Of was er iemand anders opgedoken? Zovele vragen en zo weinig antwoorden. Dat was vooral de reden van mijn boosheid, de lage input aan informatie. Maar wat moest ik doen? Het gewoon vragen, neen, dat kon ik niet, te lastig. Te bang ook, om de waarheid te weten. Want de waarheid kwetst zeggen ze. Dat zal het nu ook wel doen.

Dagen gingen voorbij en zelfs weken tot ik het een beetje kon aanvaarden. Tot opeens de ingeving kwam! Ik zal mijn ex terugwinnen! Wat we hadden was toch mooi, het kon toch niet gedaan zijn? Maar hoe daar aan te beginnen?

Je Ex terugwinnen: Hoe dit aanpakken?

Ik surf wat rond op het internet, lees wat in de boekjes en vraag het aan enkele naasten. Allemaal kwamen ze met verschillende adviezen op de proppen.

1) Geef je ex wat ruimte zodat het gemis optreedt, zodat er twijfel ontstaat omtrent de breuk. Maar dat had ik al gedaan, ruimte genoeg in mijn geval! Dit werkte dus niet. Tenzij ik het nog wat meer tijd gaf, misschien.

2) Vergeef je ex, om jezelf te bevrijden. Vergeven? Kan ik dat al? Is het niet te vroeg?

Blijkbaar, volgens de boekjes, als ik mij vrij voel zal een verzoening beter lukken. Dat zou wel eens kunnen kloppen want wie wil er nu een relatie met iemand die constant huilt of zichzelf beklaagt? Er moet een nieuwe ‘ik’ komen, iemand die het niet erg vindt om alleen te zijn, iemand die met vertrouwen in het leven staat. Ja, dat zal mijn ex wel doen omkijken!

3) Probeer het gevoel weer aan te wakkeren. Toon je beste eigenschappen en laat zien wat je ex zoal moet missen. Die eigenschappen waar mijn ex in de tijd voor gevallen is, dat zal het wel doen lukken!

De beste oplossing: uiteindelijk kies ik voor het simpelste: wees gewoon terug jezelf. Die persoon waar je ex de eerste keer op viel. Dat kan toch niet slecht zijn?

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

De datingsite van 2023 die perfect past bij jou

Regelmatig doen wij vergelijkend onderzoek naar de beste datingsites

Mijn naam is Marjolein. Veel mensen kennen mij onder mijn auteursnaam Michelle van den Berghe. Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds 2020 ben ik gecertificeerd NLP-  Hypnotherapeut en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Je ex terugwinnen?

Meld je aan voor onze
gratis videocursus

Liefdesverdriet.nl