Wel Of Geen Contact Met Je Ex? Hier Het Antwoord!

Je relatie is net verbroken, om welke reden dan ook. Desondanks zal het voor je gevoel nog niet afgelopen zijn. De belangrijkste vraag die in je hoofd rondspookt is ‘ wel of geen contact met ex ?’. Aan de ene kant denk je je ex te kunnen vergeten door geen contact te onderhouden, aan de andere kant hoop je misschien nog op die tweede kans. We zullen alvast verklappen dat er helaas geen direct antwoord op deze vraag bestaat.

Je moet voor jezelf de afweging maken tussen de twee keuzes. Is er misschien nog een tweede kans? Of weet je stiekem al dat het hopeloos is en dat je jezelf alleen maar nog meer pijn gaat doen? Het is daarom aan te raden om een nuchtere aanpak te hanteren, om erachter te komen wat de juiste keuze in jouw situatie is. Die is natuurlijk niet voor iedereen hetzelfde!

Wel of geen contact met ex? Wees nuchter

Na de breuk tussen jou en je ex zul je waarschijnlijk overmand zijn door hevige emoties, die ervoor zorgen dat je verkeerde keuzes kunt maken. Zo kun je de ene keer je ex verrot schelden, terwijl je een moment later smeekt om terug te komen. Geef vooral niet toe aan deze wanhoopspogingen! Dergelijke acties zullen het contact met je ex namelijk schaden en negatief beïnvloeden!

Wat je dan wel moet doen? Alles op een rijtje zetten. Dit betekent dat je eerst je ‘rouwperiode’ moet uitzitten. Neem een periode van rust, waarin je je ex zo min mogelijk spreekt en jezelf bezig houdt met andere zaken. Na een verloop van tijd (ook weer voor iedereen verschillend!) zul je helder terug kunnen kijken op je relatie.

Het contact oppakken

Je hebt je gedachten op een rijtje gezet. Waarschijnlijk zul je tot de conclusie komen dat je toch nog contact met je ex wilt. Immers, jullie zijn toch echt voor elkaar gevallen! Het is dus de hoogste tijd om je ex weer aan te spreken. Gebruik deze eerste (luchtige!) gesprekken om te polsen wat de mogelijkheden zijn. Misschien zet één van jullie wel de stap om het opnieuw te proberen. Misschien worden jullie wel goede vrienden. In ieder geval heb je de vraag ‘ wel of geen contact met ex ‘ beantwoord!

Wel Of Geen Contact Met Je Ex? Hier Het Antwoord! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties