Welke Ex Terug Methode Kies Jij? Bekijk Deze Video!

Welke ex terug methode is de beste?

Waarom bestaan er een “Ex Terug Methode”? Op het internet heb je ongetwijfeld al enkele Ex Terug Methodes gezien en jij vraagt je nu wellicht af welke je moet kiezen en wat je eraan zult hebben. In onderstaande video gaat Michelle er dieper op in!

(Lees hieronder de transcriptie van de video)

Onwaarschijnlijk  heb je op het internet al diverse methodes om je ex terug te krijgen gezien en je vraagt je af welke je moet kiezen en vooral ook wat je eraan zult hebben. In deze video ga ik dieper in op deze vraag. Blijf dus kijken tot het eind!

Hallo mijn naam is Michelle vd Berghe, relatiecoach, auteur en lifestyletrainer op liefdesverdriet.nl

Er zijn heel wat mensen die bij me komen met de vraag werkt jouw boek of coachingsprogramma voor mijn situatie. Ik ga er dan vanuit dat ze al op diverse plekken op het internet zijn geweest en zich afvragen welke methode dan de beste is voor hun situatie.

Allereerst wil ik je zeggen dat er goede methodes maar ook slechte methodes zijn. Het merendeel van de methodes die momenteel beschikbaar zijn ken ik namelijk, maar ik kan en wil natuurlijk alleen spreken over mijn eigen werk en wat je ermee kunt. Maar laten we eerst een stil staan bij de vraag waarom er überhaupt methodes zijn ontwikkeld om je ex terug te krijgen.

Wel, er zijn veel mensen die geen zin hebben om aan te kloppen bij een coach, want in de eerste plaats kost dat natuurlijk tijd en ook energie, en deze mensen denken dat ze kunnen volstaan met het lezen van een boek waar ze veel waardevolle en bruikbare informatie uit kunnen halen. Voor deze mensen is de aanschaf van een boek natuurlijk de beste en meest voordelige keus.

Maar er zijn ook mensen die op een of andere manier een probleem ondervinden met zichzelf en daarom niet verder kwamen in hun relatie, en er om deze reden ook een breuk ontstond, en die eerder op zoek zijn naar persoonlijke begeleiding. Ook voor deze groep bestaan er mogelijkheden om hulp te krijgen en dat kan vaak in de vorm van een Skypecoaching. Dankzij het digitale tijdperk waarin we nu verkeren mogen we ons gelukkig prijzen dat deze mogelijkheden bestaan en je daarom ook niet de deur uit hoeft voor een consult.

Een Ex Terug Methode Is Een Zelfhulp Methode Om Je Ex Terug Te Krijgen

Maar de groep mensen die kunnen volstaan met het lezen van een boek, en ik zeg zeker niet dat dat een slechte keus is, is een dergelijke zelfhulpmethode natuurlijk een uitkomst. Alleen ze vragen zich af of ze daarmee echt hun ex terug kunnen winnen.

Wat ik hierover kan zeggen is dat het natuurlijk in de eerste plaats aankomt op de vraag in hoeverre je echt en serieus bereid bent om met name ook aan jezelf te werken, te reflecteren op je relatie, en de daarin beschreven adviezen op te volgen, want als je alleen maar een ex terug methode koopt en je doet er verder niks mee, ja dan zul je natuurlijk ook nooit je ex terugwinnen.

Echter de mensen die op zich een goede relatie hadden maar op de een of andere manier elkaar zijn kwijtgeraakt moeten weer even pas op de plaats nemen en hebben een zeer grote kans om hun ex terug te winnen alleen al door het lezen van een boek. Waarom? ex terug methode

Omdat ze door het lezen van zo’n boek vaak tot inzicht komen en dat gebrek aan inzicht was nu net bepalend voor het mislukken van hun relatie.  Ze begrijpen dan ook meteen waar het aan lag dat hun relatie spaak liep en ze ontdekken dan ook hoe ze die processen kunnen stoppen en ze deze kennis kunnen gebruiken om hun ex terug te winnen.

Een Ex Terug Methode Heeft Als Doel Jezelf En Je Ex Te Begrijpen

Het gaat er dan ook vaak om door het volgen van een ex terug methode niet alleen zichzelf te begrijpen maar ook om de ander te leren doorgronden en te begrijpen waarom hij of zij tot een dergelijke beslissing is gekomen, en ook waarom hun partner zich op een of andere manier niet kan verbinden of kan geven in die relatie.

Door het doen van oefeningen zoals ik die in mijn methode heb geformuleerd en die overigens echt niet moeilijk zijn, maar juist veelal een eyeopener kunnen zijn, zoals ook door veel mensen wordt ervaren die mijn methode volgen, krijgen mensen ook vaak een goed inzicht in de fase waarin hun relatie zich bevond, en leren ze te ontdekken hoe hun partner de relatie heeft ervaren, waarom hij of zij bepaalde dingen deed en zei, maar belangrijk ook om te denken in hoeverre jouw beleving van de relatie verschilde met die van je ex partner.ex terug methode

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je de mening van een ander hoort en niet alleen blijft hangen in wat je zelf denkt.

Dus een ex terug methode of anders gezegd een zelfhulpmethode aan de hand van een boek kan daarbij van grote waarde zijn, maar ik kan me zo voorstellen dat er ook mensen zijn die echt hulp op maat willen. Dat  is eveneens mogelijk.

Ik kan je persoonlijke coaching aanbieden, dat kan op locatie of via Skype of telefoon. Maar je wil natuurlijk eerst weten hoe dat dan in zijn werk gaat. Wel eerst ga ik naar je verhaal luisteren en jou specifieke vragen stellen zodat je tot een beter inzicht en begrip kunt komen hoe e.e.a. tot stand heeft kunnen komen, vervolgens gaan we dan analyseren op welke punten je jezelf kan verbeteren en hoe je het beste kunt inspelen op vragen van en ontmoetingen met je ex, maar ook hoe je het beste contact op kunt nemen met je ex.

En als je die gesprekken naderhand nog eens wilt nabeluisteren dan kan dat zeer zeker ook. Dat is zeker aan te bevelen omdat je op die manier opeens tot andere ideeën of inzichten kan komen.

Mocht je hiertoe interesse hebben stuur dan een mail naar [email protected] en neem dan contact met me op, en dan zal ikzelf of mensen van mijn team je vraag beantwoorden om een afspraak met je in te plannen. Heb je nog meer vragen, aarzel dan niet mij ze te stellen.

Ik wil je wel zeggen dat ik iedere dag vele mails binnenkrijg en verzoeken tot analyse van situaties. Het zou natuurlijk onbegonnen werk zijn om die allemaal te beantwoorden maar ik pik er zo nu en dan wat uit en die beantwoord ik dan omdat ik denk dat anderen daarmee gediend kunnen zijn.

Wil je meer hierover weten? Ga dan naar welke ex terug methode is de beste

Welke Ex Terug Methode Kies Jij? Bekijk Deze Video! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties