Welke Manieren Zijn Er Om Je Liefde Te Tonen?

Is je relatie net ten einde, maar wil je eigenlijk nog liever samen zijn en je wilt gewoon je ex terug? Of heb je nog een relatie, maar gaat het niet helemaal lekker meer? Of ben je zomaar benieuwd: welke manieren zijn er om je liefde te tonen? Wat je situatie ook is, in dit artikel lees je handige tips en trucs, do’s en dont’s.

Welke manieren zijn er om je liefde te tonen?

Als je de liefde van je leven bent kwijtgeraakt, wil je niets liever dan hem/haar weer terug in je leven. Ook als je in een relatie zit, maar het gevoel hebt dat je steeds verder van elkaar vandaan raakt, kun je wel wat handige tips gebruiken en zou je willen weten wat je nu wel en niet moet doen om weer in goed vaarwater te komen.

Do’s en dont’s bij een verbroken relatie

Wees vooral niet te ongeduldig. Alles heeft uiteindelijk tijd nodig en die tijd moet je elkaar ook geven. Kom niet met allerlei verwijten, blijf niet teveel in het verleden hangen als je echt samen verder wil. Ga het gesprek aan, stel jezelf open en verras de ander. Misschien met een nieuwe look? Maar het kan ook door middel van een lief gebaar.

Extra Tips om je ex terug te krijgen

Welke manieren zijn er om je liefde te tonen? Dit kan simpel door middel van een extra kusje en knuffel of een lief briefje in de broodtrommel voor mee naar het werk. Maar je kan het ook groots aanpakken. Plan bijvoorbeeld eens een romantische avond, met alles er op en eraan. Denk aan geurende kaarsjes, sfeervolle muziek, een mooie film en een heerlijke massage. Zorg dat je echt de tijd hebt voor elkaar, alle rust en geniet!

Maar wat doe je nou als je relatie over is? Dan is het niet zo voor de hand liggend om je ex te verrassen met een massage nee, maar er zijn genoeg alternatieven. Vraag je ex nog een keer mee uit. Wacht hiervoor een tijdje, alles moet even bezinken. Je kan vervolgens op een directe manier contact met je ex zoeken door er naar toe te gaan of te bellen. Maar ook iets meer gereserveerd, door het sturen van een sms of email. Praat samen, maar hou het positief. Focus op elkaars goede punten, blik terug op mooie momenten en geniet van het samen zijn.

Tenslotte, op de vraag “welke manieren zijn er om je liefde te tonen” is geen eenduidig antwoord te geven. Het belangrijkste is om er samen voor te gaan. Blijf je best doen. Een relatie is er niet alleen om van te houden, maar ook om te onderhouden.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG