Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Welke Manieren Zijn Er Om Je Liefde Te Tonen?

Is je relatie net ten einde, maar wil je eigenlijk nog liever samen zijn en je wilt gewoon je ex terug? Of heb je nog een relatie, maar gaat het niet helemaal lekker meer? Of ben je zomaar benieuwd: welke manieren zijn er om je liefde te tonen? Wat je situatie ook is, in dit artikel lees je handige tips en trucs, do’s en dont’s.

Welke manieren zijn er om je liefde te tonen?

Als je de liefde van je leven bent kwijtgeraakt, wil je niets liever dan hem/haar weer terug in je leven. Ook als je in een relatie zit, maar het gevoel hebt dat je steeds verder van elkaar vandaan raakt, kun je wel wat handige tips gebruiken en zou je willen weten wat je nu wel en niet moet doen om weer in goed vaarwater te komen.

Do’s en dont’s bij een verbroken relatie

Wees vooral niet te ongeduldig. Alles heeft uiteindelijk tijd nodig en die tijd moet je elkaar ook geven. Kom niet met allerlei verwijten, blijf niet teveel in het verleden hangen als je echt samen verder wil. Ga het gesprek aan, stel jezelf open en verras de ander. Misschien met een nieuwe look? Maar het kan ook door middel van een lief gebaar.

Extra Tips om je ex terug te krijgen

Welke manieren zijn er om je liefde te tonen? Dit kan simpel door middel van een extra kusje en knuffel of een lief briefje in de broodtrommel voor mee naar het werk. Maar je kan het ook groots aanpakken. Plan bijvoorbeeld eens een romantische avond, met alles er op en eraan. Denk aan geurende kaarsjes, sfeervolle muziek, een mooie film en een heerlijke massage. Zorg dat je echt de tijd hebt voor elkaar, alle rust en geniet!

Maar wat doe je nou als je relatie over is? Dan is het niet zo voor de hand liggend om je ex te verrassen met een massage nee, maar er zijn genoeg alternatieven. Vraag je ex nog een keer mee uit. Wacht hiervoor een tijdje, alles moet even bezinken. Je kan vervolgens op een directe manier contact met je ex zoeken door er naar toe te gaan of te bellen. Maar ook iets meer gereserveerd, door het sturen van een sms of email. Praat samen, maar hou het positief. Focus op elkaars goede punten, blik terug op mooie momenten en geniet van het samen zijn.

Tenslotte, op de vraag “welke manieren zijn er om je liefde te tonen” is geen eenduidig antwoord te geven. Het belangrijkste is om er samen voor te gaan. Blijf je best doen. Een relatie is er niet alleen om van te houden, maar ook om te onderhouden.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG