Zal ik mijn ex smsen en gelukkig  nieuwjaar wensen?

Zal ik mijn ex smsen en gelukkig nieuwjaar wensen is een veel gehoorde vraag. Nu iedereen zich aan het voorbereiden is op de jaarwisseling, vraag je je misschien wel af of je als de klok 12 uur slaat op 31 december je ex een smsje of whatsappje moet sturen om hem of haar gelukkig nieuwjaar te wensen.

Of je relatie nu net over is of niet doet niet ter zake. Je gevoelens zijn ondanks de breuk nog steeds niet verdwenen, maar je weet je tot op dit moment nog geen raad hoe je met de breuk om moet gaan.

Je zou dus graag van zo’n moment willen profiteren om te peilen hoe je ex over je denkt en of je ex nog überhaupt aan je denkt. Je doel is eigenlijk om de ‘temperatuur op te meten’

Ik weet hoe moeilijk het is om het juiste bericht uit te sturen en daarom stel ik je voor om gedurende de komende 2 dagen mijn minigids te downloaden waarin je 10 topmodellen van tekstberichten zult vinden die je je ex kunt sturen tijdens de jaarwisseling.

Op die manier zul je het contact weer kunnen openen, zelfs als je ex woedend is. Deze gids is nu te koop voor de symbolische prijs van € 2,95. (deze gids is alleen te koop tijdens de jaarwisseling, dus als het nu zomer is moet je nog even wachten 😉

Veel mensen stellen zichzelf de vraag hoe ze op 31 december positieve emoties kunnen opwekken bij hun ex.

Kan een nieuwjaarswens echt de situatie bevorderen en zal ik mijn smsen na de klok van 12? Is het beter om te wachten tot je ex het initiatief neemt om wat van zich te laten horen? Wat moet je doen om het contact die vervolgens ontstaat positief te houden.

Om te voorkomen om druk op je ex te leggen en om te weten wat het beste is om te doen in jouw geval, nodig ik je uit om dit artikel met aandacht te lezen. Zeker als je blunders wilt voorkomen (en dat blunder-risico zit er behoorlijk in) of om te voorkomen de situatie nog erger te maken, zul je dus de juiste stappen moeten zetten. Bovendien voorkom je daarmee dat je jezelf 10 000 vragen stelt. Je hart zegt het éen en je verstand weer het ander.

Zal ik mijn ex smsen tijdens de jaarwisseling en is dat een goed moment?

Om de verovering van je ex in goede banen te leiden is het van belang om de juiste stappen te zetten, en ik weet dat de meeste mensen mijn tips goed opvolgen en hoe ze radiostilte zullen moeten gebruiken en aanpassen voor hun situatie. Je wacht eigenlijk op een goed moment om het contact weer te heropenen. Het is dan ook normaal om het moment van jaarwisseling te gebruiken om dit waar te maken. Immers, iedereen stuurt elkaar de beste wensen. Je ex zal niet meteen denken “heb je hem/haar weer” .

Nieuwjaarswensen gaan vaak gepaard met goede voornemens. Als je mijn coaching volgt weet je ook dat verandering tonen één van de krachtigste wapens zijn om erin te slagen je ex weer terug te krijgen. Het gaat erom dat je het ‘wow-effect’ creêert bij je ex. Je ex zou feitelijk moeten schrikken als hij/zij je ziet. klok 12 uur

Je wil het jaar toch beginnen met goede voornemens en goede moed, en vooral ontspannen met je ex kunnen omgaan. Aarzel je goede voornemens niet met je ex te delen. Je zult merken dat je je daardoor al veel beter voelt, hetgeen weer effect zal hebben op het beeld dat je ex van je hebt.

Het is waar dat het niet eenvoudig is om geloofwaardig over te komen en je ex in te laten zien dat je het echt meent en echt van plan bent. Je wil dus de beste timing gebruiken. Je moet echter weten dat de perfecte sms niet voldoende is om je ex terug te krijgen.

Je ex terugwinnen kan ieder moment van het jaar, dus geen paniek als je ex op 1 januari nog steeds niets van zich heeft laten horen. De beloofde veranderingen moeten duidelijk zichtbaar zijn, en je zult je goede voornemens dan ook waar moeten maken als je vorderingen wilt maken, ongeacht de reactie van je ex!

Is het een goed idee om je ex te smsen?

Je kunt je ex gelukkig nieuwjaar wensen zonder overdreven over te komen. Je zult je ex eerst moeten behandelen als vriend(in) want alleen zo voorkom je dat je fouten maakt, of dat je jezelf te veel aan de vragende kant zet.

Ik zeg dit omdat ik weet dat er teveel mannen en vrouwen zijn die zichzelf aan de verkeerde kant opstellen, namelijk die van de ‘vrager’. Ze sturen hun ex veel te lange berichtjes, of gaan veel te lang door.

Ze hameren op het gevoel dat ze koesteren voor hun ex. Als je duidelijk wil maken aan je ex dat je van hem/haar houdt, en duidelijk willen maken   ‘het komend jaar zal ik laten zien dat ik de man/vrouw voor je ben” dan zul je dus als de donder moeten laten zien dat je het ook echt waar maakt. Als je een eenvoudig berichtje uitstuurt, zonder te overdrijven, en je laat je ex zien dat je er niets achter zoekt, en dat je je ex ook niet het gevoel geeft dat je probeert hem/haar in een val te lokken, dan kun je je ex dat berichtje zonder probleem uitsturen.

Je moet wel leren om enige gezonde afstand te houden tussen jou en je ex. Je laat met een dergelijk berichtje zien dat je graag een goed contact wilt hebben met je ex. Je ex een nieuwjaarswens sturen is niet hetzelfde als ‘je ex terugwinnen’. Het is in de eerste plaats een manier om een positief contact te creëren.

Ook als ik mijn ex niet terug wil, zal ik mijn ex smsen?

Ik weet dat er ook velen zijn die er niet op uit zijn om hun ex terug te winnen en dus niet mijn tips willen volgen. Wel kun je jezelf natuurlijk afvragen of je je ex dan alsnog een smsje of whatsapp bericht zou moeten sturen.

Als je een goede dialoog wilt voeren als jullie bijv. boos zijn op elkaar en je wil graag de eerste stap zetten, je wil graag af van die spanning tussen jullie, dan is dat juist een uitstekende gelegenheid waar je goed gebruikt van zou moeten maken.

Wanneer je je ex echt wilt vergeten gaat het bovenstaande natuurlijk niet op. Immers je wilt een bladzijde in je leven omslaan en daar heb je wellicht goede redenen voor. Mijn advies in dit geval : stuur je ex geen sms bericht met de jaarwisseling. Ik weet dat het niet makkelijk is maar het gaat in de eerste plaats om jou, dat jij weer balans vindt in je leven, ook al vind je ex dat geen prettige gedachte. Schenk er geen aandacht aan en focus je vooral op wat het beste is voor jezelf.

Wil je je ex toch een berichtje sturen? Doe dat dan in ieder geval aan de hand van deze minigids

Deze link is alleen geldig tm 1 januari.

spotify

Beluister mij op Spotify!

Regelmatig publiceer ik podcasts op Spotify en Youtube!


Vind mij op zoekwoord Liefdesverdriet.nl of klik op de knop hiernaast/hieronder


(in 3 weken al meer dan 1000x beluisterd)

Klik hier om een reactie achter te laten 2 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG