HET NIEUWSTE Ebook voor (ex)koppels met
relatie- communicatieproblemen of wanneer een (ex)partner nog steeds denkt 'het gaat toch niet werken....'

ONTDEK MIJN 23 NLP TECHNIEKEN :
HOE JE VIA COMMUNICATIE WEER EEN ENORME AANTREKKINGSKRACHT KRIJGT OP JE (EX)partner en HIJ/ZIJ tot het inzicht komt dat jIJ SIMPELWEG de "WARE" bent

IN "DE PERFECTE KLIK"  VERKLAP IK JE ALLE COMMUNICATIETECHNIEKEN OM WEER TOT ELKAAR TE KOMEN EN ZELFS VER BOVEN DAT....

Dit Ebook is ZEER GESCHIKT als je je bevindt in 1 van deze 3 situaties:

1

Je hebt contact met je ex, en het gaat best goed, maar hij/zij durft nog steeds niet die ene stap te nemen...

2

Je leeft (al langere tijd) samen met je partner, maar er ontstaan steeds meer problemen in de communicatie en jullie maken steeds meer ruzie. Een relatiebreuk ligt op de loer...

3

Je hebt pas een nieuwe relatie en het klikt enigszins, maar je zou willen dat hij/zij zich meer emotioneel aan je verbindt

Dit is wat je vaak hoort :

 • Sorry, laten we er maar mee stoppen, we zijn veel te verschillend 
 • We zitten niet op dezelfde golflengte
 • Je begrijpt me niet.....
 • Ik vind je heel lief, maar mijn gevoelens zijn nog steeds verdwenen....
 • Het werkt gewoon niet. We maken nog steeds te veel ruzie.....
 • Het "klikt" niet meer tussen ons.....

Dan is hier het antwoord:

de perfecte klik

In HET EXCLUSIEVE EBOOK

"de perfecte klik"

ZUL JE ONDER MEER ONTDEKKEN....

 • De 23 meest krachtige en bewezen gesprekstechnieken uit de NLP:  NLP staat voor "Neurolinguïstisch programmeren". Aan de hand van metaprogrammering laat ik je zien hoe je vrijwel alles gedaan kunt krijgen bij je ex(partner) zonder dat hij/zij ook maar enigszins beseft dat je deze 'geheime technieken' toepast. Hij/zij zal steeds meer naar je verlangen, omdat jouw aanwezigheid (en jouw manier van communiceren) simpelweg heerlijk is!

Misschien dat je nu denkt
"Maar ho wacht eens even Michelle, is dit niet hetzelfde als 'manipuleren'"?

Hier is mijn antwoord: "Ja, in zekere zin wel, maar je manipuleert dan wel in positieve zin van het woord. De uitdrukking 'manipuleren'  heeft doorgaans een negatieve lading omdat iemand manipuleren inhoudt dat je geen rekening houdt met de belangen en behoeften van de ander. In "De Perfecte Klik" leer ik je echter hoe je je ex tot geheel andere inzichten kunt brengen als het je tot nu toe nog steeds niet is gelukt. Dat heeft niets te maken met 'negatief manipuleren' maar alles met 'positief beïnvloeden' en 'emotioneel verbinden'. Spreek ik over 'beïnvloeden' dan houdt dat in dat je altijd verantwoordelijk blijft voor de belangen van de ander

En wat houdt "Metaprogrammeren dan precies in?"


Metaprogramma's is een term die gebruikt wordt binnen het "Neurolinguïstisch Programmeren". 'Meta' betekent 'boven' maar ook 'op een ander niveau' zoals op het niveau van het onderbewuste.

Een andere naam voor metaprogramma's zijn 'cognitieve denkstijlen' die zich uiten in emotie en gedrag en herkenbaar zijn in taal en non-verbaal gedrag. Metaprogramma's zijn feitelijk je onbewuste voorkeurstijlen van denken en reageren in een bepaalde context. Ze bepalen hoe je naar de wereld kijkt (je filters) en welke keuzes je uiteindelijk maakt.

Onderzoek van George Miller in 1956 heeft uitgewezen dat er van de miljoenen stukjes gegevens die je zintuigen elke seconde bombarderen, op een willekeurig moment slechts tussen vijf en negen stukjes door je bewuste kunnen worden verwerkt. Dit betekent dus dat er een ongelooflijke hoeveelheid informatie wordt uitgefilterd

"OK KLINKT INTERESSANT, MAAR HOE KAN IK DAARMEE MIJN (EX)RELATIE VERBETEREN OF TERUGKRIJGEN?

Wel, de kunst is om aan te sluiten bij de voorkeuren in de metaprogramma's van je (ex)partner, zodat je hem of haar kunt 'sturen' en samen een effectief gesprek kunt hebben. Zodanig effectief dat er een diepgaande emotionele verbinding ontstaat. Hoe meer er sprake is van gemeenschappelijke metaprogramma's, des te veiliger en nauw betrokken je (ex)partner zich bij je zal voelen (je maakt 'rapport')

 • Voor elke metaprogramma (dus voor elk denkfilter) zal ik je CONCRETE VOORBEELDZINNEN GEVEN die je kunt gebruiken in de gesprekken met je (ex)partner. Feitelijk is het dus een kwestie van 'copy' en 'paste' als je eenmaal doorhebt welke voorkeursstijlen je (ex)partner heeft en gebruikt.

Zodra je voelt 'mijn boodschap komt over' ontstaat er een 'perfecte klik': de woorden die jij uitspreekt komen overeen met het metaprogramma van je (ex)partner, ofwel jullie denkfilters. Om die denkkaders te herkennen, is het belangrijk dat je zijn/haar taalgebruik goed observeert. Met de technieken die je in dit boek leert zul je dan in staat zijn om adequaat te reageren!

 • Hoe je kunt beschikken over de "universele communicatiesleutel"  Met de "universele communicatiesleutel" in handen zul je deuren kunnen openen die tot nu toe altijd gesloten bleven
 • Wat 'effectief synchroniseren' precies inhoudt en hoe je het kunt gebruiken in jouw voordeel. Ontdek de kracht van non-verbaal en verbaal synchroniseren zodat je (ex)partner het gevoel zal krijgen dat jullie 'resoneren' op ongekend niveau  
 • De magische kracht van ''Relatiegrammatica" Herken je dit? Je (ex)partner zit tegenover je en wil met je praten, maar opeens komt er geen woord meer uit je mond. Lees dit hoofdstuk en je zult voor altijd verlost zijn van dit wanhopige gevoel. 
 • Relatie in de Knoop? Zorg dat er een "Lus" ontstaat! In dit hoofdstuk het antwoord op de vraag "Mijn (ex)partner ziet het toch anders. Hoe kunnen we het eens worden". Je leert hoe je effectief conflicten kunt voorkomen en oplossen

MET HET POSITIEVE EFFECT DAT:

 • Je ex zich 100% één met je gaat voelen
 • De magnetische aantrekkingskracht tussen jullie wordt steeds groter
 • Je (ex)partner zich steeds meer begrepen voelt en daardoor ook bemind. Je hoeft alleen maar deze technieken toe te passen
 • Je (ex)partner steeds meer in staat zal zijn zijn/haar hart voor je te openen, terwijl je tot nu toe steeds het gevoel had dat je 'tegen een muur aanliep'
 • Je (ex)partner zich steeds veiliger zal voelen, meer begrepen en ook bemind, je hoeft alleen maar deze technieken toe te passen
 • Dankzij deze technieken  je (ex)partner steeds meer zal denken 'bij jou voelt het als thuiskomen'
 • Je  steeds vaardiger wordt in het spel van 'aantrekken en wegduwen' en dat is ook wat jullie relatie zo spannend maakt
 • Je eindelijk eens uit die 'friendzone' komt

Mijn naam is Michelle vd Berghe en sinds 1997 bied ik ondersteuning en coaching aan voor mensen die graag hun ex terug willen, hun liefdesverdriet willen verwerken of hun relaties willen verbeteren. Dankzij mijn opleiding als relatiecoach, NLP- en hypnotherapeut heb ik reeds honderden mensen geholpen via mijn boeken, online programma en 1-op-1 coaching. Met de oplossingen en communicatietechnieken die ik mensen aanreik, wordt het inzicht in de problematiek vergroot en het zelfvertrouwen versterkt. Doordoor ontstaat weer nieuw perspectief , wederwijds respect en vertrouwen, de basis van iedere gezonde relatie!

DE HOOFDSTUKKEN UIT HET BOEK

 • INLEIDING (blz 4)
 • Wat effectief communiceren is , wat metaprogramma's zijn en hoe je ze effectief kunt gebruiken in gesprekken met je (ex)partner
 • Introductie: Denkkaders  herkennen, over metaprogramma's en rapport maken (blz 7)
 • Metaprogramma's van 'beoordelen" - Hoe meningen worden gevormd (blz 11)

In dit eerste deel zul je ontdekken op welke wijze je (ex)partner zijn of haar mening(en) vorm geeft en hoe je daarop het beste op kunt reageren c.q. inhaken (rekening houdende met je eigen metaprogramma)

 • Metaprogramma's van leerstijlen (blz 39)

Waarom het belangrijk is te weten hoe de leerstijl is van je (ex)partner en hoe hij/zij die gebruikt om nieuwe informatie tot zich te nemen. Weet je dit, dan weet je ook welke zintuigen je kunt stimuleren zodat wat je overbrengt beter aankomt en 'blijft hangen'

 • Metaprogramma's van Motivatie (blz 50)

Wat heeft je (ex)partner nodig (welke mentale wegen moet hij/zij bewandelen) om in actie te komen en hoe jij dit kunt beïnvloeden

 • Meeslepende woorden en ankertechnieken
 • Tips om nieuwe gespreksonderwerpen te vinden en de 5 aandachtsgebieden
 • Effectief synchroniseren (blz 73)

Je zult ontdekken hoe je de voorgaande verbale communicatieve vaardigheden krachtiger kunt maken via non verbale synchronisatie

 • Non verbale synchronisatie :
 • 3 oefeningen om je non verbale communicatie vaardigheden te verbeteren
 • 2 fouten waarmee je de effectiviteit van je non verbale communicatie kunt verpesten
 • Congruentie bij non verbale communicatie
 • De kracht van herformuleren (blz 81)

In dit deel zul je krachtige technieken leren waarmee je je luistervaardigheden zult vergroten en waardoor je (ex)partner zich echt gehoord gaat voelen

 • Relatiegrammatica (blz 86)

Het beheersen van relatiegrammatica is een krachtig middel voor degenen die soms moeite hebben om te zeggen wat ze werkelijk denken en willen zeggen. Je denkt misschien meerdere keren na over de vraag hoe je de dingen het beste kunt zeggen zodat de boodschap echt overkomt zoals jij het wilt. Wat je moet doen met die vreselijke dode stiltes die je soms tot wanhoop drijven

 • Hoe je veroordelingen kunt vermijden
 • De 5 stappen om alles te zeggen en gedaan te krijgen wat je wilt
 • Wat te doen als je ondanks alles toch nog in een conflict raakt
 • De knoop en de lus (blz 91) - conflicten vermijden en oplossen

In dit zevende deel ga ik je leren hoe je conflicten kunt vermijden. Je zult ontdekken hoe je je relatie ‘uit de knoop’ kunt halen en hoe je ervoor kunt zorgen dat die ‘knoop’ een ‘lus’ wordt zodat er sprake kan zijn van harmonie en verbondenheid in de relatie

 • De puntjes op de i (blz 95)

In dit achtste deel geef ik je een aantal handige tips waarmee je de puntjes op de i kunt zetten als het gaat om goede communicatie met je ex(partner). Een manier van communiceren dat gericht is op toenadering in plaats van afwijzing. Met deze tips zul je merken dat er eerder naar je wordt geluisterd en dat je zelf daardoor ook beter zult kunnen luisteren naar wat hij/zij zegt.

 • Wat zijn de stressvolle werkwoorden en door welke dien je ze te vervangen
 • Wat zijn definitieve woorden en door welke uitdrukkingen kun je ze beter vervangen?
Amber 26 jaar

Hoi Michelle,

Reuze bedankt voor je fantastische boek. Ik heb er zeer veel van opgestoken. Na het lezen ben ik meteen je tips gaan toepassen en ik moet bekennen dat mijn ex nu veel positiever is en veel liever is. Ik hou je op de hoogte hoe het verder gaat!

Michelle, ik kan niet anders zeggen dan dat je echt een toppertje bent! Ik heb twee weken geleden je boek “De Perfekte Klik” samen met “Win Haar Terug” besteld, en dat heeft me meer dan geholpen. De verleidingstips en inzichten in 'the woman's  mind' in "Win Haar Terug" heb ik toegepast samen met de communicatietechnieken in “De Perfekte Klik”.

Ik heb de van de pasklare uitdrukkingen die je bij de verschillende types als idee aandraagt dankbaar gebruik gemaakt. Ben dan ook heel verrast dat mijn koppige ex nu opeens wel met me wil praten. We hebben nu al 2 afspraken gehad en het was gewoonweg super. Ik laat haar nog wel even ‘zwoegen’ hoor want het is gewoon te leuk om te zien hoe ze nu achter mij aan loopt ;-)  Je hoort snel weer van me! 

Tobias 43 jaar
Kirsten 26 jaar

Lieve Michelle,

Je hebt me gevraagd om een review te schrijven voor “De Perfekte Klik” omdat ik het boek gratis van je mocht lezen. Dat vond ik echt super van je! Maar hier is dan mijn mening: Ik wist eigenlijk nog niet zoveel van NLP en al helemaal niets van metaprogrammeren. Je boek heeft me aan het denken gezet. Niet alleen over mijn ex maar ook over mezelf.  Ik weet nu precies wat ik eigenlijk steeds fout deed. Mijn reacties lokten tegengesteld gedrag uit, en nu heb ik echt het gevoel dat ik de situatie volledig onder controle heb. Het heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven! Ik kan nu beter communiceren met hem dan ooit tevoor. Ik zou iedereen willen aanraden om dit boek te lezen zeker als je ex twijfelt over je relatie....en zeker als je niet weet hoe je conflicten kunt voorkomen. Ik vond het echt een heel goed boek en dank nogmaals dat ik het mocht uittesten!

Jouw ervaringen met mijn boek straks ook op deze pagina?
Dat zou ik echt fantastisch vinden. Aarzel niet en laat het me weten!

MET GRATIS PERSOONLIJKE ANALYSE 


JE ONTVANGT MET DIT EBOOK  EEN GRATIS PERSOONLIJKE ANALYSE + ADVIES via email

WAARDE : € 37,=

ALTIJD 5% KORTING OP PERSOONLIJKE COACHING

(Videobellen, telefoon, email)

Ja, je leest het goed. Wil je na het ontvangen van je analyse en advies nog verdere hulp? Dat kan!
Je ontvangt altijd 5% korting op het standaard tarief voor privécoaching! Mail ons voor de kortingscode.

DE TOTALE WAARDE VAN DIT PAKKET

 • HET EBOOK "DE PERFECTE KLIK " : € 47,=
 • BONUS: GRATIS PERSOONLIJKE EENMALIGE ANALYSE + ADVIES : € 37,=
 • Altijd 5% Korting op het standaardtarief voor privéconsult via telefoon, videobellen of email

TOTALE WAARDE : € 84,=

Nu Tijdelijk Voor Slechts Een Eénmalige Risicoloze Investering Van
  € 84 =  € 49,=


NOG NIET OVERTUIGD?

"Beslis niet NU, Maar Test "DE PERFECTE KLIK"
Eerst 30 Dagen Volledig Risicoloos Uit!"

Als je tot hier bent gekomen op deze pagina dan wil ik je feliciteren want dat betekent dat je al enkele minuten van je tijd besteed hebt aan de vraag of ik je kan helpen je ex terug te winnen of je relatie te verbeteren. Ik weet dat je tijd kostbaar is , maar ik weet ook dat je niet te lang moet wachten met actie ondernemen om zodoende te vermijden dat je spijt krijgt over 2 weken, 8 maanden of misschien wel 5 jaar.

Toen ik 16 jaar geleden begon als coach, is het aantal refundaanvragen van mensen die niet tevreden waren op slechts 1 hand te tellen, immers wat mensen na het bestuderen van mijn materiaal met name ervaren is dat zij een totaal andere kijk op de situatie krijgen. Deze mensen schrijven me vooral om me te bedanken of me te feliciteren. En toch, als je niet helemaal tevreden bent na 30 dagen, stuur mij dan een email met je aanvraag. Je hebt hier 8 dagen de tijd voor. 

*) Let op: maak je gebruik van de  emailcoaching na aankoop van dit Ebook dan vervalt dit recht. Emailcoaching heeft namelijk al een waarde van € 127,=. Bij aanschaf van meerdere produkten kan er slechts aanspraak gemaakt worden op teruggaaf van het laagst geprijsde produkt. Lees verder hiervoor onze algemene voorwaarden.

Waarom ik deze garantie bied? Omdat ik er 100% van overtuigd ben dat je meer zult krijgen dan je denkt. Je ontdekt een schat aan waardevolle tips en adviezen om je relatie te verbeteren en/of je ex weer voor je terug te winnen

Ik ben niet alleen auteur van diverse Ebooks en het online Coachingprogramma "Van Breuk tot Doorbraak", ik ben de persoon die je zal begeleiden. Met mijn ervaring als relatie- exterugcoach gedurende vele jaren, en meer dan 600 artikelen op mijn website, als het nog niet genoeg is dan zou ik het ook niet meer weten..... Het geluk wacht op je, dus nu gas op die plank!!!

"Je Kunt Nu 2 Dingen Doen...." 

1

JE VERLAAT DEZE PAGINA

Over 30 dagen ben je niets meer dan 1 maand ouder en loop je nog steeds ongelukkig rond in de wetenschap dat je je relatie lang en breed had kunnen redden 

2

JE ZOEKT JE HEIL IN ANDERE BOEKEN OF CURSUSSEN OVER HET ONDERWERP 

Weet gewoon dat de technieken in dit Ebook ECHT werken. Je hoort en ziet zelf hoeveel positieve reviews er al niet zijn geschreven. Feit is dat we 1 relatie op 2 weten te redden. Dat is een bijzonder hoog aantal!

Michelle van den Berghe

Relatie, Exterugcoach Liefdesverdriet.nl

WIE IK BEN EN HOE IK OOK JOU KAN HELPEN

Dankzij mijn jarenlange ervaring als internationaal relatie- exterugcoach, en hypnotherapeut zowel in Frankrijk als Nederland, ben ik er in geslaagd al veel relaties te herstellen.  Mijn werk als coach en schrijfster van boeken en programma's over het verwerken van liefdesverdriet, het terugwinnen van een expartner en het verbeteren van  liefdesrelaties is mijn passie. Ik wens dankzij mijn adviezen meer mensen te inspireren om gelukkiger door het leven te gaan. 

Optitude Coaching & Publishing NL36 KNAB 0282 6400 88 - KvK nr. 58715274
Copyright © LIEFDESVERDRIET VERWERKEN – TERUG BIJ JE EX All rights reserved.

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG