Ik heb mijn ex terug gewonnen dankzij Michelle

Ik heb mijn ex terug gewonnen dankzij Michelle van den Berghe. zie hier mijn verhaal!

Liefdesverdriet, wie heeft het niet meegemaakt? Het klinkt zo afgezaagd, maar als je liefdesverdriet hebt, dan is niks erger dan jouw verdriet. Zo ging het in ieder geval bij mij. Het was uit, en ik dacht echt dat ik nooit meer gelukkig zou worden. Er was voor mij maar één ideale partner, en die wilde me niet meer.

Ik huilde. Ik belde mijn vrienden en ik huilde bij ze uit. Ik vroeg me af wat er mis was met mij. Die eerste dagen wilde ik me het liefst in bed verstoppen en er nooit meer uitkomen. Ja, ik was verdrietig. Maar is was vooral zielig met een hoofdletter Z. Niemand houdt van mij en niemand zal ooit nog van me houden. Dat was een beetje de strekking van mijn gedachten.

Ik heb mijn ex terug gewonnen: een totale ommekeer

Na verloop van tijd daalde de aandacht voor mijn zieligheid. Inmiddels wist iedereen dat ik weer alleen was, dus er was geen nieuw publiek om mijn zielige verhaal aan te vertellen. En bovendien, ik wilde ook wel weer eens gewoon verder met mijn leven. Als ik onder mijn dekbed bleef zitten huilen, dan zou er zeker niemand zijn die van mij ging houden.

Simpelweg omdat niemand mij te zien kreeg! Bovendien zou mijn ex binnenkort heus wel tot inkeer komen. Om dat te bewerkstelligen, besloot ik actie te ondernemen. Ik zou verder gaan met mijn leven. Dat had ik voor mijn ex ook gedaan, dat zou ik nu weer doen.

Mijn ex had ik daar niet bij nodig. Voordat ik de grote stap durfde te zetten om opnieuw de wereld in te trekken, had ik nog wel wat zelfvertrouwen nodig. In mijn favoriete kleding ging ik erop uit.

Eerst een nieuw kapsel, daarna een nieuwe outfit. Hierdoor voelde ik me al een stuk beter. Om me ook beter over mijn lichaam te gaan voelen, besloot ik te gaan sporten. Elke keer als ik mezelf weer zielig dreigde te gaan vinden, ging ik naar de sportschool. En na een uurtje sporten voelde ik me altijd beter. Ik voelde me beter door het sporten zelf.

Maar ik voelde me ook beter omdat ik niet huilend thuis was blijven zitten. Voor de weekenden maakte ik afspraken met anderen. Uitgaan, leuke dingen doen. Het leven ging verder, ik ging verder. En mijn ex? Die kreeg spijt en wou mij graag terug.

Door bovenstaande adviezen van Michelle vd Berghe toe te passen kwam mijn ex tot inkeer. Ik wil Michelle enorm bedanken want dankzij haar adviezen heb ik mijn ex terug gewonnen.

Michelle, een oprechte DANK U!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG