Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ik heb mijn ex terug gewonnen dankzij Marjolein (auteursnaam Michelle)

Ik heb mijn ex terug gewonnen dankzij Marjolein (auteursnaam Michelle) van den Berghe. zie hier mijn verhaal!

Liefdesverdriet, wie heeft het niet meegemaakt? Het klinkt zo afgezaagd, maar als je liefdesverdriet hebt, dan is niks erger dan jouw verdriet. Zo ging het in ieder geval bij mij. Het was uit, en ik dacht echt dat ik nooit meer gelukkig zou worden. Er was voor mij maar één ideale partner, en die wilde me niet meer.

Ik huilde. Ik belde mijn vrienden en ik huilde bij ze uit. Ik vroeg me af wat er mis was met mij. Die eerste dagen wilde ik me het liefst in bed verstoppen en er nooit meer uitkomen. Ja, ik was verdrietig. Maar is was vooral zielig met een hoofdletter Z. Niemand houdt van mij en niemand zal ooit nog van me houden. Dat was een beetje de strekking van mijn gedachten.

Ik heb mijn ex terug gewonnen: een totale ommekeer

Na verloop van tijd daalde de aandacht voor mijn zieligheid. Inmiddels wist iedereen dat ik weer alleen was, dus er was geen nieuw publiek om mijn zielige verhaal aan te vertellen. En bovendien, ik wilde ook wel weer eens gewoon verder met mijn leven. Als ik onder mijn dekbed bleef zitten huilen, dan zou er zeker niemand zijn die van mij ging houden.

Simpelweg omdat niemand mij te zien kreeg! Bovendien zou mijn ex binnenkort heus wel tot inkeer komen. Om dat te bewerkstelligen, besloot ik actie te ondernemen. Ik zou verder gaan met mijn leven. Dat had ik voor mijn ex ook gedaan, dat zou ik nu weer doen.

Mijn ex had ik daar niet bij nodig. Voordat ik de grote stap durfde te zetten om opnieuw de wereld in te trekken, had ik nog wel wat zelfvertrouwen nodig. In mijn favoriete kleding ging ik erop uit.

Eerst een nieuw kapsel, daarna een nieuwe outfit. Hierdoor voelde ik me al een stuk beter. Om me ook beter over mijn lichaam te gaan voelen, besloot ik te gaan sporten. Elke keer als ik mezelf weer zielig dreigde te gaan vinden, ging ik naar de sportschool. En na een uurtje sporten voelde ik me altijd beter. Ik voelde me beter door het sporten zelf.

Maar ik voelde me ook beter omdat ik niet huilend thuis was blijven zitten. Voor de weekenden maakte ik afspraken met anderen. Uitgaan, leuke dingen doen. Het leven ging verder, ik ging verder. En mijn ex? Die kreeg spijt en wou mij graag terug.

Door bovenstaande adviezen van Marjolein (auteursnaam Michelle) vd Berghe toe te passen kwam mijn ex tot inkeer. Ik wil Marjolein (auteursnaam Michelle) enorm bedanken want dankzij haar adviezen heb ik mijn ex terug gewonnen.

Marjolein (auteursnaam Michelle), een oprechte DANK U!

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG