Mijn Ex Vriendin Heeft Een Ander – Tips Om Haar Terug Te Winnen!

Je loopt alleen over straat en ziet op elke hoek een verliefd stelletje staan. Je voelt de pijn van het liefdesverdriet nu alleen maar meer. Je bent kapot van binnen en je hart is gebroken. Je denkt dat jouw hart voor altijd zo zal blijven en gaat kapot van binnen. Ze zeggen dat aan alles een einde komt, maar in dit geval is dat helemaal niet nodig. Jij kunt namelijk je ex weer terug winnen! Je ex vriendin heeft het uitgemaakt maar dat betekent niet dat jullie nooit weer bij elkaar zullen komen. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan?

Mijn ex vriendin heeft een ander

Natuurlijk ligt de situatie wat ingewikkelder als je ex vriendin een ander heeft. Aan de ene kant denk je: Ik laat haar met rust. Maar aan de andere kant kun je niet zonder je ex vriendin en wil je haar weer aan jouw zijde hebben. En dat is mogelijk!

De kans is namelijk heel groot dat jouw ex vriendin een ander heeft om afleiding te hebben. Ik zal jou vertellen dat haar relatie bijna geen kans van slagen heeft, als je ex vriendin meteen een ander had na jou. Waarschijnlijk gebruikt je ex vriendin een ander om het verdriet te kunnen verwerken, maar houdt ze meer van jou dan van haar vriend op dit moment. Vergeet dus niet dat er een grote kans is dat haar relatie zal mislukken. Dit wordt ook wel een rebound genoemd. Ze valt even op iemand terug omdat ze jou niet meer heeft. Daarom moet jij haar terug gaan winnen.

Denk je steeds: Mijn ex vriendin heeft een ander en ik heb geen kans meer? Dan heb je niet de goede instelling, want die kans is er zeker wel. Je moet alleen wat meer moeite doen om je ex weer terug te krijgen. Zoek eens contact met je ex en vraag je ex vriendin of ze zin heeft om samen wat te gaan doen. Gewoon iets simpels waardoor jullie weer even samen zullen zijn.

Je ex zal dit hoogst waarschijnlijk toezeggen en jullie zullen samen wat afspreken. Neem de avond van tevoren een lekker bad en ga op tijd naar bed. In de ochtend kies je je mooiste kleding uit en doe je een lekker geurtje op zodat je aantrekkelijk bent voor je ex. Zorg er voor dat het een gezellige dag wordt en laat zien dat jij veel leuker bent dan haar vriend op dit moment. Laat haar eens terug denken aan alle mooie momenten die jullie samen hadden.

Nog meer tips?

Heb je nog meer tips nodig? Lees dan eens het geweldige boek van Michelle vd Berghe. Deze kun je bestellen via haar liefdesverdrietacademie. Ook kun je persoonlijk contact met haar opnemen voor het beste resultaat. Zij heeft al honderden mensen geholpen. Deze mensen zijn inmiddels weer gelukkig samen met hun ex en dat kan ook jou gebeuren. Wacht niet langer en test haar boek en/of coachingsprogramma risicoloos uit!

Mijn Ex Vriendin Heeft Een Ander - Tips Om Haar Terug Te Winnen! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties