Dromen Over Je Ex Vriendin? Enkele Handige Tips!

Lig jij nog iedere nacht te dromen over je ex vriendin? Zou je dolgraag je ex vriendin terug willen en ben je ten einde raad? Wij geven je graag een aantal handige tips.

Ooit waren jullie zo gelukkig. Misschien was het een korte flirt, een one-night-stand of een toffe date op een verkeerd moment. Was het een intense relatie vol liefde en geluk? Of juist vol spanning en avontuur? Eén ding staat als een paal boven water, deze wil je terug!

Misschien heb je intussen een of meer dates of relaties achter de rug, haar loslaten lukt je maar niet. Je gevoel naar haar is zo sterk, daar moet je iets mee doen. Zou zij de ware zijn voor jou? Volg je hart! Je herinnert je nog ieder moment met haar. Haar geur, haar lijf, de warmte en haar stralende lach. Je verlangens zijn eindeloos. Maar hoe pak je het aan, hoe ga je te werk? blijf niet stil zitten maar onderneem actie. Gepast en subtiel.

De basis voor het terug krijgen van je ex

Allereerst is het belangrijk te weten hoe de zaken er nu voor staan. Weet je waar ze woont, heb je nog contactgegevens welke up-to-date zijn? Daarnaast is het handig te weten wat haar status is. Is ze single of in een relatie? Misschien is ze net zo smachtend naar jou als jij naar haar! Tegenwoordig zijn veel gegevens te achterhalen via de social media. Binnen korte tijd weet jij al heel veel meer.

Als je weet dat ze geen relatie heeft op dit moment dan kun je eens contact zoeken. Eerst via een bericht of bel haar eens op. Kom je haar tegen? Vraag haar dan of ze eens iets wil gaan drinken. Misschien is ze juist blij je weer eens te zien! Loop niet te hard van stapel, het ging immers niet vanzelf uit.

Zijn alle gegevens in kaart?

Hier een aantal tip om je ex terug te krijgen:

– wees attent en toon belangstelling

– zorg dat je er goed uitziet, verzorgd en goed gekleed

– wees zelfverzekerd, laat zien dat je straalt!

– Laat zien waaraan je hebt gewerkt

– Verras je ex en wees spontaan

– Een beetje subtiel jaloers maken werkt positief!

– Wees geduldig en loop niet te hard van stapel

Wanneer het eerste contact is gelegd weet jij meteen waar je staat. Is er een opening, maak je een kans? Voorzichtig informeren kan geen kwaad, maar wees niet te opdringerig. Zet vooral haar centraal, het gaat immers om haar. Zij die je zo graag terug wilt! Zie je het al voor je? De innige momenten weer net zo beleven als toen? Genieten van elkaar en bouwen aan een mooie toekomst?

Volg deze handige tips op en je zal zien dat het werkt je ex terug te krijgen. Dromen over je ex vriendin worden werkelijkheid. Kies voor je geluk en volg je hart. als de liefde bij jou zo diep zit, zal dat bij haar niet anders zijn.

Dromen Over Je Ex Vriendin? Enkele Handige Tips! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties