Een Relatie Verbreken, Wat Is De Reden?

Een relatie verbreken, wat is veelal het motief ?

Wil je ex de relatie verbreken? Of ben jij degene die met de gedachte speelt?

Steeds meer mensen stoppen met hun relatie. De motieven zijn heel divers. Meestal is de reden dat er een sleur is ingetreden en de aandacht bij andere zaken lag dan bij elkaar.

Het maakt niet uit hoe lang een relatie duurt. De kans is dat één van de partner besluit de relatie te verbreken is altijd aanwegen. De kans is daarentegen wel wat minder groot als je al jaren bij elkaar bent, maar toch, het gevaar van aandachtverslapping ligt altijd op de loer. Maar ben je al 35 jaar samen, dan ben je al zo aan elkaar gehecht dat de kans al veel kleiner is dat de ander er vandoor zal gaan.

Als je al geruime tijd rond loopt met de gedachte dat je een relatie verbreken wil kan dat veel stress opleveren. Je vraagt je af hoe je partner zal reageren en of hij of zij het ziet aankomen. Communicatie is dan ook het woord om erachter te komen hoe het eigenlijk gaat.

Ook de omgekeerde situatie komt voor. Bijvoorbeeld wanneer jij denkt dat de relatie prima is, terwijl jouw partner echt iets mist. Veel met elkaar praten is erg belangrijk, vooral wanneer je denkt dat er problemen zijn.

Relatie verbreken, wat is de reden?

Er zijn vele redenen waarom een punt wilt zetten achter de relatie. Denk aan vele ruzies, langs elkaar heen leven of vreemdgaan.

Toch gebeurt het enorm vaak dat men een relatie verbreekt, maar degene die nog wel verder wilde gaan, geen idee heeft waarom dit eigenlijk zo is. Natuurlijk wil je weten waarom de ander de relatie wil verbreken. Je leert hier namelijk ook van. Zo weet je wat jouw minpunten zijn en hoe je dit anders zou kunnen doen in jouw volgende relatie.

Het is dus belangrijk dat je ervoor zorgt dat je contact legt met jouw ex.

Als jouw ex laat blijken dat je ex hier nog geen behoefte aan heeft, stop dan met bellen en wacht nog een tijdje om ervoor te zorgen dat er geen irritatie ontstaat.

Je kan bijvoorbeeld ook een sms sturen met de vraag of je ex contact wil opnemen zodra je ex daar klaar voor is.

Als jullie eenmaal weer contact hebben is het de bedoeling dat je eerst weer een vriendschappelijke relatie met je ex opbouwt.

Je ex wil de relatie verbreken? Volg

Ga eens dingen samen doen die jij ook met je vrienden doet. Als je ex nog steeds geïnteresseerd in je is, zal je dit vanzelf merken. Na een aantal vriendschappelijke afspraken kun je aan je ex vragen waarom hij of zij het heeft  uitgemaakt. Vraag dit niet op een boze manier om ruzies of conflicten te voorkomen.

Als jij je ex terug wilt is dit ook de goede manier om het aan te pakken. Uiteindelijk zul je je ex opnieuw moeten verleiden, maar wie weet is dit niet eens meer nodig. Er is ook een kans dat de vonk weer overspringt als jullie een normale afspraak hebben.

Wees dus niet te overdreven, maar ook weer niet zo subtiel dat je ex niks van jouw poging merkt. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je ex ingaat op jouw verleidingspogingen. Je ex viel al eerder voor jou, dus je hoeft niet uit te sluiten dat dit weer zal gebeuren!

Je ex terugwinnen is geen makkelijke zaak en tips zijn hierbij altijd nodig. Voor nog allerlei andere tips kun je ook het boek van Michelle vd Berghe bestellen. Zij kan jou veel leren als het gaat om het verleiden van jouw ex.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG