Een Verbroken Relatie Accepteren? Ontdek Hier De Beste Tips!

Liefdesverdriet is een gevoel dat eigenlijk maar vreemd is. Je bent iemand kwijt en als het ware rouw je hierom, terwijl de ander gewoon doorgaat met het leven. Je voelt een lege plek die alleen maar opgevuld kan worden door jouw ex.

Het is raar dat je iemand moet missen in jouw leven die er altijd voor jou was. Je bent diegene plotseling kwijt en er wordt misschien wel van jou verwacht dat je hier prima mee om kan gaan, terwijl je dat helemaal niet kan. Je hoeft je niet schuldig te voelen dat je liefdesverdriet hebt, want het is heel normaal. Bijna iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad.

Een verbroken relatie accepteren

De eerste paar weken zul je je waarschijnlijk erg verdrietig en alleen voelen. Aan de andere kant ben je ook boos. Boos dat jouw ex je ineens heeft verlaten en geen zin meer had om er moeite voor te doen. Het is lastig om te bedenken dat je nu vrijgezel bent, want zo voelt dat voor jou helemaal niet. Je bent nog verliefd en je wilt ook helemaal niemand anders.

Een verbroken relatie accepteren doe je niet zomaar. Hier zal een heleboel tijd overheen gaan. Schrijf eens voor jezelf op wat er niet goed was in de relatie. Misschien heeft je ex ook wel gezegd waarom jullie niet meer samen konden zijn. Schrijf ook dit op en bedenk dan eens of het een goede beslissing was van jouw ex om de relatie te verbreken.

Aan de andere kant hoef je jouw verbroken relatie niet te accepteren als jij je ex weer terug wilt. Als jij denkt dat je echt nog gelukkig kunt worden met je ex, dan moet je er helemaal voor gaan om ervoor te zorgen dat je ex weer bij jou terug komt. Jullie hebben nou eenmaal veel gedeeld en dingen samen meegemaakt. Jouw ex voelt voor jou waarschijnlijk heel veilig, en dat veilige gevoel ontbreekt op dit moment in jouw leven.

Om je ex terug te winnen heb je natuurlijk wel wat tips nodig. Een absolute afrader is om je ex te gaan stalken. Zoek geen contact via de telefoon, Facebook of Twitter. Het is voor jullie beide beter en dat zul je later ook inzien. Zet ook geen zielige dingen op de social media. Dit kan misschien vervelend overkomen voor de mensen die jou op de social media volgen, en waarschijnlijk ziet jouw ex dit ook. Wanhopig en zielig zijn is totaal niet aantrekkelijk, dus niet doen!

Als het gaat om het terugwinnen van je ex zijn er verschillende tips en dingen die je kunt doen. Michelle vd Berghe is een relatiecoach die jou hierbij kan helpen. Al meer dan duizend mensen hebben haar coachingprogramma gekocht en zijn inmiddels weer gelukkig in de liefde. Zij hebben enorm veel geleerd van haar programma en dankzij de geweldige tips zal ook jij binnenkort weer samen zijn met jouw ex.

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG