Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Een Verbroken Relatie Accepteren? Ontdek Hier De Beste Tips!

Liefdesverdriet is een gevoel dat eigenlijk maar vreemd is. Je bent iemand kwijt en als het ware rouw je hierom, terwijl de ander gewoon doorgaat met het leven. Je voelt een lege plek die alleen maar opgevuld kan worden door jouw ex.

Het is raar dat je iemand moet missen in jouw leven die er altijd voor jou was. Je bent diegene plotseling kwijt en er wordt misschien wel van jou verwacht dat je hier prima mee om kan gaan, terwijl je dat helemaal niet kan. Je hoeft je niet schuldig te voelen dat je liefdesverdriet hebt, want het is heel normaal. Bijna iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad.

Een verbroken relatie accepteren

De eerste paar weken zul je je waarschijnlijk erg verdrietig en alleen voelen. Aan de andere kant ben je ook boos. Boos dat jouw ex je ineens heeft verlaten en geen zin meer had om er moeite voor te doen. Het is lastig om te bedenken dat je nu vrijgezel bent, want zo voelt dat voor jou helemaal niet. Je bent nog verliefd en je wilt ook helemaal niemand anders.

Een verbroken relatie accepteren doe je niet zomaar. Hier zal een heleboel tijd overheen gaan. Schrijf eens voor jezelf op wat er niet goed was in de relatie. Misschien heeft je ex ook wel gezegd waarom jullie niet meer samen konden zijn. Schrijf ook dit op en bedenk dan eens of het een goede beslissing was van jouw ex om de relatie te verbreken.

Aan de andere kant hoef je jouw verbroken relatie niet te accepteren als jij je ex weer terug wilt. Als jij denkt dat je echt nog gelukkig kunt worden met je ex, dan moet je er helemaal voor gaan om ervoor te zorgen dat je ex weer bij jou terug komt. Jullie hebben nou eenmaal veel gedeeld en dingen samen meegemaakt. Jouw ex voelt voor jou waarschijnlijk heel veilig, en dat veilige gevoel ontbreekt op dit moment in jouw leven.

Om je ex terug te winnen heb je natuurlijk wel wat tips nodig. Een absolute afrader is om je ex te gaan stalken. Zoek geen contact via de telefoon, Facebook of Twitter. Het is voor jullie beide beter en dat zul je later ook inzien. Zet ook geen zielige dingen op de social media. Dit kan misschien vervelend overkomen voor de mensen die jou op de social media volgen, en waarschijnlijk ziet jouw ex dit ook. Wanhopig en zielig zijn is totaal niet aantrekkelijk, dus niet doen!

Als het gaat om het terugwinnen van je ex zijn er verschillende tips en dingen die je kunt doen. Marjolein (auteursnaam Michelle) vd Berghe is een relatiecoach die jou hierbij kan helpen. Al meer dan duizend mensen hebben haar coachingprogramma gekocht en zijn inmiddels weer gelukkig in de liefde. Zij hebben enorm veel geleerd van haar programma en dankzij de geweldige tips zal ook jij binnenkort weer samen zijn met jouw ex.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG