EX TERUG KRIJGEN – KOM UIT JE LUIE STOEL!

Hoe ga je te werk om je ex weer terug te krijgen? Begin eerst een met uit die stoel te komen. Wat er ook gebeurt is, je ex komt niet terug als jij er niets aan doet. Dus gaan we even serieus praten over je ex.

Een ex is iemand waar je een relatie mee hebt gehad, en wel een echte relatie, in de richting van ‘huisje boompje beestje’. Nu is die relatie voorbij en het is heel goed mogelijk dat je je daar niet goed bij voelt. Maar om je ex terug te krijgen is het niet genoeg dat jij je slecht voelt. Je moet zelf in de benen komen en er iets aan doen.

Ja hoor, ik begrijp het al, je hebt je ex pijn gedaan, het buurmeisje was ook zo lief en aardig. Ze liet je niet buiten staan in de regen toen je de sleutel vergeten was. Nee, ze liet je binnen wachten, met alle gevolgen van dien. En nu zit je met de gebakken peren.

Het wordt hoog tijd dat je er iets aan doet. Ga eerst eens met het buurmeisje praten en leg haar uit dat je geen relatie met haar zoekt, en zoek daarna je ex op!

Je ex terug krijgen, je ex zoeken

Je ex terug krijgen, dat wil zeggen dat je je ex moet gaan zoeken. Jazeker, wat dacht je dan, dat ik een magisch poedertje had. Nee, je zult toch echt je ex moeten gaan ontmoeten, en hem of haar weer terugwinnen. Of dat moeilijk is? Het is je al een keer gelukt om je ex verliefd op je te maken, dus moet het nog eens kunnen.

Daarvoor moet je een ding doen, eerlijk zijn. Alleen als je toegeeft dat jij de fout gemaakt hebt, wat die fout dan ook was, kan je ex je die fout vergeven en kunnen jullie samen verder met je leven.

Je ex terug krijgen, waar ga je zoeken

Hier moet ik in herhalingen vallen, dat weet je eigenlijk al, het is je al een keer gelukt. Ga terug naar die winkel waar jullie samen boodschappen deden, dat café-tje waar je haar een glas wijn aanbood, dat park waar jullie met de hond gingen wandelen.

Net zo belangrijk is het je vrienden niet te vergeten. Vooral die vrienden die jullie deelden. Die vriendschappen zijn niet verdwenen omdat jullie niet meer samen zijn. Zoek juist die vrienden op en zeg niet ‘ja maar als ik hem of haar dan tegenkom’, want dat is de bedoeling, je ex terug krijgen.

Ga niet bij de pakken neerzitten, denk niet dat er niemand meer is die van je houdt, vriendschappen gaan niet zomaar uit als een kaars. Maak gebruik van die vriendschappen. Ga op bezoek bij die vrienden. Al was het alleen maar om niet in een sociaal vacuüm terecht te komen. Belangrijker is, het is de manier om je ex weer tegen te komen op een natuurlijke ongedwongen manier.

En als je je ex tegenkomt moet je heel duidelijk zijn en heel eerlijk. De waarheid zeggen, je fouten toegeven en je excuses aanbieden. Je ex komt niet terug als je op je strepen blijft staan. Als je je ex de schuld blijft geven, als je blijft denken en zeggen dat hij / zij maar naar jou toe moet komen en je gaat weer in die leunstoel zitten, biertje erbij, dan gebeurt er natuurlijk nooit iets. Daar krijg je je ex niet mee terug.

Kom dus uit die stoel, laat dat biertje in de koelkast staan en ga in de benen. Ga bewust en actief zoeken naar de oplossing voor het probleem waar je nu zo tegen op kijkt. Aan het einde van de weg zul je zien dat het makkelijker was dan dat het leek, je ex terug krijgen.

Wil je meer hierover weten? Ga dan naar hoe krijg ik mijn ex terug.  Je kunt ook nog dit artikel lezen? de beste tips om je ex te verleiden

EX TERUG KRIJGEN - KOM UIT JE LUIE STOEL! by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties