Gebroken Relatie Goedmaken? Tips Om Het Goed Te Maken Met Je Ex!

Een relatie kan ten einde lopen op allerlei verschillende manieren. Een van de meest voorkomende problemen is dat iemand vreemdgaat of dat er teveel ruzie is. Hierdoor kan de keus worden gemaakt om de relatie te verbreken.

Toch is het vaak zo dat een iemand er niet helemaal achter staat. Misschien leek het op dat moment een goed idee, maar achteraf kwam je erachter dat je je ex enorm mist.

Dat is heel erg logisch. Ineens is er iemand uit jouw leven verdwenen en dat is ook even wennen. Gelukkig kan jij er iets aan doen om ervoor te zorgen dat je weer gelukkig gaat worden.

Hoe denkt je ex over de situatie?

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij een fout hebt gemaakt in de relatie waardoor deze nu voorbij is. In dat geval is het aan jou om het goed te maken met je ex. Het kan zijn dat je je ex enorm gekwetst hebt en de relatie hierdoor stuk liep.

Het komt er in ieder geval op neer dat jij spijt hebt van wat je gedaan hebt, en dat het nu de goede tijd is om je gebroken relatie goed te maken.

Jij weet in ieder geval zeker dat je je ex weer terug wilt, maar weet je ook hoe je ex denkt over de situatie? Is je ex boos op je, of juist erg gekwetst? Je moet erachter komen hoe je ex erover denkt voor je stappen kunt ondernemen.

Bel je ex eens op en praat erover. Als je ex de indruk geeft dat je ex er niet over wil praten, zeur dan niet door maar zeg dat het ook prima is als jullie er later over praten.

Als het gesprek met je ex is geweest, weet je beter hoe je het moet aanpakken. Zeg tegen je ex dat je spijt hebt van sommige dingen en zeg hierbij ook dat je je ex erg mist. Wees hierin echter niet opdringerig of wanhopig.

Het is niet de bedoeling dat je je ex gaat smeken om bij jou terug te komen. Dit zal jij ook niet aantrekkelijk vinden, als jouw ex dit bij jou zal doen. Het is de bedoeling dat jullie weer een leuke relatie opbouwen.

Dit kan bijvoorbeeld door middel van dates. Neem je ex mee naar een leuk restaurant of naar een plek waar jullie al eens eerder geweest zijn. Laat zien hoe leuk jij bent en wat je ex wel niet mist nu jullie uit elkaar zijn.

Er zijn allerlei verschillende boeken op de markt die jou kunnen helpen om jouw ex weer voor jou te winnen. Het boek van Michelle vd Berghe is een echte aanrader. Omdat zij relatiecoach is, weet ze waar ze het over heeft en kan ze jou zeker helpen.

Zij geeft in haar boek en coaching programma allerlei tips en leert je hoe, en wat je moet doen om de vlam weer aan te wakkeren. Het boek en coachingprogramma kun je bestellen in de liefdesverdrietacademie op haar website. Al vele honderden mensen gingen jou al voor!

>>> Lees ook dit artikel ‘Gebroken Relatie? Wat te doen?’ en bekijk de video met de 6 beste tips om weer nieuw leven in je gebroken relatie in te blazen

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG