Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Gedumpt Worden Na Een Perfecte Relatie…

Als het leven je goed gezind is, is dit verschijnsel je vast wel bekend; je hebt een leuke partner, met alle zaken goed op orde. Parallel daaraan heb je in je hoofd al een ideaal scenario zitten voor een toekomst met alleen maar genot en succes voor de boeg. Soms zit het echter tegen en krijg je met een naar fenomeen te maken; gedumpt worden na een perfecte relatie. Daar sta je dan met lege handen en al je toekomstplannen kunnen de prullenbak in. Het sprookjesboek waar je al die jaren in geleefd hebt komt ineens tot een abrupt einde.

Hoe nu verder na zo’n relatiebreuk?

Ten eerste volgt een standaardprocedure waar bijna niemand aan ontkomt. Je ex blijft dag en nacht door je hoofd spoken, je zoekt naar afleiding maar je denkt alleen maar aan diegene. Ik heb het zelf ook meegemaakt. Mijn 2 jaar durende relatie werd van het ene op het andere moment verbroken. Het pijnlijke is dat ik hier helemaal niks van had zien aankomen. We hadden niet te maken met ruzies of onenigheden, dus ik dacht dat ik behoorlijk gebakken zat.

De beslissing geaccepteerd hebbende kun je 2 dingen doen. Allereerst kun je zelf denken dat het beter is zo en elkaar vrijwel nooit meer spreken. Er is echter de mogelijkheid dat je er alles voor gaat doen om je ex weer terug te winnen. In mijn optiek kan er altijd iets aan gedaan worden als je gedumpt wordt in een perfecte relatie. Daarom heb ik hier een uiterst geschikt stappenplan voor geschreven.

Terug van gedumpt zijn naar de perfecte relatie

Mijn stappenplan heeft 3 stappen. In de eerste weken na de breuk is het aan te raden om jezelf een beetje op de achtergrond te houden. Je moet niet teveel contact zoeken, aangezien dat kan gaan leiden tot irritaties en het ontwijken van jou. Stuur maximaal tweemaal per week een kort berichtje hoe het gaat, en hou dit zo’n 3 weken vol.

Dan is het tijd voor de volgende stap. Vraag je ex of hij/zij het iets vindt om weer een keer af te spreken zodat je weer in de picture kan komen. Spreek af op een gezellig terrasje en begin met vragen hoe de afgelopen weken zijn bevallen. Als je na verloop van tijd het idee krijgt dat ze je mist, zit je in de goede richting. Probeer nog niks los te laten over het terugwinnen, omdat je zo weer opdringerig over kan komen, wat nog steeds te vroeg in de zogeheten afkoelperiode is.

Na de bovengenoemde aftastfase is het tijd voor de laatste stap. Neem je ex mee uit eten in een goed restaurant, zeg dat je hem/haar gruwelijk hebt gemist en zorg dat je een geschenk bij je hebt. Stel nu de vraag of hij/zij het opnieuw wil proberen en je hebt een grote kans op slagen. Zo ben je na plusminus een maand tijd pauze weer helemaal terug in de perfecte relatie.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG