Je ex terugwinnen moeilijk? 

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Gedumpt Zonder Reden? Hier Een Verklaring

In een vorige relatie nooit gedumpt zonder reden en dat was de eerste keer voor mij. Wel was ik al een keer eerder aan de kant gezet, maar toen bleek dat wij toch te veel van elkaar verschilden. Dat was ook geen lange relatie. Als het gaat over de situatie waar ik nu in zit is dat niet het geval. Mijn laatste relatie duurde namelijk al acht jaar. Ik dacht zelfs al weleens na over trouwen. Zo ver heeft het niet mogen komen.

Toen mijn ex nog niet mijn ex was

Zodra enkele jaren geleden de vonk tussen ons was overgeslagen draaide wij er allebei eigenlijk een beetje omheen. Geen van beiden durfden we op de ander af te stappen. Tot het moment dat wij er echt niet meer onder uit konden. Samen kozen we er voor om met elkaar verder te gaan. We waren helemaal verliefd op elkaar. Dan wil je dat niet onder stoelen of banken steken. Nu de kogel eenmaal door de kerk was besloten we ook maar meteen te gaan samenwonen.

Het einde van een lange relatie

Ons leven ging zijn gangetje tot die avond dat mijn ex aan mij vertelde dat het over en uit was tussen ons. Voor mij kwam dat als donderslag bij heldere hemel. We hadden het toch leuk samen en zijn toch gelukkig met elkaar? Waarom zou je dan een einde maken aan de relatie? Ik kon het niet snappen. Omdat ik het net pas had gehoord was ik helemaal in shock. Het was alof de grond direct onder mijn voeten verdween. Goed nadenken kon ik niet meer. Voor mijn ex definitief het huis verliet had ik nog zoveel vragen willen stellen. Helaas voor mij is het er niet meer van gekomen.

Op zoek naar een verklaring

Zo is het dus gebeurd dat ik alleen in het huis achterbleef. Dat klinkt heel zielig en zo voelde ik me eigenlijk ook. Vooral in het begin was dat gevoel heel sterk. Na een week kon ik weer een beetje nadenken. Beetje bij beetje kwam het besef dat ik gedumpt was zonder reden. Zelf vond ik dat ik dit niet zo moest laten. Als je dan de verkering beëindigd, leg dan op zijn minst uit waarom je dat wilt doen. Dit vond ik wel zo eerlijk tegenover mezelf, want dat is mijn goed recht.

Hoe nu verder als je gedumpt bent zonder reden?

Je kunt wel zelf gaan speculeren over de reden, maar dat heeft geen zin. Na lang nadenken bleef er maar één optie over: ik moest het mijn ex maar eens vragen. Daarom stuurde ik dus een sms. Na wat berichtjes over en weer gestuurd te hebben kwam daar eindelijk antwoord. Volgens mijn ex ”wist ik zelf ook wel waarom”. Dit riep alleen nog maar meer vragen op. Hoezo wist ik het zelf ook wel? Je zou wel kunnen stellen dat ik een dubbele klap heb gehad doordat ik gedumpt ben zonder reden. Als je iemand aan de kant wilt zetten is dat al vervelend genoeg, maar zeg dan gewoon waarom.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG