• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Het Gaat Niet Goed Met Mijn Relatie… Ontdek Hier 4 Gouden Tips!

Het ene moment ben je in de liefde zeer gelukkig en het andere moment gaat het ineens slechter. De gedachte die je dan hebt is: Het gaat niet goed met mijn relatie. Natuurlijk wil je er alles aan doen om jouw relatie te redden, maar de kans is groot dat je even niet meer weet hoe je dit moet doen. Gelukkig kan ik jou daarbij helpen. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn als je denkt maar je zult er wel moeite voor moeten doen. Volg mijn tips op en jouw relatie zal snel weer de oude zijn, zoals jij wilt!

Het gaat niet goed met mijn relatie: 4 Geweldige Tips!

Tip 1: Als je het gevoel hebt en denkt ‘het gaat niet goed met mijn relatie’ is het tijd om hier hard aan te gaan werken. Neem je partner eens mee naar een leuk restaurant. Dat hoeft helemaal geen chique of duur restaurant te zijn. Het gaat om het idee dat jij moeite doet om jullie relatie te redden en er samen een romantische avond van te maken. Natuurlijk moet je niet naar een snackbar want dit is verre van romantisch, maar een goedkoop restaurantje kan prima.

Tip 2: Seks is een van de belangrijkste dingen die ervoor zorgt dat jullie intiem zijn met elkaar. Voel je niet verplicht om seks te hebben, maar dit is wel een bindende factor in een relatie. Het gebeurt vaak dat stellen langs elkaar heen leven en je meer leeft als broer en zus in plaats van geliefden. Seks kan ervoor zorgen dat jullie elkaar weer aantrekkelijker vinden!

Tip 3: Verras je partner met leuke verrassing. Dit hoeft natuurlijk niet elke maand omdat het dan niet meer speciaal zal zijn. Eens in de zoveel tijd zal een cadeautje veel goeds doen in de relatie. Je partner zal dit zeker waarderen en merken dat je moeite hebt gedaan. Zo’n cadeau hoeft niet duur te zijn. Je kunt ook zelf creatief bezig gaan en zelf iets maken als je te weinig geld hebt voor een leuk cadeau.

Tip 4: Neem je partner mee naar plekken waar jullie zijn geweest toen jullie net een stel waren. Grote kans dat je partner blij verrast is en jullie een leuke tijd zullen hebben. Jullie herleven weer de dingen die jullie vroeger samen hebben gedaan en dit zal goed zijn omdat jullie je opnieuw verbonden zullen voelen. Daarbij komt dat je ook nu moeite hebt gedaan voor je partner wat jouw partner zeker zal waarderen.

Relatiecoach

Denk je nog steeds: Het gaat niet goed met mijn relatie? Dan is het verstandig om eens hulp te zoeken van een relatiecoach. Michelle vd Berghe is relatiecoach en kan jou helpen om jouw relatie weer net als vroeger te krijgen. Je zult van haar goede tips krijgen om je partner weer voor jou te winnen. Je kunt haar boek bestellen waarbij allerlei handelingen worden uitgelegd die jij kunt uitvoeren om je relatie te redden.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Als internationaal relatietherapeut, hypnotherapeut en coach (voor franstaligen en nederlandstaligen) helpt Michelle al jaren lang mensen om allerhande problemen om de liefde in hun relatie terug te vinden en scheidingen of relatiebreuken te voorkomen.

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG