Je ex terugwinnen moeilijk? 

Hoe gaat je ex je missen

Je partner heeft jullie relatie verbroken. Dat doet pijn, het bezorgt je slapeloze nachten en je wilt je ex terug. Maar hoe kun je dit bewerkstelligen zonder als een meelijwekkende bakvis over te komen? Het antwoord: zorg dat je ex jou gaat missen! In dit artikel geven we je een aantal belangrijke tips zodat je ex zijn of haar beslissing in twijfel gaat trekken.

Hoe kan je ervoor zorgen dat je ex je gaat missen?

Bedenk eerst hoe jullie uit elkaar zijn gegaan. Is het met slaande deuren geweest of op een relatief kalme manier? Als het eerste het geval is, zal het vaak wat langer duren voor je ex je gaat missen. Geef je ex, en ook jezelf, de tijd om bij te komen van wat er gebeurd is. Neem gedurende ongeveer dertig dagen geen contact op want hoe gaat je ex je missen? In ieder geval niet door constant aanwezig te zijn.

Gebruik zelf deze tijd om na te denken over waarom jullie relatie is verbroken en of je aan dingen zou kunnen werken. Vervolgens kun je je afvragen wat de dingen waren waardoor je ex in eerste instantie op je gevallen is. Je lach, je gevoel voor humor? Dit is belangrijk om te weten want dan heb je na de periode van dertig dagen al gedeeltelijk antwoord op de vraag: hoe gaat je ex je missen.

Wat is de volgende stap zodat je ex je gaat missen

Je hebt nu gedeeltelijk een antwoord op de vraag hoe je ervoor zorgt dat je ex je kan missen… en dan?

Zorg dat je je ex ergens tegenkomt, misschien op de verjaardag van een wederzijdse vriendin. Laat daar juist die dingen zien waar je ex van hield. Dikke kans dat je ex voelt dat de liefde nog niet helemaal over is.

Daarnaast heeft een onafhankelijke houding grote aantrekkingskracht op mensen. Straal uit dat je over je ex heen bent, dat je de keuze die gemaakt is respecteert en dat je verder gaat met je leven.

Zorg goed voor jezelf, zowel voor de binnenkant als voor de buitenkant. Eet gezond en slaap en beweeg voldoende. Ga de deur uit en zoek het plezier want, lachen is gezond! Het kan zo maar dat je ex terug in je leven komt omdat jij laat zien dat je stevig op eigen benen staat.

Het allerbelangrijkste is dat je eerlijk blijft tegenover jezelf en je ex. Manipulatief gedrag zal het alleen moeilijker maken.

Nu je het gereedschap in handen hebt om te zorgen dat je ex je gaat missen, moet je ervoor gaan.

Hoe kan ik je helpen?

Laat me weten waarnaar je op zoek bent en hoe ik je kan helpen.

Wil je je ex terugwinnen omdat jullie relatie zo fijn en goed was? Schrijf je hieronder in! OF

Wil je direct 1-op-1 coaching, een Ebook lezen of therapie om van je liefdesverdriet, bindingsangst/verlatingsangst, obsessief gedrag af te komen? Meer liefde voor jezelf ontwikkelen zodat je je zeker voelt en mooie relaties kunt aangaan?

 Klik hier voor alle opties die ik je kan bieden!

ABONNEER Je OP MIJN PODCASTS (klik op de groene balk)

Sinds 1997 begeleid ik als gediplomeerd relatietherapeute mensen bij liefdesverdriet en/of het terugwinnen van hun ex. Sinds juli 2019 ben ik gediplomeerd hypnotherapeute en kan ik met deze kennis krachtige veranderingen teweeg brengen bij mijn cliënten. De hulpvragen waar ik mee te maken krijg zijn heel divers. Daar waar sommigen het liefst hun ex willen vergeten willen anderen het liefst hun relatie herstellen. Wil je je ex terugwinnen, je liefdesverdriet verwerken, afrekenen met onzekerheid en sterker worden op persoonlijk vlak? Ik help je er met alle liefde bij en geef je de beste tools om te breken met oude patronen en grote veranderingen in jezelf geboren te laten worden! Je kunt op deze pagina meer lezen over mij

Laat een reactie achter
(reacties worden al dan niet goedgekeurd)

Je email wordt niet gepubliceerd. Vul hieronder je reactie en gegevens in

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang mijn 11-delige videoserie + nr 1 geheim voor het terugwinnen van je ex en het verwerken van je liefdesverdriet

LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG