Hoe Je Ex Overtuigen? Ontdek De Kracht Van Jaloezie

Wie een relatie ziet stuklopen, blijft bijna altijd met een verlaten gevoel achter. Je komt in een heel andere situatie terecht, waarin je er plots alleen voor staat. Tegelijk mis je je ex zo hard dat nostalgie je overvalt. Om weer terug aan te knopen met je relatie kan het nuttig zijn om je ex op een gezonde manier jaloers te maken. Maar de zin ‘je ex jaloers maken’ klinkt nogal negatief.

mijn ex probeert me jaloers te maken

Men zegt ook vaak ‘jaloezie hoort niet in een gezonde relatie’.

Daarom willen we hier liever het woord ‘gezonde jaloezie’ gebruiken. Het mag namelijk niet zo zijn dat je ex negatieve gevoelens krijgt over zichzelf, of dat hij of zij gaat twijfelen aan zichzelf.

We hebben immers het beste voor met je ex, toch?

Het doel wat we hier beogen is je ex voor je terug te winnen. Dat zullen we kunnen bereiken door lustgevoelens bij je ex op te wekken, en niet door je ex emotioneel te beschadigen.

Nogmaals, als je je ex wilt overtuigen dat hij of zij een verkeerde keuze heeft gemaakt, dan doe je dat niet met woorden maar laat je voorbeelden zien waarom dat is. Je ex moet eerst inzien dat het zo is, anders hebben de tips in dit artikel ook geen effect. Een ex zal niet jaloers worden als hij of zij er niet het voordeel van inziet om bij je terug te keren. Werk daar dus eerst aan!

Waarom je ex jaloers maken nuttig kan zijn

Toen jullie uit elkaar gingen, had je ongetwijfeld het gevoel dat jullie er niet alles hadden uit gehaald. De reden die je ex toen aangaf waarom het misliep woog te zwaar door. Het leek ook nog eens zo dat je ex de positieve dingen van jullie liefde al gemakkelijk was vergeten. Wanneer het je lukt om die positieve dingen te benadrukken, o.a. door je gedrag en woordgebruik is de kans groot dat de zaak nog niet helemaal verloren is. Daarom kan het goed zijn om je ex eens te testen.

Als je ex op deze manier toehapt dan weet je of je ex nog van je houdt. Het komt er simpelweg op neer om bij je ex lustgevoelens op te wekken. Het lijkt veel op je ex jaloers maken, maar dan wel op een gezonde manier. Er is een spreekwoord dat zegt: “Liefde en jaloezie zijn als een paar handschoenen: als één van de twee verdwijnt, dan heeft ook het andere zijn beste tijd gehad.” Als je merkt dat je ex nog steeds jaloers is, en reageert op jouw acties dan weet je dat het nog niet verloren is.

Hoe je ex jaloers maken?

De vraag is nu hoe je je ex kan testen of hij of zij jaloerse gevoelens heeft. Je test mag niet te overduidelijk zijn, maar het moet natuurlijk ook zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld kan je je in het openbaar vertonen met een andere partner op een plaats waar je ex vaak komt. Dit is een vrij directe manier maar zo kan je meteen goed de reacties van je ex observeren.

Als je je ex dan ziet lach je hem vriendelijk toe en zeg je even kort gedan.

Je zegt het dus een beetje koeltjes,  zonder onvriendelijk te zijn. Je ex moet immers tussen de regels kunnen afleiden dat de deur voor contact nog op een kier staat. Observeer aandachtig hoe je ex reageert als jij je met een ander vertoont waar zij bij is.

hoe je ex overtuigen

Wees hier niet te opzichtig in: laat nog een beetje ruimte voor mysterie zodat je ex nieuwsgierig wordt.

Uiteraard zorg je ervoor dat je er tiptop uitziet en lekker ruikt als je hem of haar heel ontspannen even een zoen geeft op de linker- en rechterwang.

Je ex jaloers maken is een goede manier om te kijken of je de aandacht kunt trekken van je ex en dat jullie relatie niet volledig verloren is. Je zal dit snel kunnen merken als je de bal in het kamp van je ex hebt gegooid. Blijft je ex onverschillig, dan is er nog werk aan de winkel.

Reageert je ex jaloers, dan zul je vanuit die situatie verder aan de slag kunnen met het veroveren van je ex. Wanneer je mijn gratis training volgt zul je begrijpen en in gaan zien hoe je dat het beste kunt doen. Je vindt de training door te klikken op een van de knoppen op de website of via deze link

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties
LIEFDESVERDRIET VERWERKEN - HOE KRIJG IK MIJN EX TERUG