Hoe Je Ex Overtuigen? Ontdek De Kracht Van Jaloezie

Wie een relatie ziet stuklopen, blijft bijna altijd met een verlaten gevoel achter. Je komt in een heel andere situatie terecht, waarin je er plots alleen voor staat. Tegelijk mis je je ex zo hard dat nostalgie je overvalt. Om weer terug aan te knopen met je relatie kan het nuttig zijn om je ex jaloers te maken.

Waarom je ex jaloers maken nuttig kan zijn

Toen jullie uit mekaar gingen, had je het gevoel dat jullie er niet alles hadden uit gehaald. De reden waarom het misliep woog te zwaar door, terwijl de positieve dingen van jullie liefde te makkelijk vergeten werden. De kans is dus groot dat de zaak nog niet helemaal verloren is. Daarom kan het goed zijn om je ex eens te testen.

Als je ex op deze manier toehapt dan weet je of je ex nog van je houdt. Het komt er simpelweg op neer om je ex jaloers te maken. Er is een spreekwoord dat zegt: “Liefde en jaloezie zijn als een paar handschoenen: als één van de twee verdwijnt, dan heeft ook het andere zijn beste tijd gehad.” Als je merkt dat je ex nog steeds jaloers is, dan weet je dat het nog niet verloren is.

Hoe je ex jaloers maken?

De vraag is nu hoe je je ex kan testen op jaloezie. Je test mag niet te overduidelijk zijn, maar het moet natuurlijk ook zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld kan je je in het openbaar vertonen met een andere partner op een plaats waar je ex vaak komt. Dit is een vrij directe manier maar zo kan je meteen goed de reacties van je ex observeren.

Als je je ex ziet kan je een beetje koeltjes gedag zeggen zonder onvriendelijk te zijn. Je ex moet immers tussen de regels kunnen afleiden dat de deur nog op een kier staat. Observeer aandachtig hoe je ex reageert als jij je met een ander vertoont waar zij bij is. Wees hier niet te opzichtig in: laat nog een beetje ruimte voor mysterie zodat je ex nieuwsgierig wordt.

Je ex jaloers maken is een goede manier om te kijken of jullie relatie niet volledig verloren is. Je zal dit snel kunnen merken als je de bal in het kamp van je ex hebt gegooid. Blijft je ex onverschillig, dan wordt het moeilijk. Reageert je ex jaloers, dan ben je op de goede weg.

Hoe Je Ex Overtuigen? Ontdek De Kracht Van Jaloezie by
Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties