Je wilt je ex terugwinnen? Ontdek je kansen in deze test! >>>Klik Hier

Hoe je ex terug krijgen? Ontdek hier 3 manieren!

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je relatie over is. Maar dat wil niet zeggen dat jij ook over je ex heen bent en wellicht geloof je dat de relatie nog gered kan worden.

Ook al lijkt het alsof je ex momenteel niets met je te maken wil hebben, toch is het mogelijk te leren hoe je je ex nog terug kunt krijgen. Als je goed erover nadenkt waarom het is fout gegaan, en er dan ook iets aan doet, kun je vaak je ex nog ervan overtuigen jullie nog een tweede kans te geven.

Begrijpen hoe je je ex terug kunt krijgen

Om te begrijpen hoe je je ex terug kunt krijgen, zul je eerst duidelijkheid moeten verschaffen waarom het in de eerste plaats mis is gegaan. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je de gehele schuld op jezelf moet nemen, immers, voor elke relatie zijn er twee verantwoordelijk. Wel moet je je afvragen hoe jij hebt bijgedragen aan deze situatie.

Heb je je partner te weinig aandacht gegeven? Heb je iets gedaan waarvan je wist dat je ex er erg gevoelig voor is? Al deze dingen kunnen geleid hebben tot het einde van jullie relatie. De eerste stap om je ex terug te krijgen is dan ook om deze zaken te veranderen.

Je partner is om een bepaalde reden op je verliefd geworden. Maar ben jij nog wel diezelfde persoon, of ben je sindsdien erg veranderd? Misschien heb je slechte gewoonten ontwikkeld die je ex erg stoorden.

Wees helemaal open en eerlijk tegen jezelf, want dit is de enige manier waarop je jezelf kunt veranderen. Probeer weer die persoon te worden die je aan het begin van jullie relatie was. Soms helpt het ook om je ex eraan te herinneren waarom hij voor jou gekozen heeft, door weer dezelfde look te dragen als toentertijd.

Je ex terug krijgen door je excuses aan te bieden

Je relatie is net over en je wilt je ex terug, maar je staat er niet voor open om de gedeelde schuld op je te nemen en je excuses aan te bieden. Veel mensen voelen zich zo op dat moment. Nu is het echter belangrijk dat je je ego even opzij zet en je ex oprecht je excuses aanbiedt. Als hij of zij merkt dat dit van harte is, kan dat een positief effect hebben.

Wat althans nog veel belangrijker is, is dat je ex voelt dat je hem of haar echt begrijpt. Als je al sorry zegt, moet je het natuurlijk wel goed doen. Begin dus niet met; ‘Het spijt me, maar…’. Een maar laat weten dat je het niet echt meent. Veel beter is het om te zeggen; ‘Ik wilde je laten weten dat het me spijt dat ik je zo vaak heb laten zitten, toen je tijd met me wilde doorbrengen.

Ik begrijp nu dat je je zeker verwaarloosd hierdoor voelde. Ik ga proberen in de toekomst meer te letten op de mensen waarom ik geef, zodat dit niet nog eens gebeurd. Dankjewel dat je me dit hebt laten inzien’.

Wil je nog meer tips lezen over hoe je je ex terug kunt krijgen? Vraag dan nu het gratis rapport & de 7-delige videoserie aan. Klik op de video om te beginnen!

Klik hier om een reactie achter te laten 0 reacties